Pojďte volit
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Konys píše:
Volim Trikoloru. At se CR soupne zase aspon trochu doprava…
No, silne pochybuju, ze by se touto volbou CR kamkoliv soupla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
No, silne pochybuju, ze by se touto volbou CR kamkoliv soupla…
Bohuzel je to jedina pravicova strana, a lepsi doufat… nez to hodit nekomu o kom vim, ze nas nerizene rychle tahne do zadele… Kazdyho vec, koho hodi. Rozhodne nehodim Babise ani komouse, a to ani ty mlady..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se líbí, jak se tady zase polovina lidí snaží kydat špínu na strany, které by oni nikdy nevolili. Argumenty nula, ale jen se otírají o jejich voliče. To je teda argument jak stehno. Volební kalkulačku nepotřebuji, navíc ta, co vyjíždí na vyhledávači jako první, má pro mě většinu otázek naprosto nepodstatnou. Kolonizace Marzu je mi kupříkladu fakt u zadele. Pro mě je důležité, v čem a za kolik budou jednou žít moje děti. Já to už nějak překlepu. Ale o ně mám obavu, když se rozhlédnu, kam směřuje Evropa…
Edit. možná nakonec na tom Marzu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konys píše:
Bohuzel je to jedina pravicova strana, a lepsi doufat… nez to hodit nekomu o kom vim, ze nas nerizene rychle tahne do zadele… Kazdyho vec, koho hodi. Rozhodne nehodim Babise ani komouse, a to ani ty mlady..
Takze to hodis Babisovi i komousum…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Takze to hodis Babisovi i komousum…
Kdyz to rikas ty, asi to urcite musi byt pravda..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konys píše:
Kdyz to rikas ty, asi to urcite musi byt pravda..![]()
![]()
A co myslis, ze se stane s hlasy pro ty, co se do snemovny nedostanou? Evidentně nevis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konys píše:
Volim Trikoloru. At se CR soupne zase aspon trochu doprava…
Ja nevim, jestli se volebni system zmenil. Posledne byl hlas pro stranu, ktera na kreslo nedosahla, hlasem pro tu viteznou, ergo hlas pro Trikoloru =hlas pro Babise.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono taky rozhodnout se pro stranu, ktera mi nevyhovuje 100%, je lepsi, nez to hodit malicke, pro me idealni strane, kteta se nedostane a pak snaset vladu strany, kteta je pro me neprijatelna. Oc hur se vam delaji male kompromisy, tim hur budete snaset ty velke.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
Ono taky rozhodnout se pro stranu, ktera mi nevyhovuje 100%, je lepsi, nez to hodit malicke, pro me idealni strane, kteta se nedostane a pak snaset vladu strany, kteta je pro me neprijatelna. Oc hur se vam delaji male kompromisy, tim hur budete snaset ty velke.
Když takhle hloupě bude uvažovat každý, tak pak je jasné, že menší strany nemají šanci. Ale ono není špatný dát hlas i menší straně, co člověku vyhovuje. Člověk jí tím vyjádří podporu, ukáže jim, že jejich snaha má smysl a že v tom mají pokračovat i nadále. Kdyby uvažoval každý tak, jak ty tady doporučuješ, tak spoustu dnešních stran není tam, kde teď je.
- Citovat
- Upravit
@lucenka píše:
Když takhle hloupě bude uvažovat každý, tak pak je jasné, že menší strany nemají šanci. Ale ono není špatný dát hlas i menší straně, co člověku vyhovuje. Člověk jí tím vyjádří podporu, ukáže jim, že jejich snaha má smysl a že v tom mají pokračovat i nadále. Kdyby uvažoval každý tak, jak ty tady doporučuješ, tak spoustu dnešních stran není tam, kde teď je.
Ne, hloupe je trvat si na svem souzneni s volenou stranou ze 100% a pak mit v parlamentu 50 stran po dvou kreslech. Cela politika je o kompromisu, po volbach uz uplne extremne. Inteligentni clovek trochu kalkuluje a smiruje se s nedokonalosti uz predtim. Zakladat stale nove, lepsi stranicky je jako zakladat stale nove reformni cirkve. Ne, je to horsi, ochromuje to stat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
Ne, hloupe je trvat si na svem souzneni s volenou stranou ze 100% a pak mit v parlamentu 50 stran po dvou kreslech. Cela politika je o kompromisu, po volbach uz uplne extremne. Inteligentni clovek trochu kalkuluje a smiruje se s nedokonalosti uz predtim. Zakladat stale nove, lepsi stranicky je jako zakladat stale nove reformni cirkve. Ne, je to horsi, ochromuje to stat.
A ne yli by tedy lepší mít jen jednu stranu?
Tim by nebylo nic, co by mohlo ochromovat stát. Popravdě než jsi založila tuhle diskuzi, tak jsem na tebe měla jiný názor. Tady jsi mě dost zklamala.
- Citovat
- Upravit
@Pudloslava píše:
Přesně tohle mi říkala otec když jsem šla před těmi X lety volit Zelené. Nová strana, nemá šanci, dej to někomu kdo se tam určitě dostane.
A oni se tam dostali. Protože já i jiný lidi jsme to zkusili.
Takže já dám hlas klidně malé straně, protože věřím, že je víc lidí co to zkusí a dá jim hlas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
Vyzvanet je jasná blbost a presvedcovat o svych preferencich nema smysl. Ale se svymi prateli se bavis a ponouknout je, at volit jdou, kdyz nazor maji a jen si mysli, ze svym hlasem nic nezmeni, to neni zadny nerespekt.
Ne, já nikoho ponoukat nebudu a kdyby se mě někdo snažil přesvědčovat o tom, at jdu volit, pokud to nemám v úmyslu, pošlu ho jemně, ale důrazně do prd… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava jako asi to myslíš dobře. Nejspíš tě současná politická situace štve…ale…na mě třeba tohle apelování vůbec nefunguje… Já mám prostě tu svou možnost a je jen na mně jestli a jak ji využiju a ne aby mi do toho někdo kecal…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!