Pojďte volit
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hodně voličů k volbám vůbec nechce jít, tak prosím oslovte své sousedy a promluvte o volbách. Vaši známí nejspíš budou mít podobné názory, jako vy, a tak by se snad ještě mohly poměry změnit ve prospěch demokratických stan.
Ja jasné, že volič se světonázory a morálkou odpovídající strategii SPD by piráty nevolil ani kdyby se strana jmenovala „Jednorožec“ a Bartoš měl přehazovačku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@korneli píše:
Budu volit okamuru a kalkulačku na to nepotřebuji. Mám mozek 🙂
Rozumím tomu, že někdo se schopností naslibovat cokoli a říkat, co chce objekt zájmu slyšet v nepřetržitém toku řeči, dokáže neinformovaný protějšek přesvědčit.
Sňatkoví podvodníci by mohli vyprávět.
Nerozumím ale v případě, kdy „sňatkový podvodník“, kterému jde výhradně o prachy a nedávno obral o všechno známou z vedlejší ulice ( strana Úsvit je docela profláklý příběh ze života pana Okamury), to začne zkoušet na mě a já si ho nastěhuju do bytu a dám mu kreditku ke svému účtu s tím, že teď už to určitě myslí upřímně. ![]()
Ale bez důvěřivých lidí, kteří si neporovnají líbivé řeči vs. realitu by si političtí ani sňatkoví podvodníci ani neškrtli.
Ukazuje se, že nacházet a ukecávat další a další není tak složité. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
Hodně voličů k volbám vůbec nechce jít, tak prosím oslovte své sousedy a promluvte o volbách. Vaši známí nejspíš budou mít podobné názory, jako vy, a tak by se snad ještě mohly poměry změnit ve prospěch demokratických stan.Ja jasné, že volič se světonázory a morálkou odpovídající strategii SPD by piráty nevolil ani kdyby se strana jmenovala „Jednorožec“ a Bartoš měl přehazovačku.
Tak piráti jsou převlečení komunisti. Popravdě nechápu, jak jako zastánce pravicovych stran, tady za ně neustále lobuješ ![]()
- Citovat
- Upravit
@Pudloslava píše:
Hodně voličů k volbám vůbec nechce jít, tak prosím oslovte své sousedy a promluvte o volbách. Vaši známí nejspíš budou mít podobné názory, jako vy, a tak by se snad ještě mohly poměry změnit ve prospěch demokratických stan.Ja jasné, že volič se světonázory a morálkou odpovídající strategii SPD by piráty nevolil ani kdyby se strana jmenovala „Jednorožec“ a Bartoš měl přehazovačku.
Hlavne nechapu, ze tomu komerčnimu rasistovi, co si udelal z politiky svuj vlastni byznys bez myslenkoveho presahu, jeste nekdo po tech opakovanych skandalech veří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
Tak piráti jsou převlečení komunisti. Popravdě nechápu, jak jako zastánce pravicovych stran, tady za ně neustále lobuješ
To naražíš na sdilene bydleni a podobne hlody, co tu šíří Andrej, aby odlakal pozornost od sveho kyble hnoje?
Pokud vim, tak to byl nejaky vlhky napad na Twitteru z dilny Mladeho piratstva, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
Tak já osobně respektuju rozhodnutí každého a rozhodnutí nejít volit je taky možnost.
Každého věc.
Ani náhodou bych nevyzváněla u sousedů a nehnala je k volbám, stejně tak ocenuji, že že se mě nikdo ze známých nesnaží jakkoliv přemlouvat, podle svých volebních preferencí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@FlorenceF Jenkins píše:
To naražíš na sdilene bydleni a podobne hlody, co tu šíří Andrej, aby odlakal pozornost od sveho kyble hnoje?Pokud vim, tak to byl nejaky vlhky napad na Twitteru z dilny Mladeho piratstva, ne?
To stačí, tím ukazují své směřování. A dál je to třeba zdanění velkých firem, zajištěný příjem.
- Citovat
- Upravit
@lucenka píše:
Tak piráti jsou převlečení komunisti. Popravdě nechápu, jak jako zastánce pravicovych stran, tady za ně neustále lobuješ
No, levičáci to nepochybně jsou, ale srovnávat je s komunisty, to jsi zase dost mimo mísu ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@free333 píše:
Tak já osobně respektuju rozhodnutí každého a rozhodnutí nejít volit je taky možnost.
Každého věc.Ani náhodou bych nevyzváněla u sousedů a nehnala je k volbám, stejně tak ocenuji, že že se mě nikdo ze známých nesnaží jakkoliv přemlouvat, podle svých volebních preferencí…
Přesně. A mám zkušenost, že odlišný politický názor může rozhádat i lidi, kteří k sobě mají blízko a léta si rozumí. Může to rozhádat rodinu i dobré přátele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
No, levičáci to nepochybně jsou, ale srovnávat je s komunisty, to jsi zase dost mimo mísu ty.
Pro mě jsou už na dost podobný úrovni. Oni současní komunisti už taky nejsou tím, čím byli před 30 roky.
- Citovat
- Upravit
@Pudloslava píše:
JE TO DŮLEŽITÉPokud nevíte, udělejte si třeba nějakou volební kalkulačku - vyberte si takovou, která vám ke každé otázce dá nějaký komentář, není totiž například možné mít vyrovnaný rozpočet a současně všem potřebným sypat peníze plnými hrstmi atd.
zamyslete se nad tím, jak se politici chovali v minulosti, nenechte se opít letáky, dárečky a veřejnými vystoupeními, ani tím, jak se teďka dělá, že CV již není a nebude (volby byly v podobnou dobu i loni a co se dělo po volbách)
Když někdo zkouší získat váš hlas hulvátskou prosťoučkou rétorikou útočící na nejnižší pudy, urazte se a nechtějte s ním mít nic společného. Taktika vzbuzení xenofobie či třídní nenávisti se v politice již mnohokrát osvědčila, viz historie.
Vybírejte mezi stranami, které mají reálnou šanci dostat se do PS.
Příspěvek upraven 17.09.21 v 17:02
Moc ráda bych volila nejmenší zlo. A ne komunisty. Až tam někoho takového najdeš, tak mi dej vědět. Vidím tam buď staré komunisty, mladé komunisty a prekabatene komunisty. Volební kalkulačky nepomohly žádná, vždycky skončím u jedné strany na nevolitelné pozici. Krouzkovat koho? Nějakého herce jen proto, že hraje v reklamě? Proto bude dobrý poslanec?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
To stačí, tím ukazují své směřování. A dál je to třeba zdanění velkých firem, zajištěný příjem.
Zdaneni velkych firem jde z EU, nekde se ty prachy do naseho velkoryse rozdavacneho rozpoctu brat musej. Neverim nikomu, kdo tvrdi, ze na dane se nesahne, zato se vsem nasype.
O zajistenem prijmu jsem slysela uz pred 5 lety ve Švajcu, tam si to muzou na rozdil od nas dovolit ![]()
Kazdopadne cela EU je jeden velkej aocik a skoro vsem zamestnancum a tem, co jsou zavisli na davkach (tim myslim i duchodce a maminy na rd) se to libi.
To by bylo halo, kdyby se omezil rodicak s tim, ze ty prachy pujdou na podporu zkracenych uvazku ![]()
Ale ja teda Piraty nevolim, jen jsem poukazala na fake news
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@FlorenceF Jenkins píše:
To naražíš na sdilene bydleni a podobne hlody, co tu šíří Andrej, aby odlakal pozornost od sveho kyble hnoje?Pokud vim, tak to byl nejaky vlhky napad na Twitteru z dilny Mladeho piratstva, ne?
No a Mladý pirát není pirát? Oni mají piráti vůbec nápady za všechny prachy. Mladí komunisté jako vysiti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@FlorenceF Jenkins píše:
Zdaneni velkych firem jde z EU, nekde se ty prachy do naseho velkoryse rozdavacneho rozpoctu brat musej. Neverim nikomu, kdo tvrdi, ze na dane se nesahne, zato se vsem nasype.O zajistenem prijmu jsem slysela uz pred 5 lety ve Švajcu, tam si to muzou na rozdil od nas dovolit
Kazdopadne cela EU je jeden velkej aocik a skoro vsem zamestnancum a tem, co jsou zavisli na davkach (tim myslim i duchodce a maminy na rd) se to libi.
To by bylo halo, kdyby se omezil rodicak s tim, ze ty prachy pujdou na podporu zkracenych uvazku
Ale ja teda Piraty nevolim, jen jsem poukazala na fake news
Ale ony to fake News nejsou. To, že to nemají ve volebním programu neznamená, že o tom ani nijak neuvažují ![]()
RD je jediná dávka na kterou bych nesahala. Na to, že u nás ženy mohou být s dítětem tak dlouho doma, bychom měli být pyšní a snažit se to udržet.
- Citovat
- Upravit
@Pears206 píše:
Přesně. A mám zkušenost, že odlišný politický názor může rozhádat i lidi, kteří k sobě mají blízko a léta si rozumí. Může to rozhádat rodinu i dobré přátele.
Já na tohle téma ani nezavádím řeč, nemá to cenu, každý má svoji pravdu, která je přece ta nejlepší, opravdu mi to je tak srdečně jedno, kdo si koho volí a jestli jde k volbám… ![]()
Máme přece tu demokracii, musíme to ustát, že máme rozdílné názory, že…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!