Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravíme všechny ![]()
Když jsem byla malá, poslouchala jsem moc ráda pohádky namluvené V.Brodským - „Pohádky pro zimní spáče“. Snažila jsem se teď na Internetu cokoliv o tom najít a ukázalo se, že asi před pěti lety vyšly na CD. Ale vypadá to, že nikde není k zakoupení, ani CD, ani knížka, kterou napsala Marie Kubátová. Tak se ptám a moc, moc prosím, nemáte někdo toto k zapůjčení? Případně budu i ráda za info, kde se dá koupit. ![]()
Díky moc!
Hanka a Matýsek
máme je z mého dětství na gramofonové desce a v rámci jejího ušetření před poškrábáním je máme stažené do počítače jako MP3. Kdyby jsi je je nemohla nijak sehnat tak by to asi šlo zařídit
Bludička
Bludičko, děkuju moc, že ses ozvala. Já ještě zkusím sehnat to CD, ale kdyby to bylo marné, můžu se tedy ozvat?
Díky moc!
Hanka
Ahojky,
mam to CD doma. Sice ne original, ale kopii, ale to by snad nemuselo vadit. Je to momentalne Roderickovo oblibene CD pred spanim ![]()
Urcite by to slo prepalit ![]()
Kdyztak pisni soukromou a domluvime se ![]()
Mata
Mato, i Tobě moc děkuju, že ses ozvala.
Ještě mám jeden tip, ale kdyby to nevyšlo, určite se ozvu.
Díky moc!!!
A ještě, nevíte náhodou někdo, podle které knížky je to namluveno, knížka se stejným názvem nevyšla, takže nevím…
Hanka a Matýsek
Dobrý den,zdravím všechny,prosím pokud má někdo CD pohádky pro zimní spáče, napište mě, mám veliký zájem.díky moc Greta