Pohyby 18. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
5.7.12 12:01

@beruska03 tak to gratuluji..a věřím že vše bude v pořádku :kytka: já se modlila každý cyklus, mé cykli byli šílené, jeden měsíc 29dní, druhý měsíc 50dní, třetí 36dní, pak MS nebyla vůbec, a pořád do kola, podle měření BT a ovu testů, mi asi jeden vaječník nefunguje, nemohu říkat že to vím na 100%, že nefunguje, ale jeden měsíc bodle BT a ovu. testů ovulace byla, a druhý měsíc ne, a pořád do kola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
5.7.12 12:25

@eliasek89 taky masakr… :think: to mi nejdříve řekli, že ovulace nemám, tak jsem měla půl roku léčbu Clostilbegytem a pak mi řekli (jinde) že ovulace je, ale že mám malou děložní sliznici, tak možná proto se nám to vajíčko neuhnízdí… no tak jsem měla 2 měsíce léčbu Duphastonem a na na druhý měsíc to klaplo :potlesk: jsem byla z toho hodně překvapená, protože dělání těhu testů bylo pro mě každý měsíc skoro jako rutina a najednou tam na mě koukaly // :srdce: jsem to vstřebávala 3 dny :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.5.22 19:32

Ahoj, čekám svoje první a jsem v 18tt. Pořád mi všichni říkají, že není možný abych už cítila pohyby, ale cítím jak se tam vlní a hýbe. Hrabe mi nebo mám všechny poslat k čertu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí