Pohyby plodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
8.1.13 14:20

@Andrella jee ja mela u prvniho termin nejdriv 28.2. 2009,pak 19.2. 2009 a nakonec se malej narodil 8.2. 2009 tak to jsou skoro stejne stary :) ted mam termin 25.6. tak uvidime ale porad se mi zda ze nemam vubec zadny brisko :lol: a male kope jen vecer kdyz se ma jit spat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
8.1.13 15:23

@mamik2 Tak to je dobra nahoda:DDD no mi mame termin 20.3. a uz je to rozhodne poznat:DDD ale malej mi dava v posledni dobe fakt strasny sady…hlavne kdyz kope dolu, vim kam ze:D tak mam strach aby se fakt neprokopl skrz, uz me to chvilema strasne boli:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
8.1.13 15:29

No malá už druhej den skoro vůbec nekope :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
8.1.13 21:32

@Kelly3 uzivej si chvile klidu:DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
8.1.13 22:14

@Andrella Tak už se zase rozkopala :lol: je po klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.1.13 08:42

No moje sice zacalo kopat docela brzo ale jen obcas tak cekam ze to bude silit :) ted me spis trapi ze mi najednou popraskal uvnitr po cele delce napravo a nalevo pupik…silene to palilo a docela i krvacelo a spatne se to hoji tak doufam, ze se to nezhorsi..stalo se vam to taky nektere?? ja to u prvniho nemela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.1.13 10:22

@mamik2 tak o tom jsem ani neslysela, ze by to mohlo popraskat jakoze do krve:(( jedine mazat mazat mazat, aby kuze byla pruznejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
9.1.13 21:16

Ahoj,

měla bych dotaz, bude to znít asi hloupě. Psala jsem sem před týdnem, že malá se moc nevrtí a jen ráno a nebo večer když ležím, to bylo 27+4, zítra začínám 29tt a posledních pár dnl se malá vrtí víc, žádný kopance ale vrtí se a mele se mi viditelně břicho a občas nadskakuje, asi má občas škytavku. Je takhle rychlá změna v pohybech v pořádku, nebo jsem ji předtím jen tolik necítila. Ono když se vrtěla málo byla jsem nervozní a teď se mele o dost častěji v průběhu celého dne a občas se až leknu. Bude se ta intenzita zvyšovat jak malá poroste?? že bych se dočkala i toho co tady většina popisuje o dost dřív?? ;) děkuji za komentáře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.1.13 21:37

@Jana0703 Ty zmeny jsou nahle, stejne jako veskery vyvoj mimca:) jen si vem, za par mesicu se z malickatych bunek stane malej clovek:)) tyden od tydne se deje spousta novych veci, ditku bije srdicko, pak otevira ocka, cumla si prsty, skyta:)) i s pohyby je to jak se ditku zachce, nektere jsou linejsi nektere aktivnejsi…ja mam bohuzel to aktivnejsi, ze me ty kopance a otocky bolestive budi ze spani…a taky to zacalo vicemene ze dne na den:)) urcite je to v poradku, naopak intenzitou a castosti pohybu se da kontorolovat jestli je ditko ok…kdyby se dlouho nehybalo, neozyvalo, pak bych mozna mela obavy:D ja mela strach zase z toho, ze se malej hybe moc, a ma strasnou silu, az to fakt boli:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
9.1.13 21:45

@Andrella díky za rychlou reakci, jen mě trochu vyděsilo že se hýbe a mele tolik oproti minulému týdnu a že se vydrží vrtět docela dlouho- Někde jsem četla že když se zvedne četnost pohybů že to může být i z nedostatku plodové vody nebo kyslíku (raději net nečíst). Ale vyšší intenzitu má už od víkendu tak to bych už asi poznala že je ěnco špatně, jen prostě začínám asi více vnímat malou nebo jestli má vliv že jsem klidnější a víc v pohodě a tak i malá se víc vrtí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.1.13 21:53

@Jana0703 hhh me neco rikej, u prvniho ditka, jsem nevedela nic, a byla jsem spokojena, ted jsem porad doma, mam cas se pozorovat, porad hledam neco na netu, a jsem z toho akorat tak vyschyzovana:DDD ver mi, ze muzes byt porad rada, ze se hybe relativne trosku, ja jsem teda o tyden dopredu, ale to co zazivam poslednich nekolik tydnu…uz jsem fakt kolikrat tak na nervy, ze bych to nejdradeji porodila hned:DD pr, vcera, krasne usinam, klasicky na levym boku a najednou jak brisko naliha na postel se malej odrazil takovou intenzitou, ze jak jsem spala, tak jsem nadskocila bolesti…nemluve behem dne kdyz kope dolu do oblasti konecniku a dopredu, spodek uz me boli, jak kdybych mela za normalnich okolnosti nejakej zanet nebo jak to popsat, proste od jedne panevni kosti k druhe, a nejhorsi kdyz to vezme patou pres pupik:DD jeste si uzijes, pockej:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
9.1.13 21:59

@Andrella :) máš neposedu koukám, no naše malá byla kliďas až posledních pár dnů se vrtí intenzivněji a delší dobu v kuse se tam převaluje. Asi jsem to jen předtím tolik nevnímala, nebo už se natočila jinak či jak roste. Přesně taky se moc pozoruju ale zítra jdu zase do práce tak snad přestanu tolik přemýšlet. Já teď byla 2 dny doma, jak se mi odvápňuje ta chrupavka u stydké kosti tak jsem relaxovala a zítra zkusím jak vydržím v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.1.13 22:06

@Jana0703 Drzim palce:) Mi mame zase zkraceny cipek, takze prej lezet, klidovy rezim, zadny stres atd:DDD PREJ!!! :DDD jak vysvetlit doktorovi, ze jsem hyperaktivni a mam doma stejne hyperaktivni 4lety dite:DD Jestli to zitra u dr bude zase tak spatny, tak si nedokazu predstavit, jak to do porodu vydrzim, lezet s polstarem pod zadem zalsich x tydnu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
9.1.13 22:13

@Andrella Taky držím palce ať to u doktora dopadne dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.1.13 22:19

@Jana0703 diks :mrgreen: