Pohyby plodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
3.1.13 11:02

Mám to podobně, začínám 28 tt a taky citím nejvíce když ležím a mám ruku na břiše, nebo jen vidím jak se klepe břicho a necítím to. Asi to je vážně individuální a malá bude snad jen větší kliďas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
3.1.13 11:17

@Jana0703 Kazdy mimco je jinak aktivni, moje prvni-holka se pohla jen na provokace, na stouchnuti…a druhy-kluk sebou sije jak blazen, taky zalezi na postave maminky (u male jsem mela 17kg nahoru takze to bylo min citit). A zavidim, ze se vam natocilo mimi na 3D, nam se nenatoci ani na fotku:(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
3.1.13 11:21
@Andrella píše:
@Jana0703 Kazdy mimco je jinak aktivni, moje prvni-holka se pohla jen na provokace, na stouchnuti…a druhy-kluk sebou sije jak blazen, taky zalezi na postave maminky (u male jsem mela 17kg nahoru takze to bylo min citit). A zavidim, ze se vam natocilo mimi na 3D, nam se nenatoci ani na fotku:(((

Tak to jsi mě uklidnila, že není jen ta naše takový spáč a kliďas, ono je možné že je aktivnější v noci ale to zase spím já :). Akorát jak všude člověk slyší jak jejich mimča kopou jak vzteklý začne si říkat jestli je vše ok když u něj je to jiné. No hubená nejsme ale vyloženě extra tlustá taky ne, nahoře mám zatím 6kg, ale teď to asi půjde rychleji nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
3.1.13 11:35

Ja jsem do 26 tejdne cejtila sebemensi pohyb male.
Ted od 29 necejtim jen minimalne a to ji jeste musim postouchnout :-(
Ale muze to byt i tim ze mam hodne male mimi a mene plodove vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3935
3.1.13 13:13

@Jana0703 to bude..=) já teď chodím čůrat snad co 5 min a spánek je taky horší.. jak já se těšim už konce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
3.1.13 13:22

@Jana0703 tak ja mela bohuzel dietu od 4 mesice, takze obdobi kdy jsem mela pribirat jsem spis hubla:DD takze zatim necelych 5kg od zacatku nahore, ted mame 29 tyden, a spis mam problemy s tvrdnutim briska atd, pac mam po konizaci, tak se modlim abychom nerodili driv…jinak s pohybama je to jako s pohlavim, nekomu to reknou hned, nekomu se miminko nenatoci do porodu, mi jsme do 6 mesice meli mit holcicku a jak se nam pan doktor v olmiku vysmal, ze kdepak bude to chlapecek, kazdy mimco ma jiny tempo pribirani, pohybu, vrteni apod:)) ja cekala podle kamaradek, ze kluk bude klidas, a prd, trpim jak pes, dokonce uz me aji v noci budi, kdyz lezim na boku tak se v brisku odrazi od postele, a to je panecku bolest…uz jsme zkouseli i vyhrozovat, ale nezabira:DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
3.1.13 13:23

@katkath jojo,o frkvenci moceni radeji nemluvim, ja uz chvilema ani nesplachuju, pac vim ze za dalsich 15minut jdu s tou deci znova:DDDD ma draha polovicka uz se mi smeje, nemluve kdyz jsme na navsteve u nasich…hlasky: uz zase?? jsou na dennim poradku:DDD a kdyz se chci dostat z postele?? dalsi vtip, se musim rozhoupat:DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3935
3.1.13 13:44

@Andrella jo o posteli nemluvim.. to mě musí vytahovat přítel už… to už jaksi nezvládám..=D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
3.1.13 14:00

Tak to se mám na co těšit, ty pohyby tam sem vděčná když se aspoň 2 - 3× denně ozve i když dost nenápadně. Taky občas šťouchám do břicha, malá bude spáč asi :o)

Chtěla jsem se zeptat, já teda tak často nechodím ještě na WC, ale poslední 2 dny mě ten močák jakoby tlačí, při chůzi občas a i když sedím nebo ležím?? Může jít o zánět nebo je to prostě jak malá roste nebo tlačí děloha???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
3.1.13 21:25

@Jana0703 Tlaci? Me to zatlaci, pciknu nebo zakaslu a ucvrnkavam:DD tak to zacina, obcasny tlak mno:DD pak uz to tlaci porad:DD nejhorsi je, kdyz se pak otaci dole, to je jak kdyby si clovek dolu nacpal nafukovaci clun a zacal napoustet:DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
3.1.13 21:32

@Andrella No já jsem 28tt a doteď jsem nějak extra nelítala na záchod, ale co jsem v práci mi přijde že i víc piju, navíc jsem asi trochu prochladla v autě tak jsem si dnes koupila tu vyhřívací věc pod zadek :). Ale zatím mě to nepálí ani nesvědí, ale pro jistotu dám brusinky a čaje přes víkend. Spíš mám pocit jako bych si „ji“ narazila či jak to říct, a pak to bolí když jdu a zjistila jsem že to mám posl.dva dny co jsem v práci a asi to mám jak sedím u PC a už nevím jak si sednout tak jsem jakoby otlačená jestli se to dá pochopit (jako si ji narazit na kole :lol: ) 14 dnů jsem nebyla v práci a 2 dny u PC a na té tvrdší židli a chodím jak kachna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3935
4.1.13 08:42

@Jana0703 s tim jak řikáš naražením.. je to tím jak se ti roztahujou kosti k porodu.. je to zcela běžné jelikož se stále děloha zvětšuje a jakoby se nafukuje… taky sem to měla..;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
4.1.13 09:41

Ahoj, fakt je každé dítě jiné. Mám dvě děti a to bylo zase právě naopak, připadala jsem si že mám v břichu vetřelce. Co chvili s břicha uplnou křivou šišku, že se mě lidi ptali co s tím břichem mám :lol: věčně vylezlý jejich loket, fakt to dost bolelo. A jak mi zajeli pod žebro mezi kuži a žebro to bylo teprve žužo, jsem chodila opichávat i žebra, bo se to nedalo :lol: jsem si připadala jak dolámaná. Ted čekám třetího bobiše a jsem zvědavá.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5861
4.1.13 10:12

Já mám v břiše malýho aktivistu vetřelce :-) Vždycky se někde vyboulí, otáčí se a kope jak o život. Už ani nevím, co to je spát několik hodin v kuse. Ale aspoň vím, že tam je.
@Jana0703 - s tím „naražením“ mám to úplně stejně, jak po celonočním sexuálním maratonu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
4.1.13 13:08

@katkath @Trillian7

No tak mi to nedalo zavolala jsem k dr a hned dnes šla na prohlídku a odvápňuje se mi chrupavka u stydké kosti, prý u někoho se to objeví dřív, u někoho dýl a někdo to nemá, dostala jsem kalciové tablety a nemám dlouho sedět, dlouho stát, pořád se vrtět, sem zvědavá jak budu v práci dělat u PC. Teď jsem doma a z poloviny sedím a z poloviny sedím jsem hodně opřená dozadu. Ale aspoň mám klid že vím co to je než spekulovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí