Pojištění schopnosti splácet

Anonymní
29.9.12 18:58

Pojištění schopnosti splácet

Neví někdo, je možné po pojišťovně žádat plnění i zpětně? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
891
29.9.12 20:08

Ahoj jedině kdyby si marodila dál tak jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.12 20:12

Záleží u jaké společnosti? Dělala jsem chvilku v čs a tam jsme tohle pojištění nabízeli a tam momentálně můžete žádat i rok zpětně… více info u konkrétní společnosti prostě zavolat…

• Citovat
  • Upravit
891
29.9.12 20:19

Opravdu to jsem nevěděla že mužu žádat takhle zpětně marodila jsem nejdřív mměsíc a pul jsem byla týden v práci pak sem zase marodila dvaapul měsíce a vim že se žádat muže až po šedesáti dnech tak sem ti žádosti ani nevyplnovala když sem se vrátila do práce a myslim že ted by mi to už ani doktorka nevyplnila když už chodim do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.12 05:24
@Anonymní píše:
Záleží u jaké společnosti? Dělala jsem chvilku v čs a tam jsme tohle pojištění nabízeli a tam momentálně můžete žádat i rok zpětně… více info u konkrétní společnosti prostě zavolat…

A jde to i po ukončení neschopnosti?

• Citovat
  • Upravit
1165
30.9.12 08:20
Tak to si asi nerozumíme :-D
tak ppkud jde o to po jaké době jde žádat nemoc, tak ano to bude až po 60ti dnech (většinou to tak pojišťovny mají) tzn. pokud budeš nemocná V KUSE 70 dní, dostaneš pojistku za těch 10 dní.
Jen jsem myslela, že pokud jsi marodila tři měsíce v kvetnu třeba, ze pojistnou událost řešit klidně až později.
@sabinka098 píše:
Opravdu to jsem nevěděla že mužu žádat takhle zpětně marodila jsem nejdřív mměsíc a pul jsem byla týden v práci pak sem zase marodila dvaapul měsíce a vim že se žádat muže až po šedesáti dnech tak sem ti žádosti ani nevyplnovala když sem se vrátila do práce a myslim že ted by mi to už ani doktorka nevyplnila když už chodim do práce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
30.9.12 08:24

A ještě si zjisti jak dlouho pojistku máš? Jsou tam čekací lhúty, tzn. když si začneš pojistku platit od Nového roku na nemoc je čekačka třeba 2-3 měsíce a pak teprve můžeš „onemocnět“, na těhotenství 9 měsíců atd.
Jinak jak píšu tyto pojštění jsou většinou na dlouhodobou nemoc a ztrátu zaměstnání, tzn. jak bude člověk nemocen více než 60 dní a na ÚP taktéž více než 60 dní pak je teprve možné plnit pojistnou událost.
Ještě bych doplnila, pokud někod pojištění máte, musíte být zcela zrdraví!!! Tzn. pokud během trvání pojištění začnete užívat cokoliv třeba i prášky na tlak, pojištění zrušte, neboť Vám potom nic nedají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.12 08:41
@Kacenka1987 píše:
Tak to si asi nerozumíme :-D
tak ppkud jde o to po jaké době jde žádat nemoc, tak ano to bude až po 60ti dnech (většinou to tak pojišťovny mají) tzn. pokud budeš nemocná V KUSE 70 dní, dostaneš pojistku za těch 10 dní.
Jen jsem myslela, že pokud jsi marodila tři měsíce v kvetnu třeba, ze pojistnou událost řešit klidně až později.

A jde si zažádat o plnění i po ukončení neschopnosti? Byla jsem v době uzavření půjčky zdravá, teď jsem marodila 1,5 roku a mám neschopenku ukončenou od 20.7.2012 :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat