Zánik pojištění a výplata?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zánik pojištění-výplata??
Ahoj, prosím má někdo zkušenost?
Přítel v červenci ukončil důchodové připojištění(finanční tíseň),řekli mu že to trvá 8 týdnů, a že k 1.říjnu pojištění zanikne a bude mu vyplacena částka kterou si naspořil. Teď mě ale zajímá, kdy mu budou peníze vyplaceny, to nám nikdo neřekl
Když jsem sem dávala dotaz tak mi všechny psaly ať počítám 3 měsíce, ale teď nevím jak to mám chápat,3 měsíce od žádosti o ukončení nebo se to počítá od zaniknutí připojištění??
??
Pořád doufáme, že nám dorazí během října.
Má s tím někdo zkušenost? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My u Axy ukončovali koncem června a peníze přišly v půlce srpna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terezka24
Ahojky je to 3.m od té doby co to přítel ukončil ![]()
U nás se jednalo o ČS ale víš jak - jak jim máš peníze dávat ty tak už včera bylo pozdě ale jak oni tobě tak na to mají jak dlouho chcou ![]()
Přeji ať penízky máte co nejdříve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petula.bir píše:
@terezka24
Ahojky je to 3.m od té doby co to přítel ukončil
U nás se jednalo o ČS ale víš jak - jak jim máš peníze dávat ty tak už včera bylo pozdě ale jak oni tobě tak na to mají jak dlouho chcouPřeji ať penízky máte co nejdříve.
Konečně nějaká pořádná odpověď ![]()
Jj, máš úplnou pravdu, jak to mají poslat, tak to mají dost času ![]()
Budu doufat, že v říjnu přijdou.
Děkuji moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem penzijko teda úplně nerušila, jen si vybírala výsluhovou penzi, tj. polovinu naspořené částky a to trvalo měsíc, a to mi i takhle řekli.
Jinak ale normálně u všeho, když končíš, je tříměsíční výpovědní lhůta,,, teď jsem končila stavebko, a schválně jsem ho vypověděla tři měsíce před jeho koncem, s tím že peníze dostanu teď, po třech měsících, vpodstatě v termínu jeho ukončení.
Ale to už je te´d jedno,,, no doufej, že s tím třeba nebudou dělat takový caviky, přeju ať je máte co nejdřív.
A.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se, blbě jsem četla, vy jste vypověděli už v červenci,,,no správně by měly dorazit opravdu až v listopadu, ale jak říkám, snad to bude dřív.
omlouvám se za špatné čtení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jinak
Pojištění mu zaniká k 30.9,takže můžem počítat že třebas k 31.10 penízky pošlou?
Žádost o zrušení byla kolem 20 července.
I tak Vám všem moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prosím nevíte kolik si tam pojišťovny strhávají za předčastné zrušení?
Už nám konečně napsali, že peníze vyplatí do 15 dnů, ale nikde není psaná částka
Doufala jsem, že pošlou dopis s celkovým vyúčtováním, ale ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit