Maminky Nový Jičín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
28.4.11 20:11

Ahojky Leni, jak sis užila velikonoce?Jak se jinak máte? Moc Ti gratuluji k svatbě. :potlesk: Já mám tento týden ve zhonu. Dneska jsme byli na páleni čarodějnic,tak si to malá užila :palec:
Tento týden nevyšel,abys ses stavila. Tak na 100% si příští týden stavte buť v pondělí,úterý,čtvrtek, dej vědět ,který den ti vyhovuje :palec: Taky se můžeme někdy stavit do herny :-D
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
30.4.11 19:30

Čau Kači. Promiň že píšu až teď. Nevím kde mi hlava stojí. Toten týden byl náročný ani tu hernu jsme nestihli jak jsme plánovali.Ale příští pátek bysme mohli, jestli je otevřená odpoledne. Matýsek je od včerejška u našich ale Petřík je bez něho protivný, pořád lozí do pokojíčku a ten je prázdný. Zítra jedem k našim my, je tam pouť tak doufám že vyjde počasí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
1.5.11 15:57

Leni,v pátek je herna zavřená.Ani se nedivím,že toho máš hodně,svatební přípravi jsou tu :palec: :potlesk: Škoda že je dneska škaredě,chtěli jsme jít se podívat na skalky :cry: prší a prší…Snad příští týden bude lepší. Jestli budeš mít čas, tak se můžete zastavit nebo nějaký den dopoledne do herny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.5.11 20:30

Čau Kači. Jak se máte? co travička? roste? Dneska přišlo vyrozumnění že Matýska přijali do školky na komendu tak jsem ráda. Ale na druhou stranu mám trošku obavy, když mu moc nejde oblíkání nebo spíš nechce tak to zkouším nenásilně. No máme ještě 3 měsíce tak uvidíme jak to dožene. No a pak můžu chodit do herny s Petříkem. Doufám že bude tak hodný jak Mates :dance:
A co jste dneska dělali? My jsme byli na procházce tak si Petřík schrupnul a odpoledne přišla kámoška. Má 4 letou holku a to je ti takový spratek že to svět neviděl, vždycky se ve mě vaří krev :cert: . Nejhorší je že to Matýsek nechápe že ona je na něho hnusná nebo tak, on si myslí že je to strašná sranda :nevim:
No oddechli jsme si jak odešli. Ale aspoň Matesa unavila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
5.5.11 21:41

Ahojky Leni,
tak to je super,že ho vzali.Bude to tam mít 100%lepší :palec: A to,že mu moc oblíkaní nejde,to neva,to se všechno naučí ve školce a okoukají od druhých :potlesk:
Tak to bude super,že pak budeš mít čas,aspoň si prckové zařádí v herně a unaví se tam :palec:
Ani nevíš jak ti rozumím,i já mám kamarádku,ta má dva kluky,ale to je děs,dovolí jím všechno :-? a pak si ničeho neváží.Když byla malá menší,tak k nám chodili hodně,ale jak byla zima,tak přestali,ani nevím proč :nevim: A můžu ti říc,že jsem já nějaké hračky schovávala,ať je malé nerozbijí.Oni vším házeli a je ani neokřikla,byla to hrůza.
Já malou chci naučit to,že si musí všeho važít,protože nic není zadarmo.
Počasí si asi dělá z nás srandu,takou zimu v květnu nepamatuji.Tak snad ,už bude tepleji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.5.11 21:30

Leni, teďka jsem šla na PC a u počítače mám od Peťi dudel,doufám,že malému nechyběl… :mavam: dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
7.5.11 21:52

Kači to je ten náhradní takže v pohodě :-D . Kdybych u vás zapomněla ten průhledný tak by to bylo v pytli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.5.11 19:08

Ahojky Leni,
nezajdeme zitra do Mcentra,že by se tam děcka pohráli :-D a nebo na procházku,dej vědět jak na tom budeš :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
24.5.11 18:22

Ahojky Leni,posíla jsem ti asi 3 meili,tak nevím jestli ti přišli a nebo ne?
Leni platí to zitra :palec: Doufám že jo aspoň si dětičky pohrají :palec: :potlesk: V kolik hodin přindete? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
7.9.16 11:16

Prosím, nevíte, která logopedka je lepší?
P. Poláková Emilie nebo p. Jitka Soušková Doleželová? děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
7.9.16 16:55

Nikdo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.16 01:08

@3HE Rozhodně nechodte k Polákové..jako malá jsem k ní chodila od první třídy, paní Poláková po asi čtyřech návštěvách mamce, že jsem dementni a nedokončim ani zvláštní školu.. a to jen proto, že když me poslala dozadu, tak jsem si nechtěla hrát s hračkami co tam měla a radši jsem tam seděla a poslouchala o čem se baví..

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
19.9.16 09:29
@Anonymní píše:
@3HE Rozhodně nechodte k Polákové..jako malá jsem k ní chodila od první třídy, paní Poláková po asi čtyřech návštěvách mamce, že jsem dementni a nedokončim ani zvláštní školu.. a to jen proto, že když me poslala dozadu, tak jsem si nechtěla hrát s hračkami co tam měla a radši jsem tam seděla a poslouchala o čem se baví.. [/cita

to si dovolila? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.16 20:00

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.4.17 19:04

Ahojky, nenasla by se tu nejaka fajn holka, ktera chodi do fitka v nj,popr.by chtela zacit? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová