Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky moc dekuji. Jsem doma uz od zacatku tehotenstvi navic po IVF, takze je to takove rizikove vlastne porad.
@mali19 tak to na sebe davej pozor obzvlast
já jsem doma taky od zacatku.. potratila jsem a potom nam to neslo a az se to povedlo tak me dr nechala pro jistotu doma..
Ahoj, jsem poprve tehotna a skoro na konci 5.tydne a porad mam takovy jakoby pred menst. bolesti v podbrisku a jednou me hrozne pichalo na leve strane…Moc se bojim sam.potr.nevite jestli to je normalni??Díky ![]()
Resit kazdou pitomost, co se mi nezda, uz jsem v blazinci…hlavní je snad ze kope?:)) navic miminko chuze uspava ![]()
@Jeinynka píše:
Ahoj, jsem poprve tehotna a skoro na konci 5.tydne a porad mam takovy jakoby pred menst. bolesti v podbrisku a jednou me hrozne pichalo na leve strane…Moc se bojim sam.potr.nevite jestli to je normalni??Díky[/citace
me dr rikala ze dokud nekrvacim citim pohyby ze mam byt v klidu a nicim se nestresovat
neboj, muzou to byt vazy co se natahuji..
@Jeinynka píše:
Ahoj, jsem poprve tehotna a skoro na konci 5.tydne a porad mam takovy jakoby pred menst. bolesti v podbrisku a jednou me hrozne pichalo na leve strane…Moc se bojim sam.potr.nevite jestli to je normalni??Díky
Na konci 5. týdne pohyby rozhodně cítit nemůžeš - to si asi maminky spletly s 5. měsícem. Ty jakoby menstruační bolesti můžou být. Děloha se prokrvuje, roztahuje, já to měla taky. Hlavně nesmíš začít špinit. Gratuluju k těhu a přeju klidný průběh těhotenství
@Hannah1979 taky jsem si to myslela… ale zase sem si rikala ze se pani prepsala.. no uvidime ![]()
jinak ja jsem 38tt a taky uz pres tyden mam ms bolesti..
@anicka18 Já 35.tt a taky je mívám. Předpokládám, že v tomhle trimestru jsou to poslíčci
Už se těším na mimi ![]()
Ahoj vsem. Jsem podruhe tehotna 12+3tt, a zda se mi ze uz citim pohyby. Nevite jestli to muze takhle byt?
@NatiR píše:
Ahoj vsem. Jsem podruhe tehotna 12+3tt, a zda se mi ze uz citim pohyby. Nevite jestli to muze takhle byt?
to asi ne, to je moc brzo..
Muze. Mam 6 letyho brachu a mamina rikala ze ho citila taky nekdy od 13tt. ![]()
Ahoj já jsem v 21týdnu a taky žádné pohyby necítím. Doufám ze ti brzy přijde. ![]()
Ahojky, chtěla jsem se zeptat na Vaše postřehy, čekám druhé mimčo a asi od 22./23. týdne je docela dost aktivní, teď jsem 3Ott a mele se o sto šest, zajímalo by mě, jestli je nějaký pravidlo, že mu ta aktivita zůstane i po porodu nebo může být i třeba hodňoučké (klidné), jak to bylo u Vás? Díky. ![]()
@luciasek1111 u prvního dítěte jsem cítila pohyby občas a narodil se drak, který se na chvíli nezastaví. U druhého dítěte pohyby nonstop, občas až agresivní a narodil se klidnej andílek ![]()