Pojďte volit
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena píše: Říká ti něco pojem Lisabonská smlouva?
Takže znovu, co to je nadvláda Bruselu? Co ten termín znamená? Kdo je Brusel? V čem spočívá jeho nadvláda?
Lisabonskou smlouvu samozřejmě znám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@šklíbakočka píše:
Takže znovu, co to je nadvláda Bruselu? Co ten termín znamená? Kdo je Brusel? V čem spočívá jeho nadvláda?Lisabonskou smlouvu samozřejmě znám.
Tak pokud znáš Lisabonskou smlouvu, pak víš, že to rozhodně nebylo fér. Evropská Unie tak, jak jsme do ní vstupovali, měla dost odlišná pravidla od současného stavu. Byli jsme státem s vlastní suverenitou. Po podepsání Lisabonské smlouvy jsme se zavázali přijímat jejich regulativy, čímž jsme se stali jen figurkami, které musí kyvnout na vše, které nám EU parlament v čele s pani Merkelovou a nyní paní Von der Leyen diktuje. Hitler by zaplesal, jak mu ta Velkoněmecká říše vyšla. Celá jejich politika nás žene do záhuby a kdo to nevidí, tak je mi ho líto. Možná by se nemuselo hlasovat o vystoupení z EU, dokonce ani o zrušení Lisabonské smlouvy. Stačilo by zrušit veškeré dotace, které jsou největší příčinou všeho zla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za vlákno a kalkulačku, chystám se volit SPOLU, tak mi to i vyšlo v kaluklačce, takže není co řešit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena píše:
Tak pokud znáš Lisabonskou smlouvu, pak víš, že to rozhodně nebylo fér. Evropská Unie tak, jak jsme do ní vstupovali, měla dost odlišná pravidla od současného stavu. Byli jsme státem s vlastní suverenitou. Po podepsání Lisabonské smlouvy jsme se zavázali přijímat jejich regulativy, čímž jsme se stali jen figurkami, které musí kyvnout na vše, které nám EU parlament v čele s pani Merkelovou a nyní paní Von der Leyen diktuje. Hitler by zaplesal, jak mu ta Velkoněmecká říše vyšla. Celá jejich politika nás žene do záhuby a kdo to nevidí, tak je mi ho líto. Možná by se nemuselo hlasovat o vystoupení z EU, dokonce ani o zrušení Lisabonské smlouvy. Stačilo by zrušit veškeré dotace, které jsou největší příčinou všeho zla.
Pardon, takhle hloupě povídáte vždy a o všem? Nebylo by dobré si alespoň základní fakta, základní termíny nastudovat? Základní pojmy? S lidmi, kteří nejsou schopni racionálního projevu, si nemám co říci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konys píše:
Volim Trikoloru. At se CR soupne zase aspon trochu doprava…
@j.a.n.i1 @Pudloslava @lucenka @Netopirek
Holky jak se tu řešila ta Trikolóra, tak včera mě docela namíchla Česká Televize, protože je nepozvala do debaty. Ačkoliv strany s podobnými odhady % hlasů - ČSSD, Přísaha a KSČM tam zástupce měly. Přitom třeba podle průzkumu CVVM je koalice TSS o 1% nad Přísahou. Takže to je pak těžké, jak se tam má někdo probojovat, když i veřejnoprávní televize si dovolí tohle… A např. Zelení se rozhodli to už řešit, podávají k soudu návrh na předběžné opatření
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dřív volit nechodila, až poslední roky jsem začala, akorát vždy koho volím, tak nevyhraje (prezident) nebo se nedostane ani nad 5% ![]()
Letos to bohužel dopadne asi stejně, jelikož z velkých stran nedokážu zvolit nikoho. ANO je jasné, že ne. SPOLU nemůžu, jen když vidím Pekarovou, otevírá se mi kudla v kapse a zvlášť, když promluví. Dřív jsem uvažovala nad STAN, ale co se daly do Koalice s Piráty, tak prostě nemůžu. SPD vůbec, Okamura mě prudí asi ještě o trochu víc než Pekarová a jejich program vůbec neberu.
Pak jsem si vzpomněla, že jsem kdysi volila Svobodné, tak jsem zjistila, že mají teď koalici s Trikolórou, tak nakonec dám hlas Trikolóře, o které bych dříve, co tam byl Klaus ml. neuvažovala, ale nakonec to dám jim.
V kalkulačce mi taky vyšly (sice za Piráty a Přísahou, ale ty prostě volit nehodlám).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena to je tedy na pytel. My televizi nemáme. Takže tyhle věci sleduji a netu.
Ale je to jen důkaz jak je veřejná telvize nestraná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena píše:
@j.a.n.i1 @Pudloslava @lucenka @Netopirek
Holky jak se tu řešila ta Trikolóra, tak včera mě docela namíchla Česká Televize, protože je nepozvala do debaty. Ačkoliv strany s podobnými odhady % hlasů - ČSSD, Přísaha a KSČM tam zástupce měly. Přitom třeba podle průzkumu CVVM je koalice TSS o 1% nad Přísahou. Takže to je pak těžké, jak se tam má někdo probojovat, když i veřejnoprávní televize si dovolí tohle… A např. Zelení se rozhodli to už řešit, podávají k soudu návrh na předběžné opatření
Hele, nic o tom nevím, ale není to tak jako to bylo dřív s SPD? Ze je oslovovali, ale nikdo do debaty nepřišel? Protože si pamatuji nějaký článek ve kterém bylo, že je oslovit MUSÍ a vždy to dělají… ale samozřejmě nevím jak to je třeba se stranou, která oficiálně zvolena do PS nebyla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@šklíbakočka píše:
Pardon, takhle hloupě povídáte vždy a o všem? Nebylo by dobré si alespoň základní fakta, základní termíny nastudovat? Základní pojmy? S lidmi, kteří nejsou schopni racionálního projevu, si nemám co říci.
Tak nejdřív se od někoho dožaduješ odpovědi a pak reaguješ takhle? To je nějaký „nemám co říct“ copy paste?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily-of-the-valley píše:
Hele, nic o tom nevím, ale není to tak jako to bylo dřív s SPD? Ze je oslovovali, ale nikdo do debaty nepřišel? Protože si pamatuji nějaký článek ve kterém bylo, že je oslovit MUSÍ a vždy to dělají… ale samozřejmě nevím jak to je třeba se stranou, která oficiálně zvolena do PS nebyla
Právě, že je neoslovili…
https://m.echo24.cz/…ebnich-debat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena to je blbé. Ja tedy nejsem fanda těchto stran, ale bylo by fér, aby se taky mohli vyjádřit. Určitě k tomu mají nějaká pravidla. Ale prý je prokázáno, že v posledních letech předvolební debaty vůbec nic na rozhodnutí voličů nemění…
Já fakt nevím, na tyhle kecy koukat nemám žaludek no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena píše:
však vyhraje babiš a dotace máme zrušené, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
však vyhraje babiš a dotace máme zrušené, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!