Pohyby plodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
karolinka 33
13.2.13 21:54

Holky je možné aby mě mimi kopkalo ve 20tt bolestivě do močáku??? je to takový citlivý škubnutí nebo jak to mám popsat ale až sebou cuknu :mrgreen: mám prý placentu vpředu a nízko může to nějak souviset??

• Citovat
  • Upravit
1850
13.2.13 22:10

Tak možné to bude, záleží jak je miminko v břiše položené. Občas mi také „kopne“ až se mi z toho chce na malou, ale naštěstí to není bolestivé. Jen cítím tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
13.2.13 22:12

@Luuca L Pro první těhu je průměr pohybů ve 20 tt. Ve druhém jsem je cítila od 14tt a teď od 16 tt, ale doktorka (tedy alespoň ta moje) stejně nepočítá „šimrání“ ale skutečné kopance, což bylo v 18tt. Teď jsem ve 23tt a zrovna mi břicho skáče na všechny strany :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
13.2.13 23:20
@Karolinka 33 píše:
Holky je možné aby mě mimi kopkalo ve 20tt bolestivě do močáku??? je to takový citlivý škubnutí nebo jak to mám popsat ale až sebou cuknu :mrgreen: mám prý placentu vpředu a nízko může to nějak souviset??

urcite je to mozne… me kopal taky, mohla jsem sedet skoro porad na wc :mrgreen: jak se mi otocil hlavou dolu uz je to o hromadu lepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KlarkaParka
20.3.13 13:43

Zdravím holky :) chtěla bych se zeptat…budu končit 25tt a pohyby stále ještě vnímám jen v leže…ale je fakt, že kdykoliv si během dne lehnu tak se mimi většinou ozve..nejvíce ráno a večer..jde to i krásně vidět přes bříško :) co mě ale znepokojuje je, že malé necítím když něco dělám a když sedím tak jen někdy :think: neměla bych to v tomhle týdnu cítit během celého dne at ležím nebo stojím??? :think: díky za rady :)

• Citovat
  • Upravit
MIŠANA1
20.3.13 13:49
@KlarkaParka píše:
Zdravím holky :) chtěla bych se zeptat…budu končit 25tt a pohyby stále ještě vnímám jen v leže…ale je fakt, že kdykoliv si během dne lehnu tak se mimi většinou ozve..nejvíce ráno a večer..jde to i krásně vidět přes bříško :) co mě ale znepokojuje je, že malé necítím když něco dělám a když sedím tak jen někdy :think: neměla bych to v tomhle týdnu cítit během celého dne at ležím nebo stojím??? :think: díky za rady :)

spíš záleží kde máš placentu. možná to jen nevnímáš a přitom se ti tam hýbe i když něco dělám. ;)

• Citovat
  • Upravit
1917
20.3.13 13:51
@KlarkaParka píše:
Zdravím holky :) chtěla bych se zeptat…budu končit 25tt a pohyby stále ještě vnímám jen v leže…ale je fakt, že kdykoliv si během dne lehnu tak se mimi většinou ozve..nejvíce ráno a večer..jde to i krásně vidět přes bříško :) co mě ale znepokojuje je, že malé necítím když něco dělám a když sedím tak jen někdy :think: neměla bych to v tomhle týdnu cítit během celého dne at ležím nebo stojím??? :think: díky za rady :)

ahojky… já pohyby malého zacala cítit v 16tt jen v klidu a az okolo 28tt jsem je zacala citit i pri chuzi nebo jine cinnosti… neznepokuj se tim, dulezite je ze kope kdyz jsi v klidu a ze vubec kope :) ted jsem ve 37tt a obcas se mi stane ze maleho pul dne necitim protoze chodim a neco delam a kdyz si sednu tak je udrncanej a spi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
20.3.13 13:52
@KlarkaParka píše:

já jsem Áju cítila jen v noci, když jsem přestala lítat a dala jsem se do klidu. Jinak jsem o něm celý den nevěděla až do večera. Ke konci teda žďuchal pěkně, ale taky až v noci. A jen když jsem si lehla a soustředila se na břicho, tak to u mě tak bylo skoro do 30. týdne. Kamarádka mimi cítila jen tehdy, když do něho žďuchla. Byl to lenoch. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KlarkaParka
20.3.13 13:59

Díky holky :) mám placentu na přední stěně nízko…někdy se mi stane že cítím žduchanec v sedě ale nejvíce to jde prostě cítit a vidět večer a ráno a přes den když ležím…právě mě napadlo jestli to není divné, že když se hýbu tak necítím nic :roll:

• Citovat
  • Upravit
MIŠANA1
20.3.13 14:02
@KlarkaParka píše:
Díky holky :) mám placentu na přední stěně nízko…někdy se mi stane že cítím žduchanec v sedě ale nejvíce to jde prostě cítit a vidět večer a ráno a přes den když ležím…právě mě napadlo jestli to není divné, že když se hýbu tak necítím nic :roll:

tak to asi právě kope do te placenty. Já když sedím tak cítím pohyby uplně dole, až u te kosti, celkem dost nepřijemné takže se sedu vyhybám. určitě je to v pořadku, pak až se později rozkope více, budeš chtít chvilinku klid :lol:

• Citovat
  • Upravit
11370
20.3.13 14:06

A víš proč taky nic necítíš když se hýbeš? Protože tyhle pohyby dítě uspávají. Mě prcek spal v břiše, když jsem byla na procházce a lítala někde. Proto on je vyžhavenej celej z kočárku. Hnedka chrní a auto je prostě nejlepší uspávák. :D jak mile se zastaví auto i kočárek, tak hnedka řve. To jsem měla ikdyž byl v bříšku. Jakmile jsem si sedla a uklidnila se nebo si lehla, tak se probral a zača žďuchat. :) já jsem chodila pěšky do porodky na kontroly na monitory a trvalo to asi 20 min. A malej vždycky při tý krátký procházce v bříšku usnul a na monitoru místo 20 min jsme byla 50 a museli ho budit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KlarkaParka
20.3.13 14:29

Děkuju za uklidnění :) snad to tedy opravdu bude v pořádku…mě to napadlo až tedka někdy a na kontrolu do poradny jdu až za 3 týdny :( tak jsem se chtěla poradit tady s váma :) jj a přesně v tom sedě cítím takové škubání taky uplně dole u té kosti :D žádná sranda proto taky radši hned lehám když to jde :lol: snad se teda rozkope tak že ho ucítím i když budu chodit nebo něco dělat…

• Citovat
  • Upravit
1917
20.3.13 14:51
@KlarkaParka píše:
Děkuju za uklidnění :) snad to tedy opravdu bude v pořádku…mě to napadlo až tedka někdy a na kontrolu do poradny jdu až za 3 týdny :( tak jsem se chtěla poradit tady s váma :) jj a přesně v tom sedě cítím takové škubání taky uplně dole u té kosti :D žádná sranda proto taky radši hned lehám když to jde :lol: snad se teda rozkope tak že ho ucítím i když budu chodit nebo něco dělat…

určitě dříve či později… :) mě už je to nepříjemné když chodím třeba po supermarketu a malej začne vyvádět.. největší mazec když mlátí ručičkama dole u kosti a občas trefí močák.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
21.3.13 15:26

Ahoj holky jsem ted 37+3 prcek mě taky často zlobí že necítím půl dne i déle ale já mám na něj fígl :lol: vezmu si širší pás(v mém případě ledvinový na motorku) a teplé přítelovi ponožky stočené do klubíčka a přidělám na bříško těsně nad pupík, je to stejné jako když vám dávají monitory :D no a během pár minutek malý začne do toho kopat a ždouchat jak ho to štve a vím že je v poho :P Janča :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
21.3.13 15:27
@anicka18 píše:
určitě dříve či později… :) mě už je to nepříjemné když chodím třeba po supermarketu a malej začne vyvádět.. největší mazec když mlátí ručičkama dole u kosti a občas trefí močák.. :mrgreen:

přesně taky se mi hybe nejvic tam dole, který jsi týden? :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky