Pohyby plodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
362
23.6.10 12:26
myšánek píše:
luciash píše:
To mě teda jedno mrňavé koupnutí neuklidní, říkám si že to je málo a čekám na další, dokonce do něj šťouchám :oops: No je pravda že jsem v 29 týdnu a teď už nekopká spíš se tam převaluje a už je to vidět i přes bříško, ale není to tak časté, dřív se hýbal více. Ale většinou splňuju tu podmínku těch 10 (i malých)pohybů za den. Ale přesně ať už je venku tak se člověk furt stresuje, mít tak ultrazvuk doma tak z něho neslezu.
Já mám ale pocit, že to má být 10 pohybů za hodinu :lol:

No to tam sice je psáno ale 10krát za hodinu v rámci jednoho dne. Já to pochopila tak že prostě jednu hodinu v celém dni by mělo 10× kopnout. Jinak pak teda nevím, protože kdyby to mělo být 10× každou hodinu kdy by pak spalo? Jako že mi se mrňous nehýbe tak předpokládám že chrní no a pak když stane a začne řádit tak 10× do té hodiny kopne. Teda já myslím že to je tak je blbost aby kopalo každou hodinu ze dne? ne? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
23.6.10 14:33

Já jsem první taky přemýšlela, jestli to není myšleno jinak, protože 10× do hodiny mě malá koupe, když má svůj kopací den, ale někdy bych to nenapočítala ani náhodou..... :think:
A někde jsem četla, že dítě má kopnout 10× do hodiny a další věta byla, že dítě ALE prospí 90% času denně. Jak to mám potom jako chápat? :-D

Holky, já myslím, že je důležité, že ho přes den prostě občas cítíte.

A k tomu UTZ, když jsem byla na 3D, tak jsem Dr. říkala, že bych chtěla ten UTZ domů a říkal, že si ho koupit můžu. Stojí 2 500 000,– Kč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
23.6.10 14:39
myšánek píše:
Já jsem první taky přemýšlela, jestli to není myšleno jinak, protože 10× do hodiny mě malá koupe, když má svůj kopací den, ale někdy bych to nenapočítala ani náhodou..... :think:
A někde jsem četla, že dítě má kopnout 10× do hodiny a další věta byla, že dítě ALE prospí 90% času denně. Jak to mám potom jako chápat? :-D

A k tomu UTZ, když jsem byla na 3D, tak jsem Dr. říkala, že bych chtěla ten UTZ domů a říkal, že si ho koupit můžu. Stojí 2 500 000,– Kč :lol:

Hele, ale zase dobrá investice, víš kolik maminek by ti rádo dalo pár peněz za použití, kdykoliv budou chtít :lol: :lol: A vidíš a byl by přivýdělek při mateřské a ještě hodně let potom :jazyk: (horší to bude s těma 2500000 :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.6.10 14:46

Ahoj,Luciash a Myšánek, včera jsem zrvna četla v nějaké chytré knížce, že mimi má kopnout 10× za hodinu tak mě to pobavilo, protože dnes jsem 29tt a mimi mě koupe dá se říct nepřetržitě celý den, jen když víc chodím tak ho asi ukolíbám a mám klid ale jak si sednu tak je to opravdu aktivní dítko. El

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
23.6.10 15:33
luciash píše:
myšánek píše:

A k tomu UTZ, když jsem byla na 3D, tak jsem Dr. říkala, že bych chtěla ten UTZ domů a říkal, že si ho koupit můžu. Stojí 2 500 000,– Kč :lol:
Hele, ale zase dobrá investice, víš kolik maminek by ti rádo dalo pár peněz za použití, kdykoliv budou chtít :lol: :lol: A vidíš a byl by přivýdělek při mateřské a ještě hodně let potom :jazyk: (horší to bude s těma 2500000 :think: )

Tak se pojďme složit :mrgreen: a založit firmu :-D Budeme poskytovat UTZ za poplatek kdykoliv :lol:
Já ale teď zbytečných 2 500 000,– Kč nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
24.6.10 10:18
myšánek píše:
luciash píše:
myšánek píše:

Hele, ale zase dobrá investice, víš kolik maminek by ti rádo dalo pár peněz za použití, kdykoliv budou chtít :lol: :lol: A vidíš a byl by přivýdělek při mateřské a ještě hodně let potom :jazyk: (horší to bude s těma 2500000 :think: )
Tak se pojďme složit :mrgreen: a založit firmu :-D Budeme poskytovat UTZ za poplatek kdykoliv :lol:
Já ale teď zbytečných 2 500 000,– Kč nemám :mrgreen:

To je dost dobrý nápad!!Ale já taky nee :mrgreen: Leda že by se přidaly ještě další maminky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
24.6.10 10:20
ee.lisa píše:
Ahoj,Luciash a Myšánek, včera jsem zrvna četla v nějaké chytré knížce, že mimi má kopnout 10× za hodinu tak mě to pobavilo, protože dnes jsem 29tt a mimi mě koupe dá se říct nepřetržitě celý den, jen když víc chodím tak ho asi ukolíbám a mám klid ale jak si sednu tak je to opravdu aktivní dítko. El

J8 zas slyšela, že když je tak aktivní v těhu tak pak to bývají klidná miminka. To ten můj kope jak se mu chce, teda teď už jsme 29 tak se spíš vrtí asi to bude macek když už tam nemá místo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
12.1.12 12:02

holky, tak ja jsem ve 27tt a pohyby necitim zadne. Je to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.1.12 12:04

27tt cože? A kdy jsi byla na utz?

• Citovat
  • Upravit
16244
12.1.12 12:07
levmah28 píše:
27tt cože? A kdy jsi byla na utz?

naposledy jsem byla 3.1 a vse bylo ok. Maly sice spinkal, sem tam se protahl. Ale i kdy se prothla a jakobyse dotkl brisni steny, tak ja to necitila :nevim: :nevim:
Na dalsi utz pujdu az 15.2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.1.12 12:10

:nevim: tak já mám placentu na přední straně,a pohyby cítím krásně.Že by bylo miminko líné?

• Citovat
  • Upravit
16244
12.1.12 12:14
levmah28 píše: :nevim: tak já mám placentu na přední straně,a pohyby cítím krásně.Že by bylo miminko líné?

Ja ji prave taky mam ve predu, ze zacatku se to omlouvalo tim.. ale ted ve 27tt bych prece jen mela neco citit, ale necitim.
Na utz bylo vse ok, takze proste asi jsem vyjimka potvrzujici pravidlo. Je pravda ze maly na vetsine utz spinka, sice se ho podari probudit sem tam pohne rucickou nebo nozickou, protahne se.. ale ze by sebou sil to ne :mrgreen:
Ale i kdyz se treba protahl a dotlk se brisni steny nebo boku, tak ja to necitila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.1.12 12:16

Tak se radši zeptej mudra,já bych měla strach.

• Citovat
  • Upravit
16244
12.1.12 12:25

problem je ze na utz jdu az 15.2.
Ted jsem do 10.2 v UK tady jsou jenom dva utz ve 12 a 20tt.. musim vydrzet jeste mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monulka87
5.3.12 16:33

ahoj holky.jsem v 17tt a párkrát se mi už stalo že jsem od prcka cítila kopanec,,ted už ale 2 dny nic,,,a docela nervuju..je to moje druhé těhu…máte s tím některá zkušenost??děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky