Prodavačka v Lídlu či jiném marketu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prodavačka v lídlu či jiném marketu
Chtěla bych zkusit se zeptat na práci prodavačky - pokladní v Lidlu, mám střední školu a v samoobsluze jsem nikdy nepracovala. Jaké jsou prosím požadavky, pracovní podmínky a plat? Případně srovnání s jinými markety? Přijde mi, že se tam často mění prodavačky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No prý prodaváčkám dávají jen 8 000 a po čase až více, ale více podrobností ale řekla právě plat bude ten jednou z problémů a taky,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jestli muzu poradit a mas tu moznost, tak si radeji najdi praci v nekterem butiku v obchodnim centru. Za prve je jich tam dost, sance je vetsi a hlavne platove je to treba az o 8 000,– rozdil oproti napr Sparu ve Vankovce. I co takhle slysim, tak Tesco, Penny, Lidl -ty baby maji 8.000 hrubyho a podle me se s tim opravdu neda vyzit, proto caste stridani prodavacek. Vetsinou chodi na 8h, jelikoz tam maji otevreno takrka porad a o svatkach ani nemluvim. :/ Kdyz uz bych hledala supermarket a pokladni, tak se hlavne mkni, jestli tam ty pokladni za kasou sedi a maji moznost mit zidli. Ptz bez ni je to 12h opravdu terno na nohy. Stat na jednou miste ani ne metr x metr. Pozadavky celkem zadny, maturita splachne vyucenou prodavacku, spis budou chtit praxi, ale to bych okecala tim, ze se rychle ucis novym vecem apod. Max. budou chtit 1 jazyk tak, aby ses domluvila se zakaznikem, co chce. Pracovni podminky asi jako jinde -satna a 30 min. prestavka. Za kasou asi jen napln prace kasirovat co nejrychleji frontu a pripadne platit schodek v kase vecer. Zjisti si moznost odbihani na wc od kasy -i to je v tech butikach s hadrama lepsi nez u pasu za kasou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuju v marketu, manželova maminka taky. Pracuje tam šest let, za 8500 hrubého.
Já totéž.
- Citovat
- Upravit
My sice měli v kaufu na lahůdkách 14500 hrubího, ale za 8h, a ty vychcánkové nás nechávali dělat jen 6.5 a na zbytek si radši brali brigádu
- Citovat
- Upravit
Tak 8 tisíc mi přijde tedy hodně málo za práci na plný úvazek. Psala mi kamarádka, která prý chvíli pracuje v Lídlu ve středních Čechách na polovičák a má čistého 8-9 tisíc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Praze ma vic. Zalezi proste kde chces makat. Zas takova pakarna to neni. V Lidlu nesedis jen za kasou. Vybaluje se a tak podobne. Nemuzu ti napsat, co by te asi nejvic zajimalo, ale kdyby to byla tak hrozna prace, jak ji tu vsichni popisuji, tak ji nikdo nedela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dinji píše:
Chtěla bych zkusit se zeptat na práci prodavačky - pokladní v Lidlu, mám střední školu a v samoobsluze jsem nikdy nepracovala. Jaké jsou prosím požadavky, pracovní podmínky a plat? Případně srovnání s jinými markety? Přijde mi, že se tam často mění prodavačky.
Já vím že v Bille dávají super peníze prodavačkám na mase. 18.000 hr.+ placené přesčasy a možnosti brigád. Budou otevírat prodej čerstvých ryb myslím že mluvili o 16.000 čistého od středy do soboty 12h. směna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky ale kde to žijete??? v lidlu i v kauflandu na střední moravě je čistého bez pár kaček 10,000,– a nevycucala jsem si to z prstu. v lidlu kolem 40 a v kauflandu kolem 35 hodin týdně… 2 dny v týdnu volno… se zbytkem nemám zkušenosti ale s těmahle dvouma obchodama mám osobní zkušenosti z letoška…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit