Pohyby 18. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46226
28.3.12 19:32

byly to spíš takový tukání jen když sem dala ruku na podbřišek,ted už to kolikrát cítím i bez té ruky,já je nejvíc cítím ráno a večer,uvidíš za pár dní jak ti mimi bude o sobě dávát vědět. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
28.3.12 19:33

taky si říkám, že za týden už by to mohlo být silnější… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
28.3.12 19:34

určitě bude theres :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
28.3.12 19:34
@suik píše:
@Makii uz jako druhorodicka, prvni jsem citila az ve 20, navic moje bricho neni zrovna pekac buchet, jak se rika, ze hubene citi pohyby driv.

Děkuju :-) No nejsem anorektička, ale od začátku těhu jsem zhubla 5kg, takže jsem o dost hubenější, než jsem bývala. Budu doufat, že to miminko je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
28.3.12 19:42

já taky zhubla na začátku těhu, ale tento týden jsem nabrala :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
30.3.12 13:44

Ahojík Terii :mavam: ,jen trpělivost stačí a miminko bude ťukat i bez přiložené ruky, sama to šťuchání pak pěkně ucítíš :D . U mě to sílí každým dnem, opravdu každý den o něco maliličko víc :dance: :D .No a dokonce už i v noci cítím pohyby, což už není tak „úžasné“ 8o , protože mě to budí,… nebo protože já jsem vzhůru, tak budím maličkou? :oops: 8o ;)Hmmmm :think: To nevím, ale každopádně nemůžu spát,protože se pak musím soustředit a pozorovat a všemožně vnímat to vrtění :) :) ,pak zaberu až za strašně dlouho…a ráno ,to jsem zralá na ledovou sprchu,abych se vykopala vůbec z pelíšku :? 8o No, jináč..Byli jsme s manželem včera na velkém utz . A dle ouředního výpočtu jsme právě 19+6tt. :D ..jsme prostě už veliiiikýýý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
30.3.12 13:54

@therezaa
My už vlastně víme o holčičce od 16.tt,což bylo naprosto ideální–no,pro mě asi stejně trochu pozdě,chtěla jsem to vědět mnohem dřív ;) Ale jsme rádi,že alespoň už v tom 16.nám to pan doktor řekl :D Neutrální věci mi totiž nic neříkají ,má touha kupovat růžové věcičky je uspokojená, hurááá :jazyk: :lol: Nyní v 19+6tt nám to už jen potvrdil,tak je to dobré,že tam holčičce za tu dobu nic tam dole nevyrostlo ;) A váš stydlín se nechce ukázat :think: , to je ale rošťák-nebo rošťanda :lol: :D To čekání je úmorné,alespoň pro zvědavé maminky :roll: ,já vím.Nezbývá než zase vydržet a čekat 8) …A co by sis přála ty, kdyby sis mohla vybrat? Máš nějaké tajné přání a touhu? ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
30.3.12 19:51

Ahoj Páji, tak to nejste tak moc daleko, my jsem dnes 18+0tt, takže zachvilenku bych to mohla mít jako ty :mrgreen: já už se těším moc na ty pohyby, myslím, že to tu maminku i uklidní,když cítí jak se v ní miminko převaluje a uvelebuje :lol:
Mě se právě zdá, že dnes večer jsem citila pořádný kopaneček, ale nevím jestli se mi to nezdálo, ale vzbudila jsem se :-) Ale hrozně mě bolela kyčle, to bylo hrozné dnes v noci a nevím proč :nevim: :nevim: No my máme stydlína, hihiihi,já bych si moc přála chlapečka, ale tak hlavně aby prcek byl zdravej, to je to nejdůležitější.....To se máte, že už víte co to bude, a jména už máte vybrané? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
31.3.12 08:34

@therezaa
Ahojík, to víš,že to za chvilenku budeš mít jako my :D ,miminko sílí a roste každým dnem. A každým dnem má více a více síly :D .Mě to vrtění uklidňuje nesmírně :* …O to víc jsem dnes smutná,že maličká se od včerejška neozývá 8o :,( :,( :,( Nevím jak je to možné,zlobidýlko jedno maličké!! Snad to není malá urážlivka…stěžovala jsem si totiž včera všem jak v noci kope a budí mě ze spaní :( …A teď to mám.!!!Nekope vůbec!! Hmmmm, asi je otočená někam na druhou stranu nožičkama :think: Každopádně je to nepříjemné, hodně :( …Musím na ní být asi hodnější 8) ;) A Teri, to je hezké , jak jsi napsala,že jsi cítila kopaneček,ale nevíš,jestli se ti to nezdálo :D Takhle jsem to z počátku měla i já :) .Pohyby na začátku nejsou tak silné a jsou cítit,jen když se velmi soustředíš,a nebo i tak ne.A jsou spíš ojedinělé než časté…Já si myslela téměř pokaždé,že se mi to jen zdálo. Ale ne, ONO SE TO NEZDÁ, ONO TO JE SKUTEČNĚ! :* :D A zlobí kyčle? Tak to ti nezávidím ,protože ta bolest je protivná. :| Ale stává se to maminkám v očekávání docela často. Hodně často jsem to už slyšela, stížnosti na kyčle.Musíš se šetřit, nic jiného nezbývá. A budu ti držet palečky ať se ta bolest nestupňuje,ale v tomto budu asi špatný prorok- většinou to bývá,že když už začne bolet s přibývající váhou bohužel do porodu již kyčle nepřestane zlobit :? :roll: To jsem tě ale nepotěšila viď? Néé, každá maminka to má jinak a mohla to být u tebe jen momentální únava kloubu. :* A už jsi také něco přibrala od začátku? :) Já jsem jak balóóón :nevim: :roll: No, ale aspoň už mě pouštějí v trolejbuse sednout :lol: :mrgreen: My máme pro holčičku jméno už když jsme na ní pracovali ;) :lol: Bude to Kristýnka :srdce: :srdce: :* Tak ty bys chtěla chlapečka? Budu držet palce, moc :hug: ! Ale jak píšeš, nejdůležitější je vážně to zdraví!!!!!To je úplně nejvíc. To když nám ve čt. doktor proměřil páteř, mozek,hlavičku, horní a spodní patro, žádný rozštěp, pět prstíků jsme napočítali dole i nahoře :D ,všechno v normě v pořádku a ještě mě pochválil, jak mám vzorové miminko!!!To bylo vážně úplně NEJVÍÍÍC :srdce: :lol: !!! Tak všem přeji krásná a zdravá miminka!!!!!!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
31.3.12 10:09

@Pája32

Ahojky Páji :mavam:
vaše princezna určitě teď odpočívá, po těch kopanečcích co ti dává, určitě jí to taky dává zabrat, tak sebou šít :) takže určitě nabírá sílu, aby mohla nastoupit v plné polní a pěkně ti ukázat, že tam je, aby sis to zapamatovala :mrgreen: :mrgreen:
Ty moje pohyby, je fakt že asi večer když ležím a usínám, tak je to asi nejznatelnější, ale pořád si ještě nejsem jistá :D ale tak myslím, že za pár dní už to poznám přesně… :D to je hold úděl prvorodiček, mají to těžší než ostřílené maminky, ale ikdyž ten strach je asi pořád stejný ikdyž máš první nebo čtvrté míminko :D :D mě babičká říká, že to je teprve začátek, že teď budu mít ten strach už pořád o miminko - dítě…a je to pravda, takže tohle je asi dobrá průprava :P :P
Kyčle mě bolela i dnes v noci a teď ráno ji taky cítím, ale nevím jak to já jsem nijak nepřibrala teď mám 57kg, na začátku jsem zhubla a teď jsem přibrala tak 2kg, tak nevím, ale bolí mě to jak kdyby u třísla, tak snad mě to přejde a nebude to tak jak píšeš ty :lol: ale spíš to bude asi horší… :nevim:
Kristýnka je moc hezké jméno, moc se mě líbí,ale z jistých důvodů my kristýnku mít nemůžeme, ikdyž já bych ji brala…:-) Ale my budeme mít ondráška, nějak si moc nepřipouštím, že to bude holčička, myslím, že to bude chlapeček :dance: :dance:
Tak to se máte, že máte za sebou už velký ultrazvuk, mě teprve čeká až v dubnu, ale už se na něj moc těším, snad bude vše ok…do teď to tak bylo, I.trim.screening + triple testy mi vyšli ok, tak to tak snad zůstane…já jsem totiž hrozná histerka, pořád se něčeho bojí…achjo… :nevim:

Paji přeji Vám krásnou sobotu tobě i malé princezně Kristýnce, užíjte si ji , ikdyž je tam dnes zakaboněno, ale to nevadí… :kytka: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
31.3.12 10:25

I Vám přeji krásný víkend :kytka: .Také jsem si nic jiného nepřipouštěla než holčičku, tak to děláš velice správně, mysli jen na chlapečka- však on tam bude! ;) ;) :* :D Já jsem to samé, také histerčím z každé malé blbiny a hlavně ze strachu, co všechno se může stát…Ale tohle mi říká můj doktor.Nesmím na nic špatného myslet. Vůbec si v mysli špatné verze nevytvářet. Jsem zdravá, muž je zdravý i naše mimi je zdravé a tak to prostě zůstane! :) ;) A basta!! :D Přeji ti , ať tě kyčle přestane brzy zlobit,– ale je to i tím,že se roztahuje děloha i když moc nepřibíráš, vevnitř se to hold roztahuje,tlačí a napíná.hmm :roll: 8) Krásný den papapa, jsem ráda,že tu jsi :dance: :mavam: (Jen je blbé,že já mám internet jen v práci :,( a tak od 12.hod nebudu na příjmu :( - tak si třeba zase v pondělí povíme co a jak nám ty naše miminka zase za víkend provedly ;) ;) ;) :P :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
31.3.12 10:30

@Pája32
Juj, takže to funguje:-):-) s tím, že když chci chlapečka tak ho budu mít :-D :-D :-D tobě to vyšlo tak mě taky :-D ale né tak je jasné, že budu ráda ikdyž to bude to nebo to.....:-) Ty kyčle jsou fakt hrozné jak bolí, tak snad to bude lepší uvidíme,…

Určitě v pondělí napiš, jaký jsi měla víkend…a jak se Vám daří, já už se jdu vykopat z te postele, zachvilku dojede manžel z domečku, tak ať se tu neválím stále :-D musím taky něco udělati tady v tý domácnosti!
Holky, tak se mějte krásně a užívejte víkend a v pondělí , pa pa :kytka: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
31.3.12 10:33

A v pondělí také přidám do svého alba fotečky ze čtvrtečního utz. :D 4D foteček máme osm. Jsou nádherné!! :D Strašně jsme se tam s manželem nasmáli…co ta maličká dělala za pózy!!To bylo ohromné! :* :dance: Mohli jsme si také nechat nahrát utz. na dvd, ale nakonec jsme se rozhodli,že 1500Kč dokážeme utratit za lepší věc pro maličkou…Ale teď mě to trochu mrzí :( Byl by to úžasný záznam a památka dokonalá-hmmm,no už je to pryč.Máme alespoň fotečky a ty jsou krásné :D :palec: Za těch 600Kč to stojí! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
3.7.12 19:11

Možné pohyby ?

Ahojda holčiny, dneska jsem 17+ 5, a včera to bylo poprvé, a nevím co to bylo :think: seděla jsem u stolu, ve velkém předklonu nalepená na zrcadlo :D a najednou, 2× za sebou, jako kdybych tam měla červíka, něco se tam roztáhlo.. nevím jestli třeba střeva?! :think: žádné lechtání a žádné bublinky, prost jako kdyby se mi tam něco roztáhlo… a dneska zase, ale zase teď na večer stejně jako včera.. seděla jsem u stolu v předklonu… mohou to být pohyby??? nebo prostě to jsou střeva?? děkuji holčiny za vaše názory :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
3.7.12 19:18

@eliasek89 ahoj, tak já to měla tAkY tak podobně - ale už v 16 tt (a to jsem taky prvorodička).. takže si myslím, že to jsou pohyby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí