Nepřestávající štěkot psa

Anonymní
24.5.16 14:45

Nepřestávající štěkot psa

Dobrý den,
již druhým rokem řešíme sousedčina psa. Bydlíme vedle nich v rodinném domě, mají velkou zahradu, dva vlčáky, jeden volně běhá po zahradě, ten je v poho, druhého má doma, s ním jsou neustále problémy. Pouští ho jen na balkón, který je asi 5 m od naších oken do kuchyně, balkón je celý posraný a pochcaný, což při jídle je opravdu chutný pohled.Nebo ho přivazuje k tyčce na cca 3 m vodítko, pes kolem jen běhá a řve, ne přerušené, ale v kuse. Praktický pod našími okny. manžel v sobotu už po ni vyjel, že se to nedá poslouchat, ji samé to vadí, nechce ho ani doma ani venku, nic s tím nehodlá dělat. Ví, že si sousedé stěžují, ale evidentně je jí to jedno. Už mě nebaví trávit víkendy se špuntama v uších, už jsem opravdu zralá na antidepresiva.Okno se nedá otevřít, ten štěkot je strašný. Na zahrdu se jít taky nedá. Jak se tomu bránit? Dělám na 3 směny a když ho odpoledne přiváže, když spím, tak se ani spát nedá. Opravdu už mě naapdá jen to, že ji ho otrávím. Pes se za celé 2 roky po zahradě na volno neproběhl, jen u té tyče.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10425
24.5.16 14:49

Vyborny napad, potrestat za to, ze je sousedka krava, bolestivou smrti psa. :roll: Ja chapu, ze je to neprijemne a uprimne receno nevim, co by se dalo delat, pokud nerusi nocni klid, ale budte prosim trochu soudna a netrapte to zvire za neco, co zpusobuje jeho majitel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
24.5.16 14:51

Zavolala bych policajty, vždyť tohle je týrání zvířat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.5.16 14:51
@Anonymní píše:
Dobrý den,
již druhým rokem řešíme sousedčina psa. Bydlíme vedle nich v rodinném domě, mají velkou zahradu, dva vlčáky, jeden volně běhá po zahradě, ten je v poho, druhého má doma, s ním jsou neustále problémy. Pouští ho jen na balkón, který je asi 5 m od naších oken do kuchyně, balkón je celý posraný a pochcaný, což při jídle je opravdu chutný pohled.Nebo ho přivazuje k tyčce na cca 3 m vodítko, pes kolem jen běhá a řve, ne přerušené, ale v kuse. Praktický pod našími okny. manžel v sobotu už po ni vyjel, že se to nedá poslouchat, ji samé to vadí, nechce ho ani doma ani venku, nic s tím nehodlá dělat. Ví, že si sousedé stěžují, ale evidentně je jí to jedno. Už mě nebaví trávit víkendy se špuntama v uších, už jsem opravdu zralá na antidepresiva.Okno se nedá otevřít, ten štěkot je strašný. Na zahrdu se jít taky nedá. Jak se tomu bránit? Dělám na 3 směny a když ho odpoledne přiváže, když spím, tak se ani spát nedá. Opravdu už mě naapdá jen to, že ji ho otrávím. Pes se za celé 2 roky po zahradě na volno neproběhl, jen u té tyče.

stěžovat si.. na hygienu (překročení hluku), na obec atd.. ale nepočítej s tím, že to jen tak půjde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
24.5.16 14:52

Udala bych ji, že psa týrá. Určitě netrávit. Ten pes za to nemůže, on je v podstatě větší chudák než vy všichni dohromady :( Zajímalo by mě, proč jeden pes na zahradě běhat může a druhý musí být na balkoně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
24.5.16 14:53

Otravite??? 8o a vite ze za to ten pes nemuze ale muze za to majitelka? Muzete podat stiznost a psa si nekdo muze vzit nekdo kdo se o nej bude starat a davat mu lasku a chodit snim na prochazky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.16 14:54
@sakota píše:
Vyborny napad, potrestat za to, ze je sousedka krava, bolestivou smrti psa. :roll: Ja chapu, ze je to neprijemne a uprimne receno nevim, co by se dalo delat, pokud nerusi nocni klid, ale budte prosim trochu soudna a netrapte to zvire za neco, co zpusobuje jeho majitel…

Vám by se to líbilo, kdyby vám denně pod oknama štěkal vlčák? S tou otravou to samozřejmě nemyslím vážně. Domluvit se s ní nedá, na sousedy ona kašle, psa přiváže a jde s prominutím do řiti. Ani ho neokřikne, pes jen uvázaný na slunci, druhý kolem něj běhá, to je týrání psa.

• Citovat
  • Upravit
1142
24.5.16 14:54

To je fakticky neresitelne proti vuli vlastnika psa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.16 14:55
@luciesta píše:
Otravite??? 8o a vite ze za to ten pes nemuze ale muze za to majitelka? Muzete podat stiznost a psa si nekdo muze vzit nekdo kdo se o nej bude starat a davat mu lasku a chodit snim na prochazky…

Procházku on ani neví co to je, jednou se s ním prošla po zahradě, na vodítku, jinak je jen na balkóně nebo přivázanývenku u tyče. Je to baba na zabití.

• Citovat
  • Upravit
10425
24.5.16 14:56
@Anonymní píše:
Vám by se to líbilo, kdyby vám denně pod oknama štěkal vlčák? S tou otravou to samozřejmě nemyslím vážně. Domluvit se s ní nedá, na sousedy ona kašle, psa přiváže a jde s prominutím do řiti. Ani ho neokřikne, pes jen uvázaný na slunci, druhý kolem něj běhá, to je týrání psa.

Ne, nelibilo, ale rozhodne bych ani v zertu neuvazovala o tom, ze za to budu trestat to zvire. Spis bych, pokud uz bych chtela delat naschvaly, neco provedla majitelce. Co veterinarni sprava, zminena hygiena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
24.5.16 14:57

Rada se pripichnu k tematu, mame obdobny problem, s tim, ze stekot zacina uderem setmeni, prijde mi, ze pes se regulerne boji. Spat nelze, pes vydrzi rvat klidne 5 hodin v kuse. Upozorneni majitele probehlo, jde ho vzdy okriknout, coz vydrzi tak na 10 minut. Ted planujeme dalsi kolo, s tim, ze pujdeme upozornit i starostu obce, aby bylo pro dalsi postup jasne, ze jsme ve veci postupovali stupnovite. Pak budeme volat policii. Stejne si ale asi nepomuzeme, nebude-li to chlapik chtit resit. Jsme tu v ulici vsichni pejskari, travit psa bych nikdy neprekousla, ale uplne Vam rozumim. Existuje treba operace hlasivek, uvidime, jak bude majitel vstricny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59

Jsou ruzne organizace ktere si berou tyrane psy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Anonymní píše:
Vám by se to líbilo, kdyby vám denně pod oknama štěkal vlčák? S tou otravou to samozřejmě nemyslím vážně. Domluvit se s ní nedá, na sousedy ona kašle, psa přiváže a jde s prominutím do řiti. Ani ho neokřikne, pes jen uvázaný na slunci, druhý kolem něj běhá, to je týrání psa.

tak to udat, jako týrání. Pořídit fotodokumentaci atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.5.16 14:59
@nelamh píše:
Rada se pripichnu k tematu, mame obdobny problem, s tim, ze stekot zacina uderem setmeni, prijde mi, ze pes se regulerne boji. Spat nelze, pes vydrzi rvat klidne 5 hodin v kuse. Upozorneni majitele probehlo, jde ho vzdy okriknout, coz vydrzi tak na 10 minut. Ted planujeme dalsi kolo, s tim, ze pujdeme upozornit i starostu obce, aby bylo pro dalsi postup jasne, ze jsme ve veci postupovali stupnovite. Pak budeme volat policii. Stejne si ale asi nepomuzeme, nebude-li to chlapik chtit resit. Jsme tu v ulici vsichni pejskari, travit psa bych nikdy neprekousla, ale uplne Vam rozumim. Existuje treba operace hlasivek, uvidime, jak bude majitel vstricny.

opakovaně volat měšťáky, rušení nočního klidu.. až dostane majitel pár pokut, snad to bude řešit.. čim víc budete otravovat a volat je, tím spíš uspějete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.16 14:59
@Kakika píše:
Udala bych ji, že psa týrá. Určitě netrávit. Ten pes za to nemůže, on je v podstatě větší chudák než vy všichni dohromady :( Zajímalo by mě, proč jeden pes na zahradě běhat může a druhý musí být na balkoně…

Protože jsou zdechlí si opravit plot. Prý utíká, ale druhý je v pohodě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný