Pohovor formou assessement u Teleperformace

Anonymní
6.10.14 16:30

Pohovor formou assessement u Teleperformace

Ahooooj, čeká mě pohovor formou assessement u Teleperformance. Máte, prosím, někdo zkušenost? Díky moc. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
848
6.10.14 20:08

Ahoj, mám ho za sebou pro jeden projekt v Praze. Celé AC je relativně krátké, na začátku ti představí firmu, pak se dělají nějaké modelovky jako představení se, nebo představení souseda, sehraje se nějaký hovor, hodně slyší na pozitivní přístup, úsměv v hovoru a tak :)Pak záleží, pro jaký projekt bys měla pracovat a podle toho se odvíjí další část. U mě byla hodně technická a jazyková, právě vzhledem k povaze projektu, na kterém momentálně pracuji :) Jinak pokud se dostaneš, mají výborné a vtipné školitele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.14 10:54

@Mirabe1ka Ahojky, díky za zprávu a gratuluji k úspěchu!!! Jsi šikulka :mavam: No, u nás je ten pohovor vypsaný na 6 hodin a nejsem si jistá, jestli bude pozitivní přístup stačit :), představa, že mám prodat třeba… tušku.. no nevím :D.. ale každopádně díky za zkušenost!

• Citovat
  • Upravit
848
7.10.14 18:18

Už jsem prodávala na pohovoru horší věci, než je tužka :D Z těch 6 hodin bude podle mě čas i na osobní pohovor, případně oběd, tak se toho času neděs :) Stejně to uteče jako voda. Znám to z obou stran a kolikrát jsem byla víc vystresovaná jako ten, kdo vybírá, než v pozici vybíraného :) Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat