Pojištění domácnosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pojištění domácnosti
Ahojky, potřebuji poradit, bydlíme v novostavbě a chci pojistit domácnost..a nevím, kt.pojišťovnu si vybrat můžete mi doporučit jakou a proč?
Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Marki, my mame Generalli a jsem moc spokojena s jejich pristupem i rychlosti vyrizeni.
Pred rokem nam praskl bojler a my meli doma 5cm. Byli jsme v dobe kdy se to stalo pryc, takze vsude byla spoust, podlaha, malba znicene, veskere pristroje se museli vyhodit protoze voda strikala vsude. Stalo se to v sobotu, v pondeli hned u nas byl likvidator, sepsal skodu a ani ne za dva tydny jsme meli penize na uctu. Samotna oprava a nakup novych pristroju nas stala min nez nam pojistovna dala.
Nektere pojistovny se cukaji s platbou. Podle meho taky hodne zalezi jaky likvidator prijede a co ti napise za skodu. Navic tahle pojistovna te nenuti schovavat si ke vsemu ucty ale veci oceneni podle momentalni ceny na trhu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebudu doporučovat konkrétní pojišťovnu, spíše praxi - pokud máte pojištěný už třeba auto nebo životko nebo něco jinýho, je dost výhodný si u stejný pojišťovny sjednat i další pojištění. Dávají slevy a většinou i rychlost řešení událostí je trošku rychlejší. Ale možná si srovnej to, co holky nabídnou a nech si udělat víc nabídek, aby ses mohla rozhodnout pro to nejvýhodnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my máme kooperativu, ale pojištění vybíral manžel tak moc nevím proč, ale jsem si jistá, protože ho dobře znám, rád si hooodně kryje záda, že to asi bylo nejvýhodnější(před rokem) ale nevím, jestli krytím rizik, nebo cenou pojištění. Já osobně bych volila Českou, ale to jen ze solidarity, protože jsem tam cca půl roku před mateřskou dělala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, je toho tolik, že nevím z čeho vybrat..Hlavně, kdyby se něco stalo, tak abych se dočkala peněz atd. Líbí se mi i ta Generali..uvidíme..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na kolik pojistit byt
Ahoj,
právě koukám na online formulář na pojištění domácnosti. Bydlím v pronájmu, kde majitel vyžaduje toto pojištění. Vybrala jsem si ČSOB. Nějak jsem to více nezkoumala, je mi to v zásadě jedno. Jen nevím, na kolik mám zadat, že chci byt pojistit. Je to 28m2, malý byt, majitelovo vybavení je tu akorát kuchyňská linka, starý plynový sporák, plynový kotel.
. Povodně tu nehrozí. Poradí někdo? Abych neplatila zbytečně moc. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lakynka píše:
Ahoj,
právě koukám na online formulář na pojištění domácnosti. Bydlím v pronájmu, kde majitel vyžaduje toto pojištění. Vybrala jsem si ČSOB. Nějak jsem to více nezkoumala, je mi to v zásadě jedno. Jen nevím, na kolik mám zadat, že chci byt pojistit. Je to 28m2, malý byt, majitelovo vybavení je tu akorát kuchyňská linka, starý plynový sporák, plynový kotel.. Povodně tu nehrozí. Poradí někdo? Abych neplatila zbytečně moc. Děkuji
Ahoj
.
Pojisti ho na takovou částku, která by odpovídala tomu, kdyby byl byt úplně zničený a přišla bys o všechno
. Povodně asi nehrozí, ale není to tak dávno, co tu řádil silný vítr a ničil toho celkem dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac: to právě nevím, kolik to může být. Můj nábytek stojí za starou bačkoru, to jeho vybavení taky je starý, tak fakt netuším
. Je tu koberec, dlaždice. Starý okna, vše starý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě jde v podstatě jen o papír pro majitele:D. Takže jsem to „nějak“ pojistila a konec:D. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lakynka:
na kolik Vám to pojištění nakonec vyšlo? u mně by to vyšlo na 609 ,–Kč na rok v pojištění Komfort ( je tam vše, sklo i akvaria..vyhoření elektroniky ..atd) s připojištěním na odpovědnost do 2milionů, to vychází kolem 886,– Kč na rok. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
potřebovala bych poradit. Moc se neorientuju v typech pojištění… Jaký je rozdíl mezi pojištěním bytu a domacnosti? Jaké je pro nás to pravé?
Bydlíme v bytě (novostavba), který máme na hypotéku. Co se týče zařízení, tak je to běžná domácnosti - několik elektrospotřebičů, ap.. Žádné starožitnosti, hudební nástroje, golfové hole…
Můžete mi, prosím, říct, jaké pojištění máte Vy? Popř. kolik ročně platíte? Děkuji ![]()
J.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Allianz ve vsech nemovitostech a spokojenost nejvetsi…
Ted resim zrovna pojistnou udalost u bytu, co pronajimame a diky nesikovnosti predchozich najemniku (neutahli kohout, kdyz odpojovali mycku pri stehovani) a trochou utikajici vody, mam novou skrinku pod drez, vymalovano a prebrousenou a nove nalakovanou drevenou podlahu v kuchyni.
Suma sumarum dohromady opravy za 15 tisic (akorat davam dohromady doklady) a pojistku platime rocne kolem sedmi stovek ![]()
- Citovat
- Upravit
Pojištění bytu se vztahuje na tzv. cituju „stavební součásti“ (zdi, podlahy, stropy atd.), pojištění domácnosti zase na vybavení bytu (nábytek, elektronika, spotřebiče, cennosti).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit