Kdo má zkušenosti s Kauflandem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Pokud jsi splachovací, tak Ti to bude připadat jako práce, já třeba mám i svůj rozum, tak jsem tam nevydržela, pokladny jsou neskutečná buzerace, každý měsíc školení a zkoušení, kdo neudělá, musí na opravky a to stále dokola, stále dokola vám říkají jak moc jste pro ně nedůležití a jak stojí fronta u vchodu. ano, platí i brigádníky slušně, ale za jakou cenu???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S.Ivanka
to sem slyšet nechtěla… a na kasu jsou lidi zvlášť a na doplňování zboží taky nebo se to tam střídá?
- Citovat
- Upravit
@S.Ivanka
to sem slyšet nechtěla… a na kasu jsou lidi zvlášť a na doplňování zboží taky nebo se to tam střídá?
- Citovat
- Upravit
@mončís ja mam teda kladné zkušenosti. Neříkám že je to vysněn ý job, ale tady je skvělá vedoucí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DeTer ono to bude asi hodně o té vedoucí. Je ranní a odpolední a víkendy jsou jak?
- Citovat
- Upravit
Osobní zkušenost nemám, ale dle známé, která tam pracuje, tak kaufland a lidl jsou ze všech super a hyper na práci nejlepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mončís tady to zařídila holkam tak, že si odvedou děti do skolek I ze skolek. To je ranní. Pak odpolední a víkendy dávají jen brigádam a holky co jsou tam na stalo jsou doma. Přesný časy ale už nevím. Mám tam známou
jen
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si vyzkoušela už dost zajímavých prací, takže si v duchu myslím že by mě ten Kauf už nemohl ani překvapit ![]()
- Citovat
- Upravit
@slavuska1 píše:
Osobní zkušenost nemám, ale dle známé, která tam pracuje, tak kaufland a lidl jsou ze všech super a hyper na práci nejlepší.
Lidl kde údajně nesmí mít na pokladně ani pití?
Já jsem kdysi dělala brigádu v Tescu, ale nebyl to hypermarket, byla jsem brigádnice a je to už dost let. Tam žádná buzerace nebyla (nevím, jak ty stálé), bylo to v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla kdysi na brigádě v Lidlu a tam to bylo super, jenže už je to dlouho..Kdysi na škole jsem vymetla kdeco, ale ono je to většinou o lidech. Albert je asi také podobný.
V Kaufu dělají kolečko, dělá tam kamarádka na informacích a pokud je nutnost, tak musí na kasu nebo má dokonce pár směn na kase, nevím přesně. Dneska jsem tam byla něco vracet a pán se dožadoval někoho od lahví a na infu mu řekla, že musí počkat, protože dotyčná je zrovna na kase
Ale zase třeba „muže“ od zeleniny jsem tam nikdy neviděla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já sice nedělám v Kauflandu, ale v Albetu a za mě spokojenost, mám to zatím brigádně, se službama vycházejí vstříc, dělám pokladní, kolektiv super, když je málo lidí, tak doplnuju, rovnám, atd. směny mám 7-16, 8-18, 10-20, 16-22
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak za mě, už je to taky delší dobu. Podle toho kde tě potřebují, buď jsi v kase nebo doplňuješ. A o pravidelných šichtách se ti může jenom zdát. Já večer přijela domů kolem 11.hod a ráno zas jela na další. Prostě pakárna. A ta buzerace tam byla. Ale asi záleží na velikosti toho Kaufu a na vedoucí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký večer:)
Mám něco málo přes rok do konce rodičáku a přemýšlím kam já vůbec půjdu pracovat. V bývalé práci mi držej místo, ale vzhledem ke 14ti hodinovým směnám dva dny za sebou, a pak dva dny doma je to pro mě kvůli malé dost nereálné. Takže mě napadl Kauf. Je to tam tak hrozné? Jasně, když nebude práce tak co se dá dělat. Jen mě zajímají Vaše zkušenosti. Manžel dělá v moto-sportu a přes sezónu je každý měsíc v cizině takže na mě padá celé starání o malou.