Pojďte volit
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nejsem si jista, koho budu volit. Vim koho nevolit (extremisty) a u koalice Spolu mi vadi Fiala a KDU-CSL. Volit krestanskou stranu je mi dost proti srsti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
jen aby tam vůbec někdo zůstal
V prvním kole ani v několika dalších mi tam nikdo nezůstal
a nevím, jestli se mi podaří dostatečně snížit laťku, abych někoho vybrala ![]()
- Citovat
- Upravit
@Netopirek píše:
Tak mi vyšli ZeleníTy jsem volila když začínali, ale nějak si nemůžu vzpomenout, proč jsem přestala
Mám to podobně (teda ne že by mi vyšli v kalkulačce, ale že jsem je dříve volila). Volit jsem je přestala, protože se příliš odklonili od ekologických témat a kladli důraz na úplně jiné věci. Se kterými nechci říct, že bych se úplně rozcházela, ale nemyslím si, že by tak měla znít ta nejviditelnější rétorika strany, která byla (aspoň si myslím) založená, aby hájila ochranu přírody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klamonožka No, me spis vzdy prislo, ze se ji svymi ciny snazi co nejvice poskozovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla jsem volit SPOLU, volební kalkulačka 95% spolu. Takže u mě jasno… K volbám skočím, ale když to tu čtu, tak ani nedoufam, že to dopadne podle mých představ
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
Tak mně volební kalkulačka nijak nepomohla. Objevují se mi tam strany, o kterých jsem doteď nikdy neslyšela: Prameny, urza.cz, švýcarská demokracie, otevřeme Česko normálnímu životu apod.k volbám asi půjdu. Štvou mě koalice některých stran, díky čemuž se pro mě dřív volitelné strany, staly nevolitelnými.
Tak si najdi kalkulačku, ve které jsou jen strany s aspoň teoretickou šancí na překročení 5 %. Nebo zajímavá je kalkulačka na seznamu, kde člověk odpovídá, jak by hlasoval v různých věcech, které se skutečně v uplynulém volebním období v parlamentu řešily. A pak mu vyjde, kdo z poslanců hlasoval nejpodobněji. Takže je to kalkulačka, která je založená na tom, co už ti politici opravdu udělali (tedy, jak hlasovali) a ne na tom, co slibují před volbami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klamonožka píše:
Tak si najdi kalkulačku, ve které jsou jen strany s aspoň teoretickou šancí na překročení 5 %. Nebo zajímavá je kalkulačka na seznamu, kde člověk odpovídá, jak by hlasoval v různých věcech, které se skutečně v uplynulém volebním období v parlamentu řešily. A pak mu vyjde, kdo z poslanců hlasoval nejpodobněji. Takže je to kalkulačka, která je založená na tom, co už ti politici opravdu udělali (tedy, jak hlasovali) a ne na tom, co slibují před volbami.
Nebyl by odkaz, jsem lina hledat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Nebyl by odkaz, jsem lina hledat
Tak snad mi ten odkaz nesmažou jako reklamu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@peta1003 píše:
@sagina mne kalkulacka rekla, ze bych mela volit KSČM
Jako, kdybych měla volit je nebo Piraty, tak radsi zvolim kscmale takhle zvolim uplne nekoho jinyho
Taky mě volební kalkulačka lehce vyděsila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klamonožka píše:
Tak snad mi ten odkaz nesmažou jako reklamu.https://www.seznamzpravy.cz/…ntuji-174055
Ma to v nadpisu Babiš, tak to by mohlo projit
kazdopadne diky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V parlamentu hlasovali tak jak bych chtěla piráti, ale budu volit jejich opak-spolu.
aneb nevím co chci a nedám pokoj, dokud to nedostanu. To prostě nejde pochopit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Ma to v nadpisu Babiš, tak to by mohlo projitkazdopadne diky.
Safra, tak to už se jim naopak určitě rozblikalo v redakci červené světýlko, aby zkontrolovali, co se tu o něm píše. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka já volit chodím poctivě, ale když plno stran vyřadím protože prostě nevolitelní tak zjistím že tam skoro nikdo nezůstal
@klamonožka tak jdu zkusit a hlavně kdo mne vyjde na posledních místech jestli to odpovídá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@lucenka já volit chodím poctivě, ale když plno stran vyřadím protože prostě nevolitelní tak zjistím že tam skoro nikdo nezůstal@klamonožka tak jdu zkusit a hlavně kdo mne vyjde na posledních místech jestli to odpovídá
Já taky doteď volila pokaždé. Ale tentokrát vůbec nevím. Ale k volbám půjdu, chci si vyzkoušet volby s voličským průkazem a ještě ke všemu v místě kde mám trvalý bydliště ![]()
- Citovat
- Upravit
Já si volební kalkulačku dělal, a vyšlo mi, že mám volit stranu Senioři (je mi pětadvacet). Tak jim to tam asi hodím no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!