Pokémoni Go

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
2.8.16 13:51

POKEMONI GO

Co když mám 250 pokemonu z 250 a už nemůžu nic sbírat ani točit v pokestopech? děkuji :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27263
2.8.16 13:58
@VMVM píše:
Co když mám 250 pokemonu z 250 a už nemůžu nic sbírat ani točit v pokestopech? děkuji :-) :-) :-)

Obsazuj věže, zlepšuj výkony pokémonů a bojuj s ostatními… co asi? :roll:
Evidentně nevíš o čem mluvíš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
2.8.16 14:01

Tak jsi zralá na odbornou psychiatrickou pomoc! :palec: jinak tohle možné není udajně se některé typy pokemonu nenachází v čr, ale musela bys cestovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.8.16 14:05
@MiaRimonta píše:
Tak jsi zralá na odbornou psychiatrickou pomoc! :palec: jinak tohle možné není udajně se některé typy pokemonu nenachází v čr, ale musela bys cestovat
:lol: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.8.16 14:07

@VMVM jít si opakovat učení do školy, ta ti totiž k něčemu bude :mrgreen: :mrgreen: pokemoni moc ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.8.16 14:20
@VMVM píše:
Co když mám 250 pokemonu z 250 a už nemůžu nic sbírat ani točit v pokestopech? děkuji :-) :-) :-)

zahoď mobil a kochej se přírodou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
2.8.16 14:24

250 jich mít nemůžeš..pokud máš třeba ale 30× ratata apod tak bys je měla posílat transferem profesorovi. Dostaneš za to kokyno :-D ale jinak, pokud nedostaneš nic v pokestopu, můžeš si „vysypat“ batoh a zbavit se přebytečností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
2.8.16 15:49

Tak asi hodně cestuješ :D Nějací pokemoni totiž v Evropě nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
2.8.16 15:53

Hra bezi ve světe necelý měsíc. Vsechny Pokemony nelze v Cechach chytit.
Které mas víckrát, tlačítkem transfer je pošli do „salamu“ a dostaneš candy (bonbon). A hned jich tolik mít nebudeš. Podívej se do pokédexu. Při dostatku candy muzes pokemony evolvovat do dalších vyvojů - někteří maji dva a někteří tri a navyšovat jim sílu - CP. O to silnější budou v arenach při boji a obsazovaneni arén (gymů). Čím dyl tahle hra bezi, tim silnější jsou pokemoni v arenach.
Pokud mas plny batoh, pokestop ti nic nevydá. Něco vysypej, co tolik nepotrebujes - třeba poison, recieve…
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
2.8.16 19:59

Je jasný že má některý vícekrát asi neví že ty který mají nejnižší cp se dají transferovat. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.8.16 09:24

Omlouvám se nevěděla jsem že se dají prodávat mám každého víckrát :-) nemám od každého jeden!!! :) mohli jste si ušetřit zbytečně urážet :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák