Pohyby plodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
21.3.13 17:24

Taky moc dekuji. Jsem doma uz od zacatku tehotenstvi navic po IVF, takze je to takove rizikove vlastne porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.3.13 17:31

@mali19 tak to na sebe davej pozor obzvlast :) já jsem doma taky od zacatku.. potratila jsem a potom nam to neslo a az se to povedlo tak me dr nechala pro jistotu doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.3.13 17:39

Je to lepsi, aspon se clovek nemusi stresovat v praci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeinynka
27.3.13 18:18

Ahoj, jsem poprve tehotna a skoro na konci 5.tydne a porad mam takovy jakoby pred menst. bolesti v podbrisku a jednou me hrozne pichalo na leve strane…Moc se bojim sam.potr.nevite jestli to je normalni??Díky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
vsetin
28.3.13 10:24

Resit kazdou pitomost, co se mi nezda, uz jsem v blazinci…hlavní je snad ze kope?:)) navic miminko chuze uspava :-P

• Citovat
  • Upravit
1917
28.3.13 10:48
@Jeinynka píše:
Ahoj, jsem poprve tehotna a skoro na konci 5.tydne a porad mam takovy jakoby pred menst. bolesti v podbrisku a jednou me hrozne pichalo na leve strane…Moc se bojim sam.potr.nevite jestli to je normalni??Díky :nevim: [/citace

me dr rikala ze dokud nekrvacim citim pohyby ze mam byt v klidu a nicim se nestresovat :) neboj, muzou to byt vazy co se natahuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
28.3.13 10:55
@Jeinynka píše:
Ahoj, jsem poprve tehotna a skoro na konci 5.tydne a porad mam takovy jakoby pred menst. bolesti v podbrisku a jednou me hrozne pichalo na leve strane…Moc se bojim sam.potr.nevite jestli to je normalni??Díky :nevim:

Na konci 5. týdne pohyby rozhodně cítit nemůžeš - to si asi maminky spletly s 5. měsícem. Ty jakoby menstruační bolesti můžou být. Děloha se prokrvuje, roztahuje, já to měla taky. Hlavně nesmíš začít špinit. Gratuluju k těhu a přeju klidný průběh těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
28.3.13 12:24

@Hannah1979 taky jsem si to myslela… ale zase sem si rikala ze se pani prepsala.. no uvidime :)

jinak ja jsem 38tt a taky uz pres tyden mam ms bolesti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
28.3.13 14:20

@anicka18 Já 35.tt a taky je mívám. Předpokládám, že v tomhle trimestru jsou to poslíčci :-) Už se těším na mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.5.13 20:31

Pohyby

Ahoj vsem. Jsem podruhe tehotna 12+3tt, a zda se mi ze uz citim pohyby. Nevite jestli to muze takhle byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
24.5.13 21:00
@NatiR píše:
Ahoj vsem. Jsem podruhe tehotna 12+3tt, a zda se mi ze uz citim pohyby. Nevite jestli to muze takhle byt?

to asi ne, to je moc brzo..

• Citovat
  • Upravit
976
24.5.13 21:09

Muze. Mam 6 letyho brachu a mamina rikala ze ho citila taky nekdy od 13tt. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.14 09:08

Ahoj já jsem v 21týdnu a taky žádné pohyby necítím. Doufám ze ti brzy přijde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
11.5.14 12:40

Ahojky, chtěla jsem se zeptat na Vaše postřehy, čekám druhé mimčo a asi od 22./23. týdne je docela dost aktivní, teď jsem 3Ott a mele se o sto šest, zajímalo by mě, jestli je nějaký pravidlo, že mu ta aktivita zůstane i po porodu nebo může být i třeba hodňoučké (klidné), jak to bylo u Vás? Díky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
11.5.14 12:44

@luciasek1111 u prvního dítěte jsem cítila pohyby občas a narodil se drak, který se na chvíli nezastaví. U druhého dítěte pohyby nonstop, občas až agresivní a narodil se klidnej andílek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí