Pohovka na každodenní spaní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11117
28.1.15 16:43

@Slečna Ferka
no vidis a mi se zrovna na ni spi blbe :nevim: mame ji jako postel pro hosty a obcas jsem na ni spala, kdyz mala v noci vyvadela a nejak mi vadi ty „steny“. je videt ze univerzalni rady neexistuji :lol:

nejlip zajit do par obchodu a zkusit se aspon chvili valet

ps edit: jo ale jinak je fajn na to, ze do tech supliku jdou sbalit deky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Keish-Keish
28.1.15 16:58
@Ali-Ali píše:
@Slečna Ferka
no vidis a mi se zrovna na ni spi blbe :nevim: mame ji jako postel pro hosty a obcas jsem na ni spala, kdyz mala v noci vyvadela a nejak mi vadi ty „steny“. je videt ze univerzalni rady neexistuji :lol:

nejlip zajit do par obchodu a zkusit se aspon chvili valet

ps edit: jo ale jinak je fajn na to, ze do tech supliku jdou sbalit deky atd.

dělají ji právě i bez „stěn“ ale to už pak není moc jako gauč :nevim: ale líbí se mi že ty matrace jdou vyměnit když se prosedí, proleží

• Citovat
  • Upravit
11565
28.1.15 17:06

@Everyone Na lůžkoviny jsou tam šuplíky. A matrace se dají na sebe, jen musí být nižší - tak kolem 10 cm, ne dvacet, to je pak vysoké.

Muž tam spí už dlouho, na „výhled“ si nestěžuje (stejně jsme mívali postel v rohu), a právě mi taky přijde super, že ta matrace je na posteli naprosto nezávislá. A když přijede návštěva, je to 160 - čili regulérní dvoulůžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
28.1.15 17:42

Není sedačka, jako sedačka, ale pokud by byla nějaká kvalitní tak myslím, že to není špatný nápad. :kytka: Osobně teda žádný tip nemám, ale líbí se mi třeba ta od @darkblack

• Citovat
  • Upravit
Everyone
28.1.15 18:07

@Slečna Ferka
Takže když na ní spí tvůj muž, tak spí jakoby na dvou matracích zároveň?

Mám ji asi měsíc a docela vrže, tajně doufám, že si to ještě sedne.

Vejde celá peřina do šuplíku?

• Citovat
  • Upravit
11565
28.1.15 19:07

@Everyone Spal by ;) Ale my jsme měli nejdřív matrace (na letišti) a až pak postel, takže my máme tu vysokou (a druhá je velmi neprakticky uklizená). Ale nemá to tak být, kdybchom měli ty nízké, tak by spal na dvou.

Nám moc nevrže, určitě ne tak, aby to muži vadilo ;)

Naše peřiny se tam vejdou, ale jsou to spíš tenké deky. Máme v jednom šuplíku mužovy lůžkoviny a ve druhých dvoje pro návštěvy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný