Maminky Nový Jičín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
14.3.11 17:17

To né,každé zaměstnání má svoje. Já jsem studoval zdravotní sestru a vůbec bych v dnešní době nešla do nem. pracovat,to se jen pořád zbírají nějaké boty,no je to hruza,co mi holky řikají. Dneska bylo hezky,tak jsme byli venku,tak malá bude spinkat jak andílek. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.3.11 18:07

Jo , taky jsme byli venku. Chlap má odpolední tak je docela nuda. Peťa teď chrní, zase půjde spát pozdě.
No už aby šli chrnět. dneska jsem nějaká přešlá, už se těším na postel jak si pustím nějaký film :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.3.11 11:14

Takže jsi večer relaxovala…ani se ti nedivím :palec: Já mám sice jenom jedno dítě,ale jsem zní úplně vyčerpaná,neposedí jen lítá a lítá,je úplná čertice :twisted: Já se pokouším pomalu vyklízet skříně,co dokáže člověk nastřádat věcí to je hrozný.
Jo a co jsi sis pustila za film včera večer? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
15.3.11 12:42

No včera jsem byla uplně KO. Kluci kolem osmé ještě nespali a já jsem už dřímala. Tak už jsem nebyla dlouho unavená. jinak chodím spat kolem jedenácté, jak usnou to je jediná chvilka pro mě :lol: .
Dneska je zas tak pěkně. Byli jsme se projít, Matýskovi jsem vytáhla kolo tak si mohl zajezdit.
Kdyby se ti chtělo, můžeš se některý den projít do loučky s malou. Můžem si tady udělat procházku. Já bych došla i do šenova ale s Matýskem to není tak jednoduché. Chci si koupit na kočárek takové to stupátko ale je to tak drahé :cert: Ani vlasně nevím jak je to z šenova daleko. asi kus co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.3.11 19:07

No je to dost daleko,buť bych jsem se prošla a nebo by jsem dojela autem a nechala ho někde a pak by jsme se mohli projít. Taky jsem na to myslela,že by jsem se zastavila. Ale bohužel teďka nemůžu :-( ,pomalu stěhuju věci,mám toho celkem dost,to malovaní mi dá zabrat.Chci vymalovat všechny místnosti naraz,ať mám pokoj. A ktomu v pátek vezu malou na prázdniny do drahotuš,bude tam týden.
Pokud by ti to nevadilo domluvili bysme se za 14 dní od 28.3. a někde bysme se s dětmi prošli. :palec: To už bude krásně a bude taky dýl světlo.Jo a vlastně i do cetra můžeme zajít,tam nám děti nikde neutečou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
15.3.11 20:16

No to by bylo super. Já bych nechala Petříka doma chlapovi a vzala bych jen Matěje ať se může vyřádit.
Já malování nesnáším, celkově nějaké rekontrukce nesnáším. Jak se narodil Matěj tak jsme dělali podlahy a kuchyň, s miminem hrůza. Těsně než se narodil Peťa tak jsme se stěhovali do většího. S břichem hrůza a tady se taky chystáme dělat kuchyň a celkově obývák, tak nevím.buď se odstěhuju k našim na měsíc ale zas kdo to tu bude dirigovat? :think:
To máš dobré že aspoň nebudeš mít doma malou. Můžeš v klídku makat :lol:
Matýsek začal jezdit k babi až když se narodil Peťa a to když je pryč tak nemůžu spát a je mi smutno :cry: Peťu chci začít zvykat dřív ať máme na sebe s chlapem nějaký čas pro sebe :hug:
Zítra jdu s Matýskem na cvičení s očičkama tak jsem zvědavá jak to bude probíhat. Má na každém oku 4,5 dioptrie a celodení okluzor. Snad to aspoň pomůže.Pak se projdeme po městě, samozřejmě zajdeme do hračkárny na nějaké bolestné,to už se těším. Taťkova peněženka bude jásat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.3.11 11:55

Tak to mi povídej, já už žádnou rekronstrukci nechci ani vidět. První jsme přistavovali a za dva roky jak jsem čekala malou s břichem jsme opravovali starý barák. Bylo to hrozný , já jsem byla jak kombajn a taky jsem musela mít nad zedníkama dozor a ještě pořád pro ně vaření, to bylo strašný. Nejhorší je ,když se opravuje starý barák,zdi jsme bourali,zem,pak jsme chodili po hlíně,no hrůza. :zed:
Mě bude taky smutno,budu poprvé bez ní,vždycky jsme byli s ní u babi a dědy a teďka bude sama. Jsem zvědavá,jak to zvládnou. :think:
Matýsek má celkem ,už dost dioptrií.Zvykl si na brýle? Já nosím brýle od 18let,ale obtěžuje mě to, chtěla by jsem operací očí,ale je to dost drahé. Pak dej vědět jak to dopadlo u doktora? A co si vybral za hračku? :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
16.3.11 18:32

Čau Kači. Tak dneska to bylo náročné. Ráno jsem se vzbudila, migréna, tlak nízký, no nemohla jsem se udržet na nohách. Myslela jsem že pojede s Matym chlap. Dala jsem si silné kafe, 2 panadoly a nějak jsme se zbrchala. Té první návštěvy jsem se docelá bála, když tu „tetu“ neznal ale byl super. Vždycky to bude probíhat tak , že ho tam dovedu, odejdu na hoďku třeba do města a pak se vrátím. No prý byl šikovný, spolupracoval, nebál se. Okluzor už celý den nosit nemusíme, jen na 2× 2 hoďky denně.Jdeme zase v pondělí, jen chlap je v práci tak musím i s Peťou. No a do hračkářství jsme nakonec nešli. Nechtělo se mi vybírat z bankomatu ale měla jsem v kabelce bombony :palec:
Jinak brýlky nosí teprv 2 měsíce a zvykl si hned. Asi si uvědomuje že vidí líp, nikdy se nestalo že by si je sundal. Ani ten okluzor mu nevadil, jen při slepování kňoural „boli boli“.
Dneska bylo tak hnusně, to je děs, zahrabat se do peřin a chnět. A tak hnusně má prý být do konce týdne nebo co. mě jebne :zed: Jsem myslela že se o víkendu projdem na skalky tak uvidíme. Nejezdíte tam někdy? je to super pro děcka :dance:
A co jste dělali vy? Pořád vyklízíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.3.11 13:38

Leni,tak to ti nezávidím,že jsi měla takovou migrénu. Malý je teda šikula,že to tak zvládl,pokom asi bude :wink: Já jsem včera byla ve městě,potřebovala jsem koupit malé punčochy,protože roste jak z vody.Malou mám už zbalenou. Mám to celkem vyklizené,jen jak zitra nebude malá doma,tak skříně dáme do prostředka a adt…
Abych Ti řekla pravdu,tak na skalkách jsem ještě s malou nebyla. :-( Jak bude pěkné počasí a půjdeš tam,tak s malou taky přijedem. :palec:
Dneska je spací den.........prší a prší :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.3.11 09:16

Kurňa to je dneska zase den :cert:
Já jsem z toho počasí uplně vyřízená, kdy už bude pěkně? Aspoň mi kluci dneska spali do půl osmé, to se dá :-D V kolik malou vezeš k vašim? Myslím že budeš mít tolik práce že budeš ráda že není doma. Mě je vždycky smutno až večer když jdu spát a vidím postýlku prázdnou :cry: A na jaké barvy vůbec malujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
18.3.11 18:13

Len i mě,už leze to počasí na nervy,ať je už hezky a dá se chodit ven.
Ráno jsem šla s malou na devět do M centra a pak jsem jí ,už vezla do Drahotuš. Mě je ,už teďka smutno :cry: Je moc ráda,když jedem do Drahotuš,vždycky nechce od tamtut jed domů. Nikolku jsem ,už viděla přes skype,je to super,aspoň jí můžu vidět,kdy budu chtít. Když jsem se s ní loučila v Drahotuších,tak malá nic,bylo jí to úplně jedno,že jedu pryč. :-(
Dětský pokoj bude mít malá,polovinu tmavý šafrán a druhou polovinu oranžovou. Růžovou jsem nechtěla,protože jí nechci mít jako růžovou panenku.
Obyvák bude ohnivé tabasko a greb.
Kuchyn bude žlutozelená
Ložnice taky šafrán a oranžová.
Mám ráda teplé barvy,tak snad to bude pěkné,uvidím,když tak se to při dalším malování přemaluje.
Pro Nikolku je lepší ,že je v Drahotuším,s ní si nedovedu představit uklízení.Malá je hodná ,ale hrozně zvědavá,všechno chce ,neposedí,živel je to,někteří řikají,že to měl být kluk a ne holčička. No nevím pokom je :roll: :oops:
Prosím tě nevíš o nějakým opraváři co zpravuje pračky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.3.11 20:50

ty jo, tak barvičky super.pak musíš hodit fotečky ať mám inspiraci. Třeba si malá ani nevzpomene, i když týden je dlouhá doba co? Matěj jak byl poprvé na noc bez nás tak si ani nevzpomněl. Teď vždycky dá pusinu, papa a jde.Vždycky z něho nemůžu, balí si kufřík a pak volá "ještě ponyny " to jsou u nás ponožky a hračky by si tam nejradši vzal všechny :-D
A co máš s pračkou? Já jsem naštěstí nikdy ještě opraváře nepotřebovala. Jakou máš značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
18.3.11 21:14

Mám whirpolku v polovině praní začně hnápat,jsou to hrozné zvuky. Musím zjistit jestli je nějaký opravář v jičíně.
Snad ty barvičky dopadnou dobře :palec: Šak se zastavíš na kafe,ať máš inspiraci :-D
Ještě si chci koupit novou sedačku,ale jich je tolik na výběr,že jsem z toho blbá :nevim: Chceme si dodělat obyvák,protože ten jediný nemáme zařízený,všechno naraz nejde dělat. Většinou mám v obyváku,to co mi dali ostatní co vyhazovali. Zitra zajdeme se ještě kouknout na sedačky,uvidím jestli nějakou vyberem :think:
Užívej si klidného večera a také že kluci spinkají a máš klidek :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.3.11 21:44

no sedačka by se mi taky líbila ale ještě počkáme jak kluci odrostou, ony děti zdemolujou kdeco. Ta naše sedačka je xkrát počůraná, xkrát poblinkaná, politá, no má toho hodně za sebou a to ji máme jen 4 roky :evil:
No kluci už spí, taky zalehnu, poslední dobou se mi špatně vstává, bolí mě hlava a nemůžu se probrat. Nikdy jsem neměla se vstáváním problémy, asi to počasí hnusné. Já chci léto !!!
Chodíte někde na koupák? My jezdíme na Libotín na koupaliště. V NJ se nám nelíbí. :evil: Můžem jezdit společně.
Zítra už začínáš malovat? Tak ať to jde dobře a rychle.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
19.3.11 19:01

Leni,dneska lehnu a budu spát jak miminko,malování nesnáším :-(
To koupaliště vůbec neznám a taky nevím kde to je......
Dneska bylo,ale škaredé počasí :cry: Byli jste někde a nebo jste odpočívali? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová