Pohlaví podle ultrazvuku 12+4tt

13
30.3.22 23:06

Pohlaví podle ultrazvuku 12+4tt

Zdravím,
Pořád koukám na video z 1.screeningu a stopla jsem si to kdyz jsem videla pohlavní hrbolek a přijde mi to, že to spíš vypadá na holčičku podle sklonu, ale nevím no, doktor tipoval chlapečka, co myslíte vy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6007
30.3.22 23:11

Já jsem teda úplný laik, ale podle mého utz, kdy jsem čekala holku, je toto asi spíše kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
30.3.22 23:20

Ja jak byla na prvnim screeningu, tak mi dr rekla ze to vypadá na holčičku ale nevedela jiste.No a včera v poradně 18+4tt potvrzena holčička a vypadalo to jinak :D Hlavni je at je miminko zdravé :hug:

• Citovat
  • Upravit
13
30.3.22 23:31

@Markéta188 dobre dekuju ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.3.22 23:31

Podle mého nejlepšího vědomí to opravdu vypadá na holčičku. Vidím hrbolek, co vede vodorovně s páteří…. Ale stopro to není…. ;)

• Citovat
  • Upravit
13
30.3.22 23:34

@Anicka2888 tak gratuluji ☺️️ a děkuji za odpověď ☺️️ ano to každopádně 😁 a hlavně mi uz mame nakoupeno pro chlapecka par oblecku když rekl ze je to na 80% kluk, ale tak mi to furt nedalo a koukala jsem na to porad, jelikoz jsme vsichni sazeli ze to bude holcicka podle mé pleti, chutí a nevolností 😁 😁 ale budu stastna at to bude cokoliv, hlavne to zdravi je nejdulezitejsi ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.3.22 23:36

@Janli děkuji za odpověď ☺️️ no za týden jdu na kontrolu to uz budu 15+1tt, tak uvidíme co řekne pan gynekolog 😁 ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
30.3.22 23:56

@Jolinka11 Ja bych počkala na později až co řekne dr :D Vis jak třeba se pleteme i my některé :D Ja se radši ještě zeptám na 2 screeningu pro jistotu :D My radši nic ještě nekupovali, máme odlozenou vybavicku jak na kluka tak na holku, vse nam schovávala svagrova a svagr.Ale taky bych uz rada nakoupila neco :think: :D Uvidis na další kontrole a dej pak vedet teda jestli je to holčička a nebo chlapeček :hug: :D

• Citovat
  • Upravit
1735
31.3.22 07:28

@Jolinka11 u mě to na prvním screeningu vypadalo na kluka a holku, na druhém kluk a druhé nejisté. na třetím dva kluci…takže já bych počkala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
31.3.22 07:38

@Jolinka11 podle všech babských rad a mých příznaků jsem čekala v obouch těhotenstvích jasné holky a mám dva kluky.. :lol: :lol: ale ten první se teda krásně předvedl hned jak mohl, že to poznal i manžel se mnou na druhém screeningu (kdy nám to bylo řečeno :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
31.3.22 08:31

Já myslím, že doktor to pozná líp, než my tady. Když jsem čekala dceru, po dvou klucich, na tom prvním screeningu jsem hned na začátku viděla pohlavní hrbolek směřující od těla, určitě ne vodorovně s páteří… takže říkám, že jasnej kluk a dal jsem to neřešila. A až úplně na konci vyšetření jsem se doktorky zeptala, jen abych se ujistila, a ona že ne, že to vypadá na holku.. takže já žádným hrbolkum nevěřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.4.22 07:03

Takhle jsem to viděla i já na videu ze screaningu ve 13tt.. myslela sem ze kluk všichni říkali ze vypadam na kluka a od 20tt je to děvče :D raději počkej přijde mi ze se to rychle mění :D :srdce: hlavně ať jste oba zdraví :srdce: :dance: gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
1.4.22 08:51

@Jolinka11 ještě počkej na další UZ, ono v tomhle období prý mají holky i kluci podobný výběžek a pak se to teprve mění :D. Proto doktoři neradi a někdy ani nedokážou v tomhle týdnu odhadnout pohlaví :hug:
Já jdu na první screening v pondělí, tak snad budou jen a jen dobré zprávy, protože od 9tt ležím s průběžným krvácením a už chci začít žít jako normální těhule :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.4.22 09:48

Všem moc děkuji za odpovědi 😁 uvidíme co to bude, ale hlavně ať je zdravý 🙏🏻 :smiling_face_with3_hearts: 💖

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.4.22 09:52

@Mamina 86 asi bude nejlepší počkat no😁 ☺️️ tak držím palce ať je vse v pořádku 🙏🏻 🤞🏻 ❤️️ mela jsem to stejne jako ty akorát asi od konce 5tt až asi do konce 7tt asi akorát ja krvacela v kuse, ale musím zaklepat, že po ascorutinu a utrogestanu mi to prestalo díky bohu 🙏🏻 ❤️️ tak doufám že už bude vše jen v pořádku 💖

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí