Pohyby 18. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1824
28.3.12 16:36

Jojo, krásné to je a hlavně si pořád s manželem říkáme -jaký je to zázrak! :) Naše maličké měří asi kolem 22cm(přesněji budu vědít zítra, to jdeme na velký utz ;) ) a kolik už umí grimas a pohybů již tak maličké a dokáže o sobě dávat mamince vědět…Ale co si budeme povídat…ťukání prstíčkem je krásná věc, ale co později ty kopance? :-O Přijde čas a budeme si přát, ať tolik nekope ;) ;) Budou nás bolet žebra, záda a boule se nám budou dělat všude možně 8o …Ale ne za ušima ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
28.3.12 16:43

Já se na to tak těším , ty to tak krásně popisuješ......ale nejvíc se těším až bude prcek s námi, ale to si budu muset ještě nějakou dobu počkat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
28.3.12 16:53

já je jako prvorodička pocítila asi kolem toho 18 tt..a vnímala jsem je jako takový tik v břiše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
28.3.12 17:14

Jojo Teri, já se už také nemůžu dočkat až bude maličké s námi :D …Pořád koukám na fotečky z předchozích utz. Jsem jak blázen, už tam -v těch všemožných tvarech a stínech hledám podobu ;) ,na mě či na manžela ;) ;) :D?? Jsem hrozně zvědavá. Čekáme vytouženou holčičku a jsem netrpělivá,že to ani není možné!Tak dloooouuuho to těhotenství trvááá :roll: ;) Alespoň,že nám to ta příroda tak krásně zařídila a už takhle brzy před narozením můžeme to naše maličké alespoň v sobě cítit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
28.3.12 17:21

Mě to zkraje, okolo 17.týdne přišlo jako bublinky v bříšku, později už to byly pořádné kopance, které se opravdu nedaly splést

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
28.3.12 17:50

18 tyden neni zas tak brzo, ja citila presne ve 20. …to druhe jsem zacala citit asi ve 13/14 tydnu 8o , ted byl par dni klid ale dnes tam zas nekdo radil, jsem asi 14 plus 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
28.3.12 18:05

Takže jsem našla právě odpověď na to,co mě v poslední době zajímá :mrgreen: Jsem v 16+4,čekám prvního mimíska a cítím v podbříšku takové lehké lechtání a tlačení.
To tedy asi střeva nebudou :dance: Cítím to hlavně v noci a když si v klidu lehnu do vany-to je asi největší aktivita :lol: Jééé to je krásné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
28.3.12 18:15

Jsem ráda, že tahle diskuze je :-) Jsem dnes 15+0 a v pátek jsem cítila 3 bublinky, v sobotu taky, v neděli nic a v pondělí takový silný tik nebo ťuk zevnitř břicha :-D Nebyla sem si jistá, jestli to může být mimi, ale jak tak čtu, tak by asi mohlo :-) Jsem prvorodička, tak nevím, co mám čekat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
28.3.12 18:30

@therezaa
ja poprve citila v 18+4tt..takze to muze byt mimco ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
28.3.12 18:31

@Ivia 86 vecer a ve vane jsou nejaktivnejsi

@Makii píše:
Jsem ráda, že tahle diskuze je :-) Jsem dnes 15+0 a v pátek jsem cítila 3 bublinky, v sobotu taky, v neděli nic a v pondělí takový silný tik nebo ťuk zevnitř břicha :-D Nebyla sem si jistá, jestli to může být mimi, ale jak tak čtu, tak by asi mohlo :-) Jsem prvorodička, tak nevím, co mám čekat :-)

ja jsem nedavno zakladala podobnou diskuzi, ale uz je zapadla, se svym 13 tydnem nebo kdy to bylo jsem si pripadala celkem divne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
28.3.12 18:37
@suik píše:
ja jsem nedavno zakladala podobnou diskuzi, ale uz je zapadla, se svym 13 tydnem nebo kdy to bylo jsem si pripadala celkem divne :lol:

A to jsi ve 13tt cítila pohyby jako prvorodička nebo už jsi čekala další miminko? :-) Mě právě taky všichni říkají, že to je na prvorodičku hrozně brzy, ale tak zase je to jiný než jakýkoli jiný pohyby v břiše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
28.3.12 18:50

@Makii uz jako druhorodicka, prvni jsem citila az ve 20, navic moje bricho neni zrovna pekac buchet, jak se rika, ze hubene citi pohyby driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
28.3.12 19:10
@Pája32 píše:
Jojo Teri, já se už také nemůžu dočkat až bude maličké s námi :D …Pořád koukám na fotečky z předchozích utz. Jsem jak blázen, už tam -v těch všemožných tvarech a stínech hledám podobu ;) ,na mě či na manžela ;) ;) :D?? Jsem hrozně zvědavá. Čekáme vytouženou holčičku a jsem netrpělivá,že to ani není možné!Tak dloooouuuho to těhotenství trvááá :roll: ;) Alespoň,že nám to ta příroda tak krásně zařídila a už takhle brzy před narozením můžeme to naše maličké alespoň v sobě cítit :*

Tak my zatím nevíme co bude prcek , nechce se ukázat.....:-) stydlín…:-)

Můžu se zeptat páji v jakém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
28.3.12 19:28

theres není to brzy a určitě to můžou být pohyby,já první cítila 16+0 a o týden později už je cítil i přítel když dal ruku na podbřišek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
28.3.12 19:31
@lucka83 píše:
theres není to brzy a určitě to můžou být pohyby,já první cítila 16+0 a o týden později už je cítil i přítel když dal ruku na podbřišek.

Luci, tak přes bříško to necítím…ale jak tu někdo napsal je to jakoby takový tik ve vnitř.....začalo mi to vlastně tak 3dny zpět…tak uvidíme za týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí