Pohyby plodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
karolinka 33
22.1.13 22:41

Ahojte holčiny :) čtu tady vaše komentáře a zajímalo by mě odkdy ste cítily pohyby každý den :)??? já cítím pohyby asi dva týdny ale jen slaboulince a ne každý den…spíš tak jednou za dva až tři dny…ale jsem teprve v 18tt je to normální??

• Citovat
  • Upravit
MIŠANA1
23.1.13 07:58
@Karolinka 33 píše:
Ahojte holčiny :) čtu tady vaše komentáře a zajímalo by mě odkdy ste cítily pohyby každý den :)??? já cítím pohyby asi dva týdny ale jen slaboulince a ne každý den…spíš tak jednou za dva až tři dny…ale jsem teprve v 18tt je to normální??

určitě je to normální :kytka:

• Citovat
  • Upravit
karolinka 33
23.1.13 11:54

Děkuji :) a od kterého týdne začínají být ty pohyby každodenní??? :think:

• Citovat
  • Upravit
3935
23.1.13 11:58
@Karolinka 33 píše:
Děkuji :) a od kterého týdne začínají být ty pohyby každodenní??? :think:

Ahoj, no já jsem cítila +/- od 20.tt každý den… ale já teda mám takový kvítko že se neni čemu divit… ale buď ráda že je zatim tolik necítíš.. co já bych za to dala..=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
23.1.13 14:09
@Karolinka 33 píše:
Děkuji :) a od kterého týdne začínají být ty pohyby každodenní??? :think:

Jsem ve 35tt a nikdy jsem pohyby necejtila pravidelne kazdy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolinka 33
23.1.13 16:13

Majdo, takže se ti třeba stalo, že si mimi necítila i celý den?? až pak třeba další den?? 8o… já jsem teda pohyby cítila teprve tak dvakrát pořádně a už ted přemýšlím nad tím jestli není špatné, že to necítím každý den aspon teda trošinku :think:

• Citovat
  • Upravit
215
23.1.13 16:31

No my máme dnes takový podivný den… Já jsem pekelně unavená, jen bych spala. Ale nemůžu, bo jsem v práci :( No, myslíte, že malý může být taky unavený? Dnes se totiž neprojevuje až tak jako každý den… :nevim: Jen tak mě pošimrá v boku, pak zase dole…ale jen takové popichování, nic silného, výrazného :think: :( Zuzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
23.1.13 16:32

JO a jsem 25+4tt! Zuzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.13 16:42

Ahoj holky, já jsem ted v 18 tt. a pohyby cítím už dva týdny, dnes když jsem ležela, tak jsem si všimla, že se mi hýbe břicho, když mě mimčo koplo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
23.1.13 16:55
@Karolinka 33 píše:
Majdo, takže se ti třeba stalo, že si mimi necítila i celý den?? až pak třeba další den?? 8o… já jsem teda pohyby cítila teprve tak dvakrát pořádně a už ted přemýšlím nad tím jestli není špatné, že to necítím každý den aspon teda trošinku :think:

@jajaka1986
Holky budte v klidku to je normalni kazde mimco je jine. Me se stavalo ze jsem malou necejtila treba i dva dny. A silne pohyby jsem mela az od 25-27.
Ted od 30tt to zas neni nic moc mimco je uz velke a nema misto na kopani tak mi dela takove ty klasicke vlny.
Takze klidek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.1.13 17:12

Po dleší době ahoj všem,

já nikdy neměla extra pohyby, malá je asi velký kliďas :), dnes začínám 31tt. Včera jsem byla na UTZ na biometrii, vekikostí odpovídá 32+3 a váhu už má 2013g, tak si myslím že to že ji ted citím méně, jen sem tam se převalí, že je to jak se tady píše tou velikostí a menším prostoru, snad :). Jinak ležela na boku tak možná kope do prostoru a já to necítím.

přeji krásný večer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luuca L
26.1.13 17:02

Ahoj nastavajici maminy :)a prvni pohyby aspon trochu byli kdy? ja jsem zvedavec, pac se nemuzu dockat a je to moje prvni tehotenstvi, tak jsem zvedava a nedockava :)jsem 14 tt :mavam:

• Citovat
  • Upravit
530
26.1.13 17:22

@Luuca L Ahojky já jsem cejtila. od 18 tt.
Ale většinou se cejtej od 22t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
26.1.13 20:16
@Luuca L píše:
Ahoj nastavajici maminy :)a prvni pohyby aspon trochu byli kdy? ja jsem zvedavec, pac se nemuzu dockat a je to moje prvni tehotenstvi, tak jsem zvedava a nedockava :)jsem 14 tt :mavam:

každý to má jinak, spíš jde o to, je rozeznat.ze začatku je to těžké, to člověk zaměňuje z nadýmáním, ale časem to určitě poznáš :-)

• Citovat
  • Upravit
Luuca L
27.1.13 10:00

A mela jste taky nejaka zvas strach, ze vam brisko jen tak neporoste, ja ho mam, protoze uz je to 14 tyden a jeste nic, tak by me zajimalo jestli jste to meli taky a najednou jste se probudili s brichem :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky