Pojďte se mnou přibrat :-)

Anonymní
14.5.12 07:43

Pojťe semnou přibrat :-)

Ahoj tak před chvilkou jsem si stoupla na váhu a koukám mám 50 kg 8o už nevím kam ještě zhubnu :nevim: a přitom jím uplně normálně. Je tu někdo kdo by semnou chtěl přibrat popřípadě, kdo mi poradí jak na to, už nevím co jíst, jím všechno a stejně jsem pořád hubená :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
14.5.12 07:49

Ono někdy máme pocit že jíme hodně,silnější mají pocit že jedí málo…ale nejlepší bude,když si budeš přesně zapisovat co sníš,kdy a porci si zvážíš.Na internetu jsou různé energetické kalkulačky,kam údaje zadáš a uvidíš,zda jsou někde mezery.A od toho se můžeš posunout dál.Jedna známá jí opravdu hrozně moc-např. 10 míchaných vajec jako svačinu a je hubená.Ale takových je málo.Spíše můžeš mít pocit,že jíš dost,ale ono to tak nebude.Příbuzná také říká,že jí hodně-ale je to spíše zobání než jídlo.
Držím palce-já mám problém opačný a také nyní zapisuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
14.5.12 08:04

může to mít příčinu i ve špatný funkci štítný žlázy,být tebou bych si zašla za dr a tam to pořešila, alespoň aby ti udělalli testy. Samovolné hubnutí vždycky značí problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.12 08:06

@eseta štítku mám Ok a celkově jsem zdravá, u dr. jsem byla, ale dle ní to není problém :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8566
14.5.12 08:09

Stejný postup jako u hubnutí - jíst pravidelně, vyvážené potraviny, dostatečné porce.. Pokud jíš špatně (ať už kvantitativně či kvalitativně) tělo buď hubne nebo přibírá. Pokud jíš správně, tělo se pomalu dostane na svou optimální váhu (buď přibereš nebo zhubneš). Rozhodně to není o tom jíst tučné věci - z toho se leda obalíš sádlem, což určitě není ani pěkné ani zdravé. Takže stejně jako při dietě - kontrolovat co jíš, hlídat porce aby si toho jedla dost, aby byly potraviny vyvážené. Pokud hubneš nějak radikálně bez příčiny navštiv Dr. - není to sranda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
14.5.12 08:27

Ahoj,mám stejný problém,ale bohužel mě nic nepomohlo :( Ještě chci zkusit antokoncepci a budu doufat že po ní přiberu. Já mam také všechny testy ok,jsem úplně zdravá,jen jsem hubená,při 169 cm mám 54 kg ale vypadám že mám pod 50kg,no hrůza :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.5.12 08:29

Potom ještě můžu doporučit nutridrinky a sunar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
14.5.12 08:31
@Kallkapa píše:
Potom ještě můžu doporučit nutridrinky a sunar :mrgreen:

Tak to mě nepomohlo :( pořád mám stejnou váhu,třeba ki¨lčo přiberu,ale za týden je to kilo zase dole,pořád mám stejnou váhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
14.5.12 08:35

mně hodně pomohlo cvičení jógy - taky jsem byla pořád hubeňour, ale díky józe se to tělo tak nějak dostalo do „normálu“ a přibrala jsem do pěkné postavy. Teď od porodu na mě zase všechno plandá, jenomže se nemůžu dokopat začít zase cvičit :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.5.12 08:36
@terezka24 píše:
Tak to mě nepomohlo :( pořád mám stejnou váhu,třeba ki¨lčo přiberu,ale za týden je to kilo zase dole,pořád mám stejnou váhu

Tak jestli máš energetický příjem větší než energetický výdej (někomu připadá, že má malý výdej, že v podstatě nic nedělá, tak nemusí ani více jíst - ale i takové celodenní lítání kolem prcka je výdej dosti velký), tak máš zřejmě váhu optimální..Mi to nepřipadá nějak málo 169/54..Přijde mi to akorát.. Je pravda, že má každý jinak tělo stavěné, ale pokud víš, že jíš správně a váha Ti neklesá ani nestoupá tak je to asi tvoje ideální váha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.12 08:36

tak já cvičím denně, ale přijde mi, že jsem ještě víc hubenější :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8566
14.5.12 08:37
@Anonymní píše:
tak já cvičím denně, ale přijde mi, že jsem ještě víc hubenější :nevim:

Tak zkus sem orientačně napsat svůj jídelníček.. alespoň dva dny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
14.5.12 08:38

Všichni řekli že váha je ideální,jenže já mám i propadlé tváře a spánky,prostě hrůza :( Jediné období kdy jsem měla kolem 63 kg bylo když jsem brala antokoncepci a taky těhu,to jsem měla pěkných 75 kg,přijela jsem domu a měla jsem znovu 56-54kg,asi jak se najím :mrgreen: I když je pravda,že celodenní lítání okolo 3 dětí dá dost zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.12 08:42

@Kallkapa
snídaně: dva rohlíky se sýrem
svačina: jogurt
oběd: dnes např. koprová omáčka s bramborem maso vejce
svačina: chléb s máslem
večeře: obložený talíř

další den:

snídaně: vaječná omeleta plus chléb
svačina: přesnídávka :oops: (miluju je)
oběd: knedlo vepřo zelo
svačina: chléb s pomazánkou
večeře: topinky

• Citovat
  • Upravit
43035
14.5.12 08:49

a kde jsou cokoladicky, chipsy, coca cola, dzusy a pod? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková