Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Luuca L ahoj to je ruzne, me bolesti presli ve 13.tt, pupik se kulatil tak v tom 18.tt a priznaky ja nemela..
@katkath a myslis ze ty bolesti jsou normalni, pac jsou opravdu silny
@Luuca L jako jak bolesti? Bolesti budes mit cely tehotenstvi, jelikoz deloha pracuje
@katkath a Ty jsi v kolikatym? ja mam bolesti menstruacni, silne…ted jen po ranu, protoze jsem dostala Utrogestan na udrzeni plodu a na bolesti
@katkath ja jdu ve stredu na kontrolu, to uz vydrzim, ma tomu bejt slyset srdicko tak jsem trosku nervozni..protoze jsem bez jakych koliv priznaku..a jsem moc hubena…snad uz to je vetsi a bude to rust at jsem v klidu ![]()
KatkathJa budu celkem rada riznaky nejak nechci…a ty jsi mela sami bolesti jako ja?
@Luuca ahoj ty jsi na zacatku, to u me priznaky dorazily az kolem 12 tejdne
@13majda13 a jaky si mela presne priznaky? co rikas na ty moje velke bolesti?
Tak ja jsem mela klasicke tehotenske k tomu muj plod byl napros to v poradku. Ale nechapu jak ti mohli napsat leky na udrzeni plodu kdyz jeste nema srdecni akci…
Byt tebou tak si zaskocim k doktorovy at te prohlidne, nemuzes bejt mimo delozne.??
@13majda13 mimodel.to neni, to mi rekla doktorka, ale ve stredu jdu prave na to srdicko.Tak uz chci slyset jak tluce, leky si zavadim trikrat dene,vaginalne.No ja uz do tej stredy vydrzim
![]()
@Luuca L tak uvidis, snad te to prejde brzy, aspon mas trening na 2trimestr kdy se roztahuje panev to je teprv bolest..o
@13majda13 no me ani tak nevadi ty bolesti, spise je vetsi strach o miminko :/ aby bylo vse v poradku, ale vim ze bude ![]()
Já začala mít příznaky pár dní po oplodnění
natekla mi prsa, a hroozně bolela, no a asi za týden jsem začala zvracet a z malých příznaků se staly mega příznaky, celodenní nevolnosti, pálení žáhy… přešlo mě to na konci 16tt.. ted jsem ve 30tt a pomalu se vše vrací
Pálí mě žáha jako nikdy, tlačí mi děloha na žaludek a jak říká 13majda13 tak to roztahování pánve je teda bomba
Kámoška, ta kdyby neměla pupík, tak ani neví, že je těhotná a za pár týdnů jde rodit
Tak bud ráda, že nemáš takové příznaky a můžeš si těhu taky krásně užít
Držím pěstičky at vše dobře dopadne, hodně štěstí ![]()