Pojďte volit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2702
17.9.21 16:32

@j.a.n.i1 a mne i v kalkulacce vysly :mrgreen: a mam v planu volny blok volit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.9.21 16:34

Tak mně volební kalkulačka nijak nepomohla. Objevují se mi tam strany, o kterých jsem doteď nikdy neslyšela: Prameny, urza.cz, švýcarská demokracie, otevřeme Česko normálnímu životu apod. :nevim: k volbám asi půjdu. Štvou mě koalice některých stran, díky čemuž se pro mě dřív volitelné strany, staly nevolitelnými.

• Citovat
  • Upravit
38937
17.9.21 16:47
@bigl píše:
Se musím smát. Teď jsem si to dělala a to samé. Vyšli mi Piráti a STAN a budu volit Spolu.
Akorát jsem vůbec netušila, že je nějaká strana Přísaha a že se drží tak vysoko v odhadu těch preferencí. Co je to zač?

Robert Šlachta. https://neovlivni.cz/…ecny-pribeh/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
17.9.21 16:53

Zkusila jsem volební kalkulačku a překvapivě mi vyšla strana, kterou chci volit :mrgreen: SPD

• Citovat
  • Upravit
17.9.21 16:55
@smajlik345 píše:
Zkusila jsem volební kalkulačku a překvapivě mi vyšla strana, kterou chci volit :mrgreen: SPD

Vyšla mi SPD a tu volit nechci. Jenže koho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
17.9.21 16:56
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Vyšla mi SPD a tu volit nechci. Jenže koho :think:

Vyskrtej koho volit nechces, pak kdo nema sanci a tedy ho vlastne taky volit nechces. No a u zbytku hodit kostkou ci korunou, podle toho, kolik ti jich zbylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.9.21 16:56

Tak mi vyšli Zelení :think: Ty jsem volila když začínali, ale nějak si nemůžu vzpomenout, proč jsem přestala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
17.9.21 16:57
@j.a.n.i1 píše:
Vyskrtej koho volit nechces, pak kdo nema sanci a tedy ho vlastne taky volit nechces. No a u zbytku hodit kostkou ci korunou, podle toho, kolik ti jich zbylo :mrgreen:

jen aby tam vůbec někdo zůstal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
17.9.21 16:58
@Markéta80 píše:
jen aby tam vůbec někdo zůstal :mrgreen:

Pak druhe kolo se snizenou latkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.21 17:00

No a kdo má podle vás nejmenší šanci? I to je řešení, voleb se zúčastnit, ale nedat to těm provařeným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
17.9.21 17:01

Mě vycházejí piráti už několik let, je třeba se zamyslet, proč je teda nechci - jestli ty důvody ´jsou fakt tak zásadní a nejsou třeba nějakého mrzkého osobního charakteru, něco jako „nebudu volit toho dredatýho“. Na mě jsou maličko liberální, ale určitě bych to překousla, pokud by alternativou byla nedemokratická strana.

ale co jsem chtěla napsat - nevolte ty strany bez preferencí akorát hodíte hlas Babišovi. Volte z reálných alternativ.

Moje strana jsou zelení, nebudu je volit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
17.9.21 17:02
@j.a.n.i1 píše:
Pak druhe kolo se snizenou latkou.

je to mizérie. Snad pokaždé horší a horší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
17.9.21 17:03
@AvajBr píše:
ano, doma volime stejny postup. A az jsme u toho „moc toho nezbylo“ tak jedeme metodou nejmensiho zla, letos budem krouzkovat. Protoze vytvareni tech koalic pred volbami, je nefera celkem nam to zamichalo kartami.
Ale rozhodne je lepsi volit „nejmensi zlo“, nez nejit vubec a nechat svuj hlas propadnout.

myslím, že to je naopak fair, je to průhledné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
17.9.21 17:03
@DoktorkaZorkaHorká píše:
No a kdo má podle vás nejmenší šanci? I to je řešení, voleb se zúčastnit, ale nedat to těm provařeným.

A k cemu je to dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
17.9.21 17:05
@Pudloslava píše:
myslím, že to je naopak fair, je to průhledné.

Jo, vidim to stejně, jiz pred volbami dali najevo, s kym chteji spolupracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!