Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravim. Chci se zeptat, zda mate nekdo zlusenost z nabytkem z takovychto retezcu. Akutne potrebuju vetsi satni skrin, ale vzhledem k tomu, ze se chceme v horizontu 4-5 let stehovat do vetsiho a trvaleho, nechce se mi ted investovat spoustu penez do vestavene nebo na miru skrine, ktera ma byt na par let… da se s temi kak/asko atd tech par let vydrzet, aniz by se rozpadla?
@sakota Dcera má v pokoji asi 4roky šatní skříň z jisku a je naprosto v pořádku ![]()
Mame a nebrat, ale tenkrat to bylo porizene do pronajateho bytu, takze jsme uz predem vedeli, ze skrin tam zustane. Dalsi najemnici ji chteli odstehovat do jineho pokoje a skrin se rozpadla a nesla uz sestavit, normalni papirak. Nevydrzela snad ani ctyri roky, po trech se rozpadla.
Radeji bych investovala do nejake pekne, ne vestavne, kterou bych mohla odstehovat a vim, ze by mi nevadila v jinem Byte nebo v jinem pokoji.
@sakota dá se, měla sem takle zařízenek pokoj asi 10 let a cečlkem to drželo, samozřejmě neni dobrý k malym dětem když lezou po nábytku a podobně, ale když s tim budete normálně zacházet nevidim důvod proč by to pár let nevydrželo ![]()
Ja prave nemam moc rekneme designersky vkus a predstavivost, takze nevim, jak budu chtit/ bude vypadat ten budouci domek, takze bych fakt radsi neco,,spotrebniho", co po tech 5 letech klidne vyhodim. Ale aby se to nerozpadlo samo od sebe… diky za zkusenosti. ![]()
Bereme jen z těchto řetězcu..jednu už mám víc jak pět let, druhou jsme pořídili ted na vánoce..
Mame Pax z Ikei coz je jeste porad cenove velmi vyhodny nabytek a jsme spokojeni. Dokonce jsme se s ni i stehovali a po opetovnem smontovani drzi… Vyhodou je, ze se k ni da vse dokoupit… Nelibi se ti design dveri - staci koupit jine a vymenit, stejne tak vnitrni elementy ![]()
@Agrion píše:
Mame Pax z Ikei coz je jeste porad cenove velmi vyhodny nabytek a jsme spokojeni. Dokonce jsme se s ni i stehovali a po opetovnem smontovani drzi… Vyhodou je, ze se k ni da vse dokoupit… Nelibi se ti design dveri - staci koupit jine a vymenit, stejne tak vnitrni elementy
Presne Pax jsem chtela navrhnout, nestoji ranec a je variabilni. Ty AscoScontoXXLutzove papiraky nebrat…
Za mne nebrat - měli jsme skříň ze sconta a při pokusu ji přestěhovat se doslova rozpadla. Co ikea? To je levné a drží to
Ale paní to nechce stěhovat..říkala že to chce na těch pět let aby to vydrželo a pak to pošle do kopru a do nového bytu si koupí nové věci:o))
Segry dcera si kupovala komody v Jisku, 4 a 5šuplikatý a prý v poho, vše si teda museli sami seskládat, ale už to bude pár let a furt je má i hezky bílý, takže vůbec za ti dobu nezažloutly.
Ahoj, obnovuji diskuzi, kterou firmu jo, kterou ne a u obojího proč ano či proč ne. Osobní zkušenost. Diky
Kika. Jednoznačně z dostupných nábytkových řetězců nejkvalitnější nábytek. Alespoň podle mých zkušeností. Navíc cena za skříň je v Kika už konečná, v Asko a Sconto máš cenu za skříň a pak si dokupujes vnitřek.