Pojďte volit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59396
18.9.21 09:01

@lucenka asi tak, jenže proti komoušům jsou ještě horší :jazyk: A jak začnou mluvit tak dle toho jim preference naštěstí jdou dolů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13220
18.9.21 09:04
@bigl píše:
A voliči které strany mají nejlepší odměny? :lol: :lol:

No podřízení s rodinnými příslušníky zaměstnanými v Agrofertu nemají odměny žádné ( prej Andrej platí dost, tak je prý nepotřebují)… Bohužel to není legrace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
18.9.21 09:06
@inkakřivák píše:
@šklíbakočka Ne že je nečtu, ale že se podle nich neridim. Což je dost rozdíl, který možná chápe hloupá důchodkyně, ale ne mladá chytrá, víš? Nikde jsem nepsala, že situaci nesleduju. Jen neskáču na špek volebním slibům. Těch už bylo. Nechápu to přesvědčení, že co důchodce, to babka v silonové zastere, která rozesílá řetězové maily a hoaxy a volí Babiše. Zrovna tento pohled nesvědčí o přílišné inteligenci. Situaci sleduju, sleduju činy a chování a výsledky a taky nápady a docela si pamatuju. Očividně se na rozdíl od tebe umím srovnat s tím, že má někdo jiný pohled. Nechápu, proč tě můj názor na Piráty ( který není ojedinělý), tolik rozčiluje.
A doporučuji opravdu sledovat jiné věci než předvolební sliby a bláboly.

No kdyby se mi chtělo, tak sem dám Vaše minulá vyjádření, ale čas tím ztrácet nebudu. Vy nevíte (a nebudete vědět) mé volební preference. Jen to, že SPD to není. Nevím, jak sledujete činy, když nesledujete hlasování ve sněmovně, práce v komisích, návrhy zákonů, průchod sněmovnou atd. To jsou totiž ty činy, chování a výsledky. Odkud tedy Vaše informace pocházejí? Stále jste to neodpověděla. Nijak mne nerozčilujte, mám z Vás trochu legraci (nebo smutek), lidí jako Vás jsou přece statisíce. Něco někde pochytí a hned vše vědí. Ale holt tak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.9.21 09:08
@Markéta80 píše:
@lucenka asi tak, jenže proti komoušům jsou ještě horší :jazyk: A jak začnou mluvit tak dle toho jim preference naštěstí jdou dolů :lol:

Taky mi přijdou horší. Klasičtí komouši jsou aspoň celkem jasně čitelní.
U pirátů záleží, kdo za ně vystupuje. Překvapil mě inteligenti člen rodiny, co ho chválil za vystupování Bartoše (když ho viděl naživo) 8o naštěstí je to dlouholetý volič jiné strany a měnit to nehodlá.

• Citovat
  • Upravit
80121
18.9.21 09:09
@šklíbakočka píše:
No kdyby se mi chtělo, tak sem dám Vaše minulá vyjádření, ale čas tím ztrácet nebudu. Vy nevíte (a nebudete vědět) mé volební preference. Jen to, že SPD to není. Nevím, jak sledujete činy, když nesledujete hlasování ve sněmovně, práce v komisích, návrhy zákonů, průchod sněmovnou atd. To jsou totiž ty činy, chování a výsledky. Odkud tedy Vaše informace pocházejí? Stále jste to neodpověděla. Nijak mne nerozčilujte, mám z Vás trochu legraci (nebo smutek), lidí jako Vás jsou přece statisíce. Něco někde pochytí a hned vše vědí. Ale holt tak to je.

Najdi mi, kde to nesleduju. Cituj. Jediné, co jsem psala je, že nečtu a nevěřím volebním programům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
18.9.21 09:16
@Magical-eyes píše:
No podřízení s rodinnými příslušníky zaměstnanými v Agrofertu nemají odměny žádné ( prej Andrej platí dost, tak je prý nepotřebují)… Bohužel to není legrace…
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
18.9.21 09:17

Klíd. Stále tu je ještě Lubošek Volných, co se za vás bude rvát do roztrhání košile. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
18.9.21 09:21
@Pears206 píše:
Přesně. A mám zkušenost, že odlišný politický názor může rozhádat i lidi, kteří k sobě mají blízko a léta si rozumí. Může to rozhádat rodinu i dobré přátele.

Pricetnej clovek se pri setkání s rodinou ci přáteli hovorum o politice vyhne. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
18.9.21 09:23
@inkakřivák píše:
Najdi mi, kde to nesleduju. Cituj. Jediné, co jsem psala je, že nečtu a nevěřím volebním programům.

Takže tedy čtete některé sněmovní tisky, sledujete některá hlasování, máte trochu představu alespoň v nejdůležitějších zákonech, kdo jak hlasoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13220
18.9.21 09:29
@šklíbakočka píše:
Takže tedy čtete některé sněmovní tisky, sledujete některá hlasování, máte trochu představu alespoň v nejdůležitějších zákonech, kdo jak hlasoval?

Ty jí tady jako zkoušíš nebo co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
18.9.21 09:33
@inkakřivák píše:
@Magical-eyes píše:

Chci se dozvědět, odkud má informace (obecně), které tu (docela často) ventiluje. Jestli z nějakých ověřených zdrojů nebo jestli kolem jen letěly. A stále nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
18.9.21 09:40

@lucenka komouši jestli se vůbec do sněmovny dostanou sotva přelezou 5%. A piráti jdou taky dolů, vždy něčím zaperlí a pak že to mysleli jinak. Hlavně že už si rozdělují ministerstva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80121
18.9.21 09:48

@šklíbakočka Možná i trochu větší než člověk, který na větu,, nějak tě rozčiluje můj pohled na Piráty" reaguje slovy,, volič SPD nejsem". Není to v rozporu s tvými proklamacemi o orientaci v politických stranách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80121
18.9.21 09:50
@Magical-eyes píše:

Prece jenom studiem parlamentního tisku můžeš získat dobrou orientaci, ne? Jinak si pak pleteš třeba Piráty a SPD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80121
18.9.21 09:51

A jinak o politice se nebavím s nikým, ani o svých volebních preferencích. S výjimkou manžela. Nestojí mi to za hádky s přáteli nebo rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!