Maminky Nový Jičín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
96
19.3.11 19:44

Dneska jsme byli u bratránka, čekají mimi tak jsme pokecali. Matýsek je dneska u babičky, Petřík už chrní tak mám veget. No jestli se už brzo neudělá pěkně tak vypustím duši. Jsem tak unavená každý den :roll:
Kači, máš myčku? Co používáš za tablety a i vůni do myčky. Miláček mi koupil před 14dny myčku, myje skvěle ale nějak to příliš nevoní to nádobí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
19.3.11 20:06

Ano mám myčku,používám tablety calgonit a nebo somat.Vůni do myčky nepoužívám. Jestli ti nádobí moc nevoní ,tak bude chyba někde u odpadů. Protože mi dělal problém odpad u dřezu,taky trošku smrděl,jeden mi řekl,že tam musí být delší odpadní roura,aby to nezápáchalo. Zkuste se podívat na odpady,jestli nejsou krátké roury. Jinak netuším čím by to mohlo být :-(
Tak to mi je líto,že ti nebývá moc dobře,bůde to počasím :-? Pořád je škaredě,snad se rozjaří :palec:
Miminko čeká i moje ségra,už se těším,aspoň malá bude mít kamarádku a nebo kamaráda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.3.11 20:29

ono taky co bych chtěla. Mám baumatic, ty dražší značky jsou asi kvalitnější. objednala jsem si právě vůni do myčky z Dedry i tablety tak jsem zvědavá :think:
No nic, jdu do věčných lovišť. Doufám že si Peťula ráno pospí :lol: tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
20.3.11 18:34

Uvidíš jestli vůně pomůže,ale já si myslím,že jo :palec: Dneska už bylo hezky,snad to vydrží :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
20.3.11 18:59

Já si taky myslím že jo.
Doufám že zítra bude už tepleji. Jedu ráno s klukama už o půl osmé do města. Vůbec netuším jestli stihnu tak brzo autobus, to budou zas nervy. Jdeme na to cvičení s očima. Tak mě štve že sebou musím tahat i Peťu, je to naprd.
Ale ten další týden nechám Peťu chlapovi a můžem zajít do MC. Zas bych ho objednala na osm, v devět by byl hotový. Matýsek by se vyřádil, to by byl v sedmém nebi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
20.3.11 19:23

Tak to ti nezávidím,já nerada jezdím autobusem. Člověk myslí na to,aby to stihl,bobci malí.
To je dobrý nápad, v centru by se aspoň vyřádili a unavili :wink: Jestli se nic nevyvrbí,tak půjdem. I pro malého Peťu jsou tam hračky,taky by se vyřádil.
Víš já mám co dělat,když tahám malou a to Ty taháš dvě děti,to musíš být úplně splavaná…
Ať vám to zitra zase dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.3.11 10:55

Čau Kači. tak jak to zvládáš bez malé? Je ti smutno?A jak si daleko s malováním? Určitě to jde jedna báseň
My jsme dneska nakonec šli pěšky. už před sedmou jsme neměli co dělat. Dala jem Matýska do cvičebny a šla jsem se projít do města, zmrzlá jsem byla, ruky mi mrzly. Ráno byla ještě pěkná kosa ale odpoledne myslím že bude dobře.
Objednaní jsme na na úterý na 8 hod. A Petříka neberu, on by tam nevydržel a já chci mít Matýska celé dopoledne jen pro sebe :mrgreen: Pořád se musíme ohlížet na Peťu a na Matýska moc času není. Tak snad vám do toho nic nevleze a půjdem do MC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
21.3.11 19:23

Ahojky,ono se nezdá ,ale ráno je ještě kosa.I když je dneska první jarní den,tak mrazíky jsou.
Jde to celkem dobře,už budeme spát na svojem v ložnici,tak to bude paráda. jen postýlka bude prázdná a mě je smutno. Myslela jsem ,že mi takové velké smutnu :cry: nebude,ale je. Ještě že můžu vidět malou kdykoliv přes skype,jinak by jsem asi jela do Drahotuš.
Určitě to úterý půjdem,pak se ještě domluvíme. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
23.3.11 12:49

Čau Kači. Tak co? Ještě ti neupadly ruky? A jak si daleko?
My jsme byli včera s Peťou v poradně, chodíme každý měsíc na převážení. Má už 8700g, přibírá už pěkně. Měla jsem i strach protože se nechce plazit, vystrkuje zadek, zkouší se dostat na kolínka ale plazení ani ťuk :think:
No dr říkala že se nic neděje, Matýsek byl taky takový lenoch, začal se plazit v 10 měsících, a asi za 14 dní nato se v MC poprvé postavil a to ani neseděl :potlesk: všechno pěkně dohnal.
A konečně Petříkovi vylezly ty vrchní zoubky, snad teď bude chvíli klid :roll:
když je venku pěkně tak to u nás zas vypadá jak po výbuchu bomby. uklízet se mi nechce, žehlení tam mám strašně moc. No jsme celé odpoledne jen venku a večer už nic nedělám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
23.3.11 22:40

Ahoj Leni,jsem úplně hotová :poblion: ,je toho dost na uklízení. Ani jsem si nemyslela,že toho bude tolik. Když malujeme celý barák naraz,tak mám co jsem chtěla.
Malá mi taky nechtěla lozit a teďka lítá jak torpédo :palec:
Jdu konečně spinkat :palec:
dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
24.3.11 21:57

Leni,zitra konečně jedu za Nikolkou,UŽ SE MOC TĚŠÍM. :palec: :-D Pak dej vědět na ,kdy se domluvíme do centra :palec:
dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
25.3.11 07:53

Čau Kači. tak to uteklo ten týden že? Ale stejně tě obdivuju, já bych tak dlouho nevydržela ale zas na druhou stranu, když to jinak nejde tak se zvládne všechno. Poslední dobou když je Matysek u našich tak je Peťa uplně protivný, nic ho nebyví a nedá se s ním vydržet. Prostě brášku potřebuje.

No a do toho MC půjdem v úterý. My budem hotoví v devět tak se někde počkáme. já totiž přesně nevím kde to Mc je. Ale to svičení je na komenského školce. To je myslím o ulici dál. šak se ještě domluvíme přesněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
25.3.11 17:38

Leni, počítám s tím v úterý,šak se ještě domluvíme.Už se těším,aspoň budou mít děcka změnu.
To víš,že mi malá moc chyběla :cry: ,ale jinak to nešlo. Děcký pokoj pro malou mám jinak barevný,bála jsem se toho použít víc barev,ale vypadá to super. Ještě dokoupit něco na zdi a bude to.
Víkend má být zase škaredý,to je jak naschvál :-? Snad sluníčko,aspoň trošku vykoukne :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
25.3.11 17:50

Já mám taky vždycky strach experimentovat, Matýsek má pokojíček pastelově fialový a nad postel jsem mu nakreslila Pata a Mata a Krtečka :palec: a druhou stranu stihl počmárat pastelkama tak jsme mu to nechali na kreslení :pankac:
Ale už se taky těším na malování v létě. Máme to všechno tak odbyté, ono s těma děckama to chce mít člověk rychle hotové a tak. Chci zkusit i nějaké tapety jak je to teď moderní ale nic přeplácané.

Matýsek je dneska u babi, miláček šel na noční tak budu večer odpočívat. Dneska jsem si chtěla umýt okna jak Petřík spal a stihla jsem jen v obýváku, moc dlouho si nepospal.

Zítra má být prý hnusně, se vůbec netěším, to zas bude nálada :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
25.3.11 21:27

Leni,poprvé jsem Tě zastihla na fecboku,ale než jsem ti stihla napsat,tak ses odpojila.Asi jsi šla,už k tv,když máš večer jen a jen pro sebe :palec:
Jo to máš pravdu,že jsou teďka moderní tapety,ale já to moc nejsem. Taky to chce mít v modernu zařízený byt :pankac:
Jo a ty jsi teda borec,když jsi sis troufla na malování postaviček do děcáku. Kdyby jsem to jen věděla dřív,tak jsi mi mohla taky něco namalovat :wink: Já kdyby jsem něco malovala na zed,to by dopadlo :pankac:
Tak dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová