Pojďte volit
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
POJĎTE VOLIT
JE TO DŮLEŽITÉ
Pokud nevíte, udělejte si třeba nějakou volební kalkulačku - vyberte si takovou, která vám ke každé otázce dá nějaký komentář, není totiž například možné mít vyrovnaný rozpočet a současně všem potřebným sypat peníze plnými hrstmi atd.
zamyslete se nad tím, jak se politici chovali v minulosti, nenechte se opít letáky, dárečky a veřejnými vystoupeními, ani tím, jak se teďka dělá, že CV již není a nebude (volby byly v podobnou dobu i loni a co se dělo po volbách)
Když někdo zkouší získat váš hlas hulvátskou prosťoučkou rétorikou útočící na nejnižší pudy, urazte se a nechtějte s ním mít nic společného. Taktika vzbuzení xenofobie či třídní nenávisti se v politice již mnohokrát osvědčila, viz historie.
Vybírejte mezi stranami, které mají reálnou šanci dostat se do PS.
Příspěvek upraven 17.09.21 v 17:02
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@sagina píše:
Kohovolbní kalkulačka mi moc nepomohla.
najdi si, komu důvěřuješ a vykroužkuj ho. POkud mu důvěřuješ, asi nebude kandidovat za stranu, která by byla úplně proti tvým zásadám.
pokud nevíš, zvol nejmenší zlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagina píše:
Kohovolbní kalkulačka mi moc nepomohla.
Vidim to na metodu nejmensiho zla… Ale s tvym koho
souhlasím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejmensi zlo je podle vas co? Ja uz vybrano mam, ale zajima me to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagina mne kalkulacka rekla, ze bych mela volit KSČM ![]()
Jako, kdybych měla volit je nebo Piraty, tak radsi zvolim kscm
ale takhle zvolim uplne nekoho jinyho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@podzim No, skrtneme komunisty dalsi extremisty, naseho uzasneho premiera ty, kteri nemaji sanci se do snemovny dostat… No a moc toho nezbude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@podzim No, skrtneme komunisty dalsi extremisty, naseho uzasneho premiera ty, kteri nemaji sanci se do snemovny dostat… No a moc toho nezbude
ano, doma volime stejny postup. A az jsme u toho „moc toho nezbylo“ tak jedeme metodou nejmensiho zla, letos budem krouzkovat. Protoze vytvareni tech koalic pred volbami, je nefera celkem nam to zamichalo kartami.
Ale rozhodne je lepsi volit „nejmensi zlo“, nez nejit vubec a nechat svuj hlas propadnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne vysli v kalkulačce Pirati, ale volit budu samozrejme SPOLU. Uvidim pak jeste, jestli budu kroužkovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Volit chci jít učitě, ale ten výběr…
takhle zoufalá a bezradná jsme snad ještě před žádnýma volbama nebyla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AvajBr píše:
ano, doma volime stejny postup. A az jsme u toho „moc toho nezbylo“ tak jedeme metodou nejmensiho zla, letos budem krouzkovat. Protoze vytvareni tech koalic pred volbami, je nefera celkem nam to zamichalo kartami.
Ale rozhodne je lepsi volit „nejmensi zlo“, nez nejit vubec a nechat svuj hlas propadnout.
Jestli budu krouzkovat nevim, zatim jsem kandidaty necetla, na to bude dost casu v komisi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@FlorenceF Jenkins píše:
Mne vysli v kalkulačce Pirati, ale volit budu samozrejme SPOLU. Uvidim pak jeste, jestli budu kroužkovat
Se musím smát. Teď jsem si to dělala a to samé. Vyšli mi Piráti a STAN a budu volit Spolu.
Akorát jsem vůbec netušila, že je nějaká strana Přísaha a že se drží tak vysoko v odhadu těch preferencí. Co je to zač?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!