Pokojíček pro dvě holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1762
19.8.16 23:54

Naše holky (11 a 13) mají docela velký pokoj, ale společný a je to peklo. Další pokoj v bytě není a nebude, tak jsme to řešili letos tak, že jsme pokoj rozdělili skříněmi, aby měla každá aspoň kousek soukromí. Původně jsem to vůbec neplánovala a dost jsem se tomu bránila, protože vznikly dvě dlouhé nudle, ale ty bitky byly nesnesitelné - vyčítaly si všechno, sváděly na sebe všechno a já byla na mrtvici. Je to teď čerstvé, tak uvidím, jestli se situace zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
20.8.16 07:17

@Mindi Mame dve holky podobne stare. Maji jeden pokojik na spani a druhy na hrani. Bude to tak do te doby, dokud budou chtit, pak se rozdeli. Nabytek mame v obou pokojich stejny, aby se pak mohl libovolne prohodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
20.8.16 08:36

Tak podle toho, co tady píšete by ještě tak do deseti let spolu vydržet mohly, ale kvůli té podlaze uděláme dva pokojíčky, jeden spací, jeden hrací. Sice by ta velká místnost vypadala líp, ale nechci pak poslouchat neustálý křik a hádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
20.8.16 10:15

Mame dva kluky 2 a 4roky a dva pokoje oboje něco pres 13m. Ted jsou v jednom pokoji spolecne protože to tak chteli a vyhovuje jim to. Všechny hracky tak mají a hraji si tam. Vedlejsi pokoj je prazdny je tam skrin, prebalovak a ted postýlka protože cekame za mesic tretiho kluka…
Měli jsme v planu ze jeden pokoj bude pro pripadnou holcicku a ten druhy pro dva kluky spolecne ale cekame tretiho kluka a první co starsi syn řekl ze bude jeden pokoj.
Mame v planu shodit pricku mezi pokoji a udelat klukum jeden 28m pokoj a nechat to tak napořád. Ja jsme mela se setrou cely život spolecny pokoj a nemely jsme zadnou ujmu. Jasne obcasne hadky prisly ale jinak to zpetne hodnotim kladne. :think: :mrgreen:

No a co bude u nas do budoucna se uvidi. Za rok udelame velky jeden pokoj. Nebudu resit jak mezi tri deti rozdělit dva pokoje. S jednim velkym se bude lepe pracovat jak s dvouma malyma a buh vi co bude za deset let. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
20.8.16 16:40

Tak jsme to teď řešili s manželem a ten by byl radši pro jeden pokojíček, že to holkám zatím vyhovuje a že pak se to když tak předělá, že si pak sami řeknou jak to chtějí. Tak já nevím, jak se nakonec domluvíme, chtěla bych hlavně aby se tam holkám líbilo a měli to tam útulný. Ještě bych se chtěla zeptat, co mate v pokojíčku za podlahu? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
20.8.16 17:48

@Mindi My mame vsude drevo a jen v pokojicku je pres to koberec - takove to mesto se silnicemi, prvni se narodil syn, no :lol: Ale existuji i farmy a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
20.8.16 19:58

@Mindi my mame PVC v dekoru dreva a uprostřed kusovy koberec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
20.8.16 20:30

Přesně to jsem myslela, že tam dáme nějaký kusový koberec, nějakou tu farmu, nebo něco podobnýho. Hrajou si s tím vaše děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
20.8.16 21:02
@Mindi píše:
Přesně to jsem myslela, že tam dáme nějaký kusový koberec, nějakou tu farmu, nebo něco podobnýho. Hrajou si s tím vaše děti?

Hrajou. Stavi si tam mesta z lega a jezdi po tom autickama, dcerka pak tam zase chodi s ponikama… Ma to vseobecne vyuziti. My ho tedy mame pres cely pokojik. Jo a ted jsem si uvedomila, ze je to ne jen silnice, ale jsou tam i budovy, hrady a tak. Tento, jen proste v metrazi, ne kusovy:

http://www.maxmax.cz/…vesnicka.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
20.8.16 22:20

My jsme je také měli, jedno město a jednu vesnici nebo farmu a holky si na nich hrály dost. Teď je právě vyhazujeme, protože už prý nejsou mimina :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
20.8.16 22:25

@Halka Tak to jim ale vydrzely koberce dlouho, kdyz koukam na ten metrik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
20.8.16 22:28

My mame taky presne tento koberec ale mame ho pod postelama v bunkru. Kde si kluci hraji s autickama a stavi lego.. na normalni plose pokoje mame koberec kusovy vetsi velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31693
20.8.16 22:34
@Halka píše:
My jsme je také měli, jedno město a jednu vesnici nebo farmu a holky si na nich hrály dost. Teď je právě vyhazujeme, protože už prý nejsou mimina).
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
20.8.16 22:35

@Amys Měli jsme je dvakrát (skoro stejné), ty první jsme obětovali štěněti, když se učila nečůrat doma :-). Ale vydržely a byly užitečné.

@aknah31 Měli jsme úplně stejný domeček nad postel (zlatý Domestav), ale teď už ho Petra nechce, tak ho máme složený v garáži :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí