Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Nekrvácím momentálně, jen asi dva předešlé dny jsem měla bílý hustší výtok.
Mám na mysli během toho styku.
@Hana94 píše:
Myslím ze na příznaky je brzy. Jak píše @JancaS84 bude to spis nějaká viróza 🙂 ale muže to být i od ovulace 🙂 já to občas mívala hodne mě bolelo břicho bud na obou stranách nebo jen na jedné měla sem citlivá prsa bylo mi na zvracení měla sem průjem bolela mě hlava ale vždy to bylo tak 3-4 dny kolem ovulace 🙂 kdyz to nepřejde počkej na další menstruaci a kdyžtak udělej test 🙂 hlavně kdyz se ti zpozdi tak hned neplaš, jestli je to opravdu nějaká viróza muže ti to ten cyklus trochu rozhodit 🙂 já to mívala třeba o týden posunuté i kdyz sem byla jen nachlazena 😁
Děkuji moc, trochu jste mě uklidnila.
Pokud bys měla být těhotná ze sexu před dvaceti dny, tak by ti to test stopro ukázal. Takže pro klid duše si kup test a udělej si ho ![]()
@darekp píše:
Pokud bys měla být těhotná ze sexu před dvaceti dny, tak by ti to test stopro ukázal. Takže pro klid duše si kup test a udělej si ho
Dobře děkuji.
@Anonymní píše:
Děkuji moc, trochu jste mě uklidnila.
Není za co v tomhle věku sem taky hledala hodně informaci na netu a vím jak jsem byla rada když někdo odpověděl 😁 a to sem měla od 15 antikoncepci a stejně mě někdy něco dokázalo znervoznet 🙂
@Hana94 píše:
Není za co v tomhle věku sem taky hledala hodně informaci na netu a vím jak jsem byla rada když někdo odpověděl 😁 a to sem měla od 15 antikoncepci a stejně mě někdy něco dokázalo znervoznet 🙂
Ja z menstruacniho styku mam treti, neplanovane dite. Muze se stat cokoliv.
Těhotná nejspíš nejsi, pokud jsi měla negativní test. Pro klid duše doporučuji důsledné používání kondomu. Pokud nedokážeš s jistotou určit plodné dny. A ve vztahu k příteli si nastavit pevné a jasné hranice, že sex bez kondomu prostě ne. Pokud nechceš otěhotnět a nebo něco chytit. A nenechat se odbýt tím, že to bylo jen chvilku apod.
BTW: Při MS bych ten kondom použila i tak.
@Anonymní píše:
Dobrý den,
asi před 20 dny jsem měla nechráněný pohlavní styk během menstruace. Přítel tvrdí, že se do mne neudělal, dnes jsem dostala prujem, hodne mi bublá v břiše a mám citlivé bradavky. Bojím se, že do mě ustřikl. Antikoncepci neberu, jak jste určitě pochopili. Myslíte, že je nedejbože nějaká šance, že bych byla těhotná? Trvalo to prý chvilku, už si to moc nepamazuji. Není mi ani 18Děkuji předem a dopředu bych poprosila jen o názory, které týkají mé otázky a nijak jste mě nesoudili, protože tím nic nezměníte. Prosím o zachování anonymity.
No, to je tezke posoudit. Pravdepodobnost mala, zalezi taky, jak dlouhe mas cykly. Cim delsi, tim je mensi pravdepodobnost. U kratkych cyklu (treba pod 25 dni) bych se posledni dny ms uz chranila. U zdrave zeny nastava ovulace cca 14 dni pred ms, takze si to muzes spocitat.
Myslim, ze bublani v brise souvisi s prujmem, citlive bradavky mame tu a tam kazda.
Kazdopadne, 14 dni po oplodnujicim styku uz test zpravidla ukaze pozitivitu, pro klid duse to zkus, rekla bych, ze bude negativni.
Při menstruaci je nebezpečí otěhotnění malé a v začátku je skoro nemožné. Proto je správné, že Tě menstruace nepřivedla do rozpaků a schůzku s přítelem nezkazila. Řada zkušených párů toho pravidelně využívá a i Ty si to navykni. Jestliže to navíc přítel do Tebe nepustil, tak se otěhotnění bát nemusíš. Nespoléhej ale na přerušovanou soulož a dbej na to, aby měl partner vždy oblečený kondom. Gumové punčošky zajistí, že to do Tebe nestříkne a dovolí Ti, aby sis sex užila naplno a bez strachu.
Samozřejmě že můžeš otěhotnět, když spíš s někým bez ochrany. ![]()
Dobrý večer chtěla bych se zeptat mám zpoždění 15 dní mela sem to dostat 16 dubna a ještě nic a měla sem sex a bez ochrany zkoušela sem test ten negativní bolest pod bříšku a nevím co mám dělat pořadí tě mi prosím děkuji 🙂
Jestliže jsi měla negativní test, tak těhotná nejsi, to by už test ukázal. Zpoždění a bolest v podbřišku může mít jinou příčinu. Teď nemůžeš nic dělat, než čekat. Za týden si udělej další test, abys měla jistotu a nepromeškala možnost potratu, kdyby to bylo zapotřebí.