Maminky Nový Jičín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
96
26.3.11 18:28

No to byl dneska den :cert: Ráno se Peťa vzbudil už v šest. No v pohodě, stejně vstáváme o půl sedmé. Od rána je protivka, to je děs. Po obědě jsem šla pro Matýska k babičce a že půjdeme na procházku. Samozřejmě začlo pršet. Tak zas doma :cert:
Ve tři jsem šla budit chlapa po noční, kluci s ním vždycky dělají ještě blbiny v posteli, tak že si posbírám prádlo ze sušáku. Měla jsem ještě roztáhlé prkno a na něm žehličku, samozřejmě studenou. No Mates zatáhl za šňůru a moje tefalka za 1500,– je na 3 kousky :cert: Jsem myslela že ho přerazím. Za trest byl hodinu zavřený v pokojíčku, bez sladkého a bez pohádky. Vím že to byla i moje chyba že jsem tu žehličku měla mít na prkně ale on je už rozumný a nikdy za to netahal, už si dost uvědomuje důsledky.
Pak mě ho bylo docela líto, chodil tu jak tělo bez duše, díval se furt na tu žehličku u odpadkového koše a říkal že to on ji rozbil :roll:
No nic v pondělí si jdu koupit novou.
Kači nemáš náhodou chodítko? Já scháním pro Petříka. Nejsem zastánce chodítek ale už nevíme jak ho zabavit a myslím že tu chvilku denně se nic nestane :wink:
Jak jste se dneska měli vy? a co jste dělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
30.3.11 17:24

Čau Kači. Byla malá včera znavená z herny? My jsme přijeli domů, naobědvali se a šli jsme na jubku na hřiště, tam ještě Matěj řádil jak černá ruka a ještě doma blbnul. V osm už byl tuháč :palec:
Dneska bylo uplně teplo, po obědě jsme šli na procházku, pak na hřiště, no zase blbnul jako vždy. Teď jsem domyla okna, ještě mi chybí v pokojíčku ale to snad stihnu zítra, prý má být docela hnusně tak uvidíme.
jo, napiš mi pak ulici kde bydlíte, já se mrknu do mapy jestli se zorientuju, můžeš to poslat SZ
Mějte se .papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.3.11 20:27

Ahojky Leni, tak dneska bylo zase moc hezky,hlavně aby se na víkend neudělalo škaredě :-( .Máš umyté,už všechny okna?
Jo a na fecboku máš krásné fotky,jde vidět,že jste si pořádně zařádili :palec:
:mavam: dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
31.3.11 21:13

Dneska ti moji raraši vůbec nechtěli usnout, furt samé srandičky opičky. Jo je fajn že to dneska ještě vydrželo, snad bude pěkně i o víkendu, máme jet k našim.
No včera bylo super. Když se zadaří a Petřík spí dlouho v kočárku tak se Mates slušně vyřádí. Jinak mi ještě chybí umýt okno u Matýska. Ale to snad stihnu zítra.
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.4.11 19:42

Ahojky Leni,jak jsi prožila víkend?Bylo hezky,tak to bylo super :palec:
To mi jsme měli víkend pracovní :-( V sobotu nám dovezli dvě tatrovky hlíny a dneska jsme to všechno dali na zahradu.Se vůbec divím,že jsme to zvládli.Ale musím ti říc,že jsem úplně kaput. Teďka ještě ,ať rychle vyroste tráva a :palec:
Jdu se natáhnout :mavam: dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
5.4.11 13:41

Čau Kači. Víkend u našich byl super, jako vždy. Celý den venku, paráda. Včera jsme byli na zápisu do MŠ tady v loučce. Školka pěkná ale přijímají jen 8 dětí tak uvidíme. Přihlášku jsem tam donesla vyplněnou ještě včera odpoledne.
Dneska jsme byli u oční s Matýskem. Dr říkala že ho operace nejspíš nemine. O ty dioptrie by ani nešlo ale ty očka mu občas ujedou a to všemi směry tak to není dobré. My jsme s tím nějak počítali tak mě to ani nepřekvapilo. Říkala tak kolem 4-5 roku. Pak ještě říkala že mi dá doporučení do MŠ komenského, kde mají přednost děti s očníma vadama. Každý den by cvičili a to je pro něho prý nezbytné. Tak jsme tam rovnou jeli podat přihlášku.
No ale teď vůbec nevím co s tou přihláškou v loučče? Nevím jestli se může podávat více přihlášek. Stejně nás asi nevemou do loučky. no jsem z toho jelen :roll:
Včera jsme vymýšleli co koupit Petříkovi na narozeniny a koupíme tohle
http://www.mall.cz/…-2-mistnosti?…
V létě to budou mít kluci na zahradě u babi a zimě v pokojíčku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
5.4.11 19:35

Ahojky Leni,
tak to mi je líto,že Matýsek bude muset jít na operaci,ale nejdúležitější je ,aby se mu očička zlepšili. Já si myslím,že se můžou dát více přihlášek do školky a tam to bude mít dobré,že tam mají i cvičení s očičkami.
Vybrala jsi super dárek pro malého,to využijou hodně :palec:
Počasí je od pondělí aprílové,ale jsem ráda ,že sem tam prší,protože jsem zasela trávu,tak ať roste :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
7.4.11 20:26

Kači tak si představ že jsem ten kočárek dneska prodala. zrovna jsem si objednala už nový. už se na něho těším
 http://www.slune-cz.cz/…prew_200.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.4.11 21:00

Super,tak to byla rychlost :palec: No tak vidíš nakonec to někdo koupil :potlesk:
Malá po obědě spinkala tři hodiny,to bylo super.Matýsek jí unavil :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
10.4.11 20:11

Ahojky Leni, jak jste prožili víkend?
Malá řádila s babi a dědou,byli u nás tak to bylo super. Sice svítilo sem tam sluníčko,ale byla zima :-( . V sobotu jsem sadila stromečky kolem terasy a to byla hrozná zima. Jsem ráda,že se už pomalu rýsuje zahrada,až přijedete aspoň dědičky nám nikne neutečou. :wink: aspoň si pak dáme v klidu kafíčko :-D Ještě musíme dodělat branky a menší plotek a bude to :palec:
dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
11.4.11 19:05

Čau Kači. To je super že se vám to už rýsuje.U nás víkend nic moc, venku kosa, jsme neměli co dělat. Teď o víkendu jedem k našim tak už se těším. Dneska jsme balili ten kočárek co jsem prodala, no děs a hrůza, je to na dva balíky, poštovné bude tak 600,– děs. Zítra to pošlem. Pozítří by mi měl přijít ten nový. nakonec jsme objednali jiný, ten co jsem chtěla neměli na skladě. No jsem natěšená jak malé děcko. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.4.11 19:56

Ahojky Leni,
tak to ti věřím, že to byla makačka zabalit kočárek.Taky nerada balím něco většího :-( Nejlepší je,když si to vyzvednou osobně :palec: Dneska byla zase zima,tak snad už o víkendu bude hezky :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.4.11 21:53

Ahojky Leni,
tak jak ses měla o víkendu? Bylo moc hezky tak to byla paráda :palec:
Co řikáš na to,že by ses za námi stavila v úterý,má byt hezky,tak by si aspoň děti pohráli. Dej vědět jestli ti to bude vyhovovat. :mavam: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.4.11 19:38

Čau Kači. O víkendu jsme byli u našich tak bylo fajn. No zítra nemůžem. Jdem do poradny a s Matýskem na očkování proti žloutence. Pak musí být pár dnů v klidu, žádné běhání atd. O víkendu chci uklízet ale hned ten další týden můžem v úterý do herny. Šak se ještě domluvíme.
A co travička? Už roste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
18.4.11 19:55

Leni,určitě příští týden půjdem do herny. Zatím moc neraší tráva,ale to neuspíším. Jsem moc ráda,že už mám všude ploty a branky :palec: ,takže malá nemá kde utéc :potlesk: Teďka na prodloužený víkend jedem do Drahotuš,tak to bude taky paráda :-D . Škoda že vyšlo to čkování na tento týden,ale to neva domluvíme se v herně. :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová