Pohyby plodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
21.3.13 15:40

@MIŠANA1 37tt takže už to jsou pořádný ranky.. a ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.3.13 15:56

Dobry den vsem, jsem ve 20 tt, nevim presne, jestli citim pohyby, ale nekdy vecer, kdyz si lehnu na bok, tak citim takve simrani. Jsem prvorodicka. Mam prosim ale jiny dotaz. Od vcera od vecera mam silne bolesti v podbrisku a po stranach jako vajecniky. Dnes jsem byla u dr, zvysila mi davku magnesia na 2 tablety po6 hodinach, coz je 8 tablet denne. Mate s tim nektera zkusenost? V letaku jsem cetla ze maximum je 6 tablet denne. Mam i vytok takovy vodnaty a tlaci me to pri moceni. Nemuze to byt treba zanet vajecniku, dr me vysetrovala jen rukou ani se do me nedivala. Krev ani moc mi nebrala. V ordinaci uz neni. Mam strach aby neco nezanedbala. Poradite prosim? Mc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
21.3.13 16:21
@mali19 píše:
Dobry den vsem, jsem ve 20 tt, nevim presne, jestli citim pohyby, ale nekdy vecer, kdyz si lehnu na bok, tak citim takve simrani. Jsem prvorodicka. Mam prosim ale jiny dotaz. Od vcera od vecera mam silne bolesti v podbrisku a po stranach jako vajecniky. Dnes jsem byla u dr, zvysila mi davku magnesia na 2 tablety po6 hodinach, coz je 8 tablet denne. Mate s tim nektera zkusenost? V letaku jsem cetla ze maximum je 6 tablet denne. Mam i vytok takovy vodnaty a tlaci me to pri moceni. Nemuze to byt treba zanet vajecniku, dr me vysetrovala jen rukou ani se do me nedivala. Krev ani moc mi nebrala. V ordinaci uz neni. Mam strach aby neco nezanedbala. Poradite prosim? Mc dekuji.

já jim taky 6denně. Ale jestli to tlačí a dělá problém i u čuraní mužou to být třeba kvasinky-zanět. Jinak v oblastí vaječniku jsou děložní vazy, to taky dost bolí, já na to trpím pořad od začatku.

• Citovat
  • Upravit
MIŠANA1
21.3.13 16:22
@anicka18 píše:
@MIŠANA1 37tt takže už to jsou pořádný ranky.. a ty??

já 28..tak to má do tebe daleko :lol:

• Citovat
  • Upravit
51
21.3.13 16:28

Mam pi operaci srustu, mimodelozni a taky endiometrozu a slepe strevo, brisko dost trpelo.Dr jsem to rikala ze me to tlaci pri moceni ona na to nic. Kdyby tam byly kvasinky, poznala by to pouze vysetrenim ruky bez toho ze by se do me divala? V pondeli jsem byla na genetice a delala mi ult delozniho hrdla, to by tam taky ty kvasnky byly videt? Omlouvam se za bbe dotazy. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
21.3.13 16:35
@mali19 píše:
Mam pi operaci srustu, mimodelozni a taky endiometrozu a slepe strevo, brisko dost trpelo.Dr jsem to rikala ze me to tlaci pri moceni ona na to nic. Kdyby tam byly kvasinky, poznala by to pouze vysetrenim ruky bez toho ze by se do me divala? V pondeli jsem byla na genetice a delala mi ult delozniho hrdla, to by tam taky ty kvasnky byly videt? Omlouvam se za bbe dotazy. Dekuji.

jako spíš jde asi i o tvuj pocit, jestli tě ten vytok pálí svědí..Nebo tě to jen bolí. Ony tě mužou bolet právě i ty srusty, jak se teď tam vše roztahuje. Švagrová byla taky na pár operaci s cystama a ta to těhu fakt protrpěla bolestí s těmi srusty..jako jestli do tebe jen šahla tak to by neviděla, to vidí jen když použije zdrcadla a nebo stěrem. Když jsem kvasinky měla dr m nějak zvlášt nestudovala, spíš jednala na muj popis stavu.

• Citovat
  • Upravit
MIŠANA1
21.3.13 16:37

Spíš i záleží kde tě to tlačí, jako u čuraní ted už taky citím všechno jak je to cele namožene, prokrvené..tež to není jak před těhu..

• Citovat
  • Upravit
1917
21.3.13 16:48

@mali19 taky jsem to měla… malej me tlacil nozickama do mocaku.. vykot mam taky jeste do ted ted uz se stal teda hustci ale byla to bila voda.. dokonce jsem byla i na pohotovosti kuli plodovce byly toho kvanta ale byl to vazne jen vytok… to pobolívání muze byt roztahovani vazu :) jinak gratuli k pohybum taky jsem prvorodicka a pohyby jsem citila uz v 17tt

ty kvasinky nevim me to poznala z moci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.3.13 16:55

Ted pri moceni jsem zase nic necitila, ale pred tim to bylo jen tlaceni, paleni ani svedeni zatim ne. Vytok mam taky vodnaty a spise svetly. Jsem prvorodicka po nekolika neuspesich, proto mam strach. V podbrisku me taky boli od zacatku. Takze myslite ze mam dat na dr a brat tech 8 tablet a nedat na info v letaku? Moc vam dekuji za odpovedi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.3.13 17:01

@mali19 já bych zatím dala na dr a brala tech 8tbl. kdyby si ale nahodou dostala prujem nebo jiny nezad. ucinky tak davku sniz… ja magnesko brala taky ale od bolesti jak se ty vazy natahovaly mi to nepomohlo.. jen nesmis zacit krvacet, mit bolesti jako na silnou ms pravidelny a nepravidelny… a to tlaceni je normalni na moceni.. ja mohla na wc bydlet, vycurala jsem se ale porad se mi chtelo a ono nic, nebo se mi chtelo ale nic neteklo.. brisko te muze taky bolet od toho ze mimi uz je vetsi a jak zacinas citit pohyby muze byt citlivy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
21.3.13 17:03
@mali19 píše:
Ted pri moceni jsem zase nic necitila, ale pred tim to bylo jen tlaceni, paleni ani svedeni zatim ne. Vytok mam taky vodnaty a spise svetly. Jsem prvorodicka po nekolika neuspesich, proto mam strach. V podbrisku me taky boli od zacatku. Takze myslite ze mam dat na dr a brat tech 8 tablet a nedat na info v letaku? Moc vam dekuji za odpovedi!!!

nene muže se až 8.já jim normálka 6,někdy když mě vzbudi břicho v noci vezmu si další takže těch 8..hořčíkem nejde se předavkovat, co je navic jde ven v moči, tak se neboj ;)

• Citovat
  • Upravit
51
21.3.13 17:10

Tak holky dekuji moc. Jste hodne. Uvidim, jak mi bude a kdyz tak dr zavolam zitra. Rikala mi, ze muzu mit prujem, tak uvidim. V kolikatem tydnu jste? Dr se me dnes ptala na pohyby, ale presne nevim, zda to bylo ono. Vecer na boku takove simrani, ale rikala mi, ze muzu citit az pozdeji, kdyz jsem prvorodicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.3.13 17:15

@mali19 ono zalezi spis natom jak mas tu delozni stenu silnou.. ja uz pohyby citila v 17tt a v 19tt uz je citil i pritel na ruku.. tak mi dr prave rikala o te stene :) jinak ja uz to mam za par jsem v 37tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.3.13 17:18

Tak to hodne stesti, at vse dobre dopadne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.3.13 17:21

@mali19 děkuji :) a ty jsi užívej druhou pulku těhu.. hlavne pohyby a celkove vse ta druha pulka utece strasne rychle a at mas vse uz klidne a brisko uz nezlobi :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí