Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@PpeŤuLiK píše:
@mmanolka já smetanu liju jen když polévka (omáčka) ještě vře a nikdy se mi to nestalo.
Taky tak. Smetanu vždy v polévce nebo omáčce chvilku povařím a nikdy se mi nesrazila. Někdy si ani nevzpomenu ji vyndat včas z lednice a dávám ji tedy hodně studenou a v pohodě. Srazila se mi akorát zakysaná, proto už ji nepoužívám do teplého. ale babička ji normálně do omáček dává a nesráží se jí ![]()
@PpeŤuLiK píše:
@mmanolka já smetanu liju jen když polévka (omáčka) ještě vře a nikdy se mi to nestalo.
Přesně, do vařící polévky smetanu rovnou z lednice, pak ještě to ještě trochu provařím. V životě se mi nesrazila, ale je pravda, že používám tu vysokoprocentní.
@mooch píše:
Přesně, do vařící polévky smetanu rovnou z lednice, pak ještě to ještě trochu provařím. V životě se mi nesrazila, ale je pravda, že používám tu vysokoprocentní.
Já taky, jedině 30%. Existuje smetana na vaření, ale jak je něco takto specifikováno, tak k tomu nějak nemám důvěru. Přijde mi, že spousta věcí je vylepšena k horšímu ![]()
@KPKristy píše:
Taky tak. Smetanu vždy v polévce nebo omáčce chvilku povařím a nikdy se mi nesrazila. Někdy si ani nevzpomenu ji vyndat včas z lednice a dávám ji tedy hodně studenou a v pohodě. Srazila se mi akorát zakysaná, proto už ji nepoužívám do teplého. ale babička ji normálně do omáček dává a nesráží se jí
Tak mi, proboha, vysvětli, jak to děláte. Mně se to, co mám na obrázku, stává běžně.
Polévka nebyla pak mixovaná, smetanu dávám až na konec. Vyzkouším to tedy podle vašich rad, ne z lednice a až do chladnější, pak podám informaci. Vařit docela umím, nejsem začátečník, ale tohle nějak nezvládám. ![]()
@Charlenn píše:Tak mi, proboha, vysvětli, jak to děláte. Mně se to, co mám na obrázku, stává běžně.