Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@eliasek89 ja sem to dlouho rozdejchavala,ale to je priroda proste…ja mam termin 4.11…
@Luciii25 tak jsi o 4 týdny dopředu
máš ještě raní nevolnosti?? Mě občas pěkně potrápí, že trvají třeba 4hodiny v kuse… ale má to asi tak 1× týdně
@eliasek89 no ja popravde nevim co to ranni nevolnost je, nemit brisko a citit pohyby, nejak neregistruji tehotenstvi…jasne, trapi me nizsi tlak a otekaji mi ve vedru nohy, ale to je vse
@Luciii25 tak já ranní nevolnosti měla jen první dva týdny, ale to bylo jako když se nenajíš… Bříško zatím moc velké nemám
ale už se těším na pořádný buben
jinak já právě až teď mám tak 1× týdně nevolnosti…ale myslím si že je to tím, jak je dusno… vlastně tím počasím…
@Luciii25 tak něco malého se tam klube, ale pro mě je to malé
už abych si přes bříško neviděla na nohy ![]()
@Luciii25 no a to je pak problém, jak se oholit… přítele k tomu pustit nechci, bojím se, že by mi uřízl poštěváček
zatím to jde, ale co až budu 2měsíce před porodem?? To bude masakr…nechce se mi rodit s panem bobrem
![]()
Kup si zrcatko
..ja do toho asi taky pritele nebudu zapojovat, takova hrdinka nejsem ![]()
@Luciii25 no, já nevím… já se stejnak ani moc neholím, jen třísla… já mám pak dva dny po oholení celé pipinky bolavé pupínky… a vyzkoušela jsem úplně vše, abych je neměla, takže se holím jen tak 2× do měsíce, třísla holím každý týden…
@eliasek89 tak ja dle potreby a chuti, taky uz na to prdim, abych to tam solichala kazdej den, a je pravda ze po tydnu to jde mnohem lepe a pupinky nemam. ale to je i u nohou…ty teda holim obden, mam dost silne a cerne chlupy, zadna krasa ![]()
@therezaa píše:
Přeji hezké odpoledne všem maminkám,asi budu mít blbý dotaz, ale jsem poprvé těhu, jsem v 18tt a nevím zda-li to co cítím jsou pohyby…mámn pocit, jakoby se mi v podbřišku něco hýbalo, a je to několikrát denně, a nevím jestli je to mimi nebo střívka
Budu ráda, když se se mnou podělíte o vaše zkušenosti…zdá se mi to brzo, abych citila každý den takové věci…tak nevím
![]()
s 1 holkou jsem citila take v 18 tydnu a s 2 malou od 14 tydnu. neni to brzo ![]()
Holky, tak já mám termín 28.9. a bříško mi teda vylezlo už slušné, že si už tam jak popisujete fakt nevidím
ale nějak to do porodu doklepu - i kdyby s tím zrcátkem
jinak naše miminko je taky vymodlené - po 2 letech marného snažení