Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Karolinka 33 píše:
Ahojte holčinyčtu tady vaše komentáře a zajímalo by mě odkdy ste cítily pohyby každý den
??? já cítím pohyby asi dva týdny ale jen slaboulince a ne každý den…spíš tak jednou za dva až tři dny…ale jsem teprve v 18tt je to normální??
určitě je to normální ![]()
Děkuji
a od kterého týdne začínají být ty pohyby každodenní??? ![]()
@Karolinka 33 píše:
Děkujia od kterého týdne začínají být ty pohyby každodenní???
Ahoj, no já jsem cítila +/- od 20.tt každý den… ale já teda mám takový kvítko že se neni čemu divit… ale buď ráda že je zatim tolik necítíš.. co já bych za to dala..=)
@Karolinka 33 píše:
Děkujia od kterého týdne začínají být ty pohyby každodenní???
Jsem ve 35tt a nikdy jsem pohyby necejtila pravidelne kazdy den.
Majdo, takže se ti třeba stalo, že si mimi necítila i celý den?? až pak třeba další den??
… já jsem teda pohyby cítila teprve tak dvakrát pořádně a už ted přemýšlím nad tím jestli není špatné, že to necítím každý den aspon teda trošinku ![]()
No my máme dnes takový podivný den… Já jsem pekelně unavená, jen bych spala. Ale nemůžu, bo jsem v práci
No, myslíte, že malý může být taky unavený? Dnes se totiž neprojevuje až tak jako každý den…
Jen tak mě pošimrá v boku, pak zase dole…ale jen takové popichování, nic silného, výrazného
Zuzana
Ahoj holky, já jsem ted v 18 tt. a pohyby cítím už dva týdny, dnes když jsem ležela, tak jsem si všimla, že se mi hýbe břicho, když mě mimčo koplo ![]()
@Karolinka 33 píše:
Majdo, takže se ti třeba stalo, že si mimi necítila i celý den?? až pak třeba další den??… já jsem teda pohyby cítila teprve tak dvakrát pořádně a už ted přemýšlím nad tím jestli není špatné, že to necítím každý den aspon teda trošinku
@jajaka1986
Holky budte v klidku to je normalni kazde mimco je jine. Me se stavalo ze jsem malou necejtila treba i dva dny. A silne pohyby jsem mela az od 25-27.
Ted od 30tt to zas neni nic moc mimco je uz velke a nema misto na kopani tak mi dela takove ty klasicke vlny.
Takze klidek
Po dleší době ahoj všem,
já nikdy neměla extra pohyby, malá je asi velký kliďas
, dnes začínám 31tt. Včera jsem byla na UTZ na biometrii, vekikostí odpovídá 32+3 a váhu už má 2013g, tak si myslím že to že ji ted citím méně, jen sem tam se převalí, že je to jak se tady píše tou velikostí a menším prostoru, snad
. Jinak ležela na boku tak možná kope do prostoru a já to necítím.
přeji krásný večer ![]()
Ahoj nastavajici maminy
a prvni pohyby aspon trochu byli kdy? ja jsem zvedavec, pac se nemuzu dockat a je to moje prvni tehotenstvi, tak jsem zvedava a nedockava
jsem 14 tt ![]()
@Luuca L Ahojky já jsem cejtila. od 18 tt.
Ale většinou se cejtej od 22t
@Luuca L píše:
Ahoj nastavajici maminya prvni pohyby aspon trochu byli kdy? ja jsem zvedavec, pac se nemuzu dockat a je to moje prvni tehotenstvi, tak jsem zvedava a nedockava
jsem 14 tt
každý to má jinak, spíš jde o to, je rozeznat.ze začatku je to těžké, to člověk zaměňuje z nadýmáním, ale časem to určitě poznáš ![]()
A mela jste taky nejaka zvas strach, ze vam brisko jen tak neporoste, ja ho mam, protoze uz je to 14 tyden a jeste nic, tak by me zajimalo jestli jste to meli taky a najednou jste se probudili s brichem ![]()
Ahojte holčiny
čtu tady vaše komentáře a zajímalo by mě odkdy ste cítily pohyby každý den
??? já cítím pohyby asi dva týdny ale jen slaboulince a ne každý den…spíš tak jednou za dva až tři dny…ale jsem teprve v 18tt je to normální??