Pohyby plodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3086
17.6.10 21:51
Romana90 píše:
Ahoj holky,mrnous kopal celkem často a silně a jednou sem necítila 24 hodin žádný pohyb a tak sem dostala strach a jela na pohotovost.Tak mi doktor řekl,že je v pořádku.Spadl mi kámen ze srdce.Raději jed 10 krát než vůbec.Ted sem 28+3 a mrnosek si tam kope jak se mu zachce.3 dny mě jen tak lehce štouchne,aby maminka neměla srtacha pak zase kope celý den jak o závod.Těhotenství je krásná věc,ale radši už bych měla zlatíčko venku,protože člověk do bříška nevidí,co se mu tam zrovna děje a občas to jsou pěkný nervy.

No přesně, souhlasím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.6.10 10:32

Ahoj holky tak mrnousek se uz taky zacal poradne hybat po tydnu!!! ten tyden byl fakt hroznej ikdyz mi doktorka rekla ze je vse v poradku tak se se bala co se deje ale od vcerejska dela malej zas kotrmelce jak blazen takze je vse jak ma byt :-) asi si potreboval trosku odpocinout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
18.6.10 10:38
Luca232 píše:
Ahoj holky tak mrnousek se uz taky zacal poradne hybat po tydnu!!! ten tyden byl fakt hroznej ikdyz mi doktorka rekla ze je vse v poradku tak se se bala co se deje ale od vcerejska dela malej zas kotrmelce jak blazen takze je vse jak ma byt :-) asi si potreboval trosku odpocinout :-)

No vidíš, to je moc dobře :wink:
I mimina mají své dny :-) Naše fazole kopala šíleně ( až mě to bolelo ) ve středu celý den a teď má zase dva dny odpočinek :-) Asi to tak má být..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.6.10 10:40

jo no asi jo ted uz to vim a nebudu z toho aspon tak vydesena celej tyden sem nemohla myslet na nic jinyho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabi77
18.6.10 11:03

Pohyby

Ahoj:) musím se přidat do diskuze,jsem 24+6 (první mimi) a taky jsou pohyby nepravidelné a na klidu mi to taky moc nepřidává.Ale vidím, že je to u někoho běžné tak to tak taky budu brát, souhlasím s tím, že až nám budou ležet v postýlkách bude to lepší:))))Jen nevím jak dlouho vyčkávat pokud bych pohyby necítila delší dobu…kdy raději vyjet k doktorovi.....

• Citovat
  • Upravit
175
18.6.10 11:18

No ja jela k doktorce po dvou dnech kdyz sem nic necitila a to uz sem cbhtela jed hned ten prvni ale nechtela sem zbytecne plasit tak sem si rekla ze jeste den pockam ale doktorka rikala ze je nejlepsi dojed hned kdyz se ti neco nezda pro tvuj vlastni klid no nejradsi bych ten ultrazvuk mela doma :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabi77
18.6.10 11:23

A to jsi jela ke své gynekoložce, nebo na pohotovost?Utz doma bych taky brala:) Docela lituji, že jsem si nekoupila Angel Sounds, byla bych klidnější. Někdo má to štěstí, že je miminko poměrně aktivní…ta naše holčička si asi ráda pohoví…

• Citovat
  • Upravit
175
18.6.10 12:50

Jela sem ke sve gynekolozce zavolala sem rano sestricce ze necitim pohyby a ta mi rekla at okamzite dojedu uz kvuli sobe abych mela klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
21.6.10 11:08

Ted mrnousek byl dva dny aktivní a ted si zase dává s kopáním na čas…je to strašný,když si mamina zvykne na takový štouchy a najednou je zlatíčko líný:)))Sem pak pěkně vyděšená,ale i nepatrné kopnutí mě pak trošku uklidní…Ale bejt na mě,tak by Davídek mohl kopat pořád,abych věděla,že je v pořádku a stejně je to krásnej pocit,když ho cítím :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
21.6.10 21:23

To mě teda jedno mrňavé koupnutí neuklidní, říkám si že to je málo a čekám na další, dokonce do něj šťouchám :oops: No je pravda že jsem v 29 týdnu a teď už nekopká spíš se tam převaluje a už je to vidět i přes bříško, ale není to tak časté, dřív se hýbal více. Ale většinou splňuju tu podmínku těch 10 (i malých)pohybů za den. Ale přesně ať už je venku tak se člověk furt stresuje, mít tak ultrazvuk doma tak z něho neslezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3550
22.6.10 10:50

joo jooo,ultrazvuk vlastnit,tak jsem nejklidnější máma pod sluncem..:-) je to zvláštní,dřív nic takovýho nebylo,nic se tolik nesledovalo jako teď a taky jsme přišli na svět.Někdy si říkám,že by bylo lepší snad ani nevědět,co všechno se může stát a tak..ono i moc informací škodí,člověk je pak vystresovanej úplně ze všeho.
Takže maminy,žádnej stresing,jen odpočinek a pohodičku,ať máme hodný a veselý dítka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
22.6.10 11:26

uplně souhlasím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
22.6.10 14:32
luciash píše:
To mě teda jedno mrňavé koupnutí neuklidní, říkám si že to je málo a čekám na další, dokonce do něj šťouchám :oops: No je pravda že jsem v 29 týdnu a teď už nekopká spíš se tam převaluje a už je to vidět i přes bříško, ale není to tak časté, dřív se hýbal více. Ale většinou splňuju tu podmínku těch 10 (i malých)pohybů za den. Ale přesně ať už je venku tak se člověk furt stresuje, mít tak ultrazvuk doma tak z něho neslezu.

Já mám ale pocit, že to má být 10 pohybů za hodinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
22.6.10 14:38

Ahoj holky :-)
To my jsme s manželem zjistili, že naše dítko dodržuje o víkendech kopací volno :-)
No a taky jsem přišla na to, že dítě jeden den kope a druhý den nabírá sílu, aby mohlo kopat další den :-)
JJ mít tak ultrazvuk, to by bylo něco :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.6.10 10:04

Jo,taky sem četla,že mimi by mělo kopat 10 za hodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí