Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@beruska03 doopravdy???
prostě žádné lechtání, žádné bublinky?? Je to pocit, jako mít něco uvnitř co se roztahuje??
měla jsem to včera večer, a dneska zase navečer ![]()
@eliasek89 mě to přímo začalo tak, že mě tam jemně něco dloublo - přímo, žádní motýlci, lechtání apod. nevěnovala jsem tomu pozornost, ale když se to pak opakovalo, tak to nebyla náhoda:)
@beruska03 jj, takové dloubnutí, roztáhnutí
taky jsem si včera toho nevšímala, ale když dneska ten a samej pocit jako včera… podezřelé
jsem prvorodička, a o nás se říká, že to cítit nemůžem, ale myslím si že je to blbost, že můžem ![]()
@eliasek89 já se přímo ptala mojí mudr a ona říkala, že je to individuální, že to můžeme cítit klidně už teď.
já to taky čekala až kolem 20 tt, ale to už jsem měla řádnější kopanečky a teď v 28 týdnu to jsou teda pořádné rány pod žebra… malá mě nešetří ![]()
@beruska03 jé, tu už jsi ve 28??
já myslela že jsi v tom 16týdnu
no, tak počkám, jestli se to objeví ještě jednou
a budu si jistá, že to je moje miminko
a jak pak si těhu užíváš? ![]()
@eliasek89 no celkem to jde, sice teď v těch vedrech je to náročnější, protže kila navíc dělají svou neplechu
ale jinak jo, jinak to jde…
mimčo je hyperaktivní, pořád mě tam někde dloube
![]()
a co ty jinak, je ti ok?
Ahoj holky, tak zrovna vcera jsem zacala citit takove pnuti, tuhnuti v brisku. Lezela jsem, podivala jsem se na brisko, a jedna pulka briska byla vyvysena. Poprve jsem to videla, takovou bouli na brise ale bylo to krasne!:-)
@beruska03 jj, nepíchat si clexan na ředění krve, neřekla bych že budu máma ![]()
Ahojky, cekam prvni miminko a pohyby jsem take citila az nekde po 20tt ![]()
Elliasku, jojo Clexane je mocný lék… ještě, že na něj přišli…
Luciii - a teď jsi v kterém týdnu?
@Luciii25 tak to jsi jen o měsíc méně než já… a jak se jinak cítíš? je ti ok?
@beruska03 jj nic mi není, jen mi potékají nohy z tepla a trpím na nízký tlak, jinak vše ok..co ty?
@Luciii25 no u mě celkem dobrý - teď jsem taky pocítila otoky a začaly mě bolet zápěstí a prsty na rukou, ale to prý může být vlivem hormonálních změn od karpálních tunelů, tak se to musí vydržet, ale jinak to jde…
a víte co to bude? nám bylo řečeno, že holčička, tak doufám, že se nesekli, protože by případný chlapeček měl ve výbavičce pár růžových kousků ![]()
@beruska03 mne zas rekli kluka, tak sem zacala nakupovat a pri dalsi navsteve u dr. to zas vypadalo na holku, takze porad nevim