Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Slečna Ferka
no vidis a mi se zrovna na ni spi blbe
mame ji jako postel pro hosty a obcas jsem na ni spala, kdyz mala v noci vyvadela a nejak mi vadi ty „steny“. je videt ze univerzalni rady neexistuji ![]()
nejlip zajit do par obchodu a zkusit se aspon chvili valet
ps edit: jo ale jinak je fajn na to, ze do tech supliku jdou sbalit deky atd.
@Ali-Ali píše:
@Slečna Ferka
no vidis a mi se zrovna na ni spi blbemame ji jako postel pro hosty a obcas jsem na ni spala, kdyz mala v noci vyvadela a nejak mi vadi ty „steny“. je videt ze univerzalni rady neexistuji
![]()
nejlip zajit do par obchodu a zkusit se aspon chvili valet
ps edit: jo ale jinak je fajn na to, ze do tech supliku jdou sbalit deky atd.
dělají ji právě i bez „stěn“ ale to už pak není moc jako gauč
ale líbí se mi že ty matrace jdou vyměnit když se prosedí, proleží
@Everyone Na lůžkoviny jsou tam šuplíky. A matrace se dají na sebe, jen musí být nižší - tak kolem 10 cm, ne dvacet, to je pak vysoké.
Muž tam spí už dlouho, na „výhled“ si nestěžuje (stejně jsme mívali postel v rohu), a právě mi taky přijde super, že ta matrace je na posteli naprosto nezávislá. A když přijede návštěva, je to 160 - čili regulérní dvoulůžko.
Není sedačka, jako sedačka, ale pokud by byla nějaká kvalitní tak myslím, že to není špatný nápad.
Osobně teda žádný tip nemám, ale líbí se mi třeba ta od @darkblack
@Slečna Ferka
Takže když na ní spí tvůj muž, tak spí jakoby na dvou matracích zároveň?
Mám ji asi měsíc a docela vrže, tajně doufám, že si to ještě sedne.
Vejde celá peřina do šuplíku?
@Everyone Spal by
Ale my jsme měli nejdřív matrace (na letišti) a až pak postel, takže my máme tu vysokou (a druhá je velmi neprakticky uklizená). Ale nemá to tak být, kdybchom měli ty nízké, tak by spal na dvou.
Nám moc nevrže, určitě ne tak, aby to muži vadilo ![]()
Naše peřiny se tam vejdou, ale jsou to spíš tenké deky. Máme v jednom šuplíku mužovy lůžkoviny a ve druhých dvoje pro návštěvy ![]()