Polévky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lutonka
10.4.16 07:54
@fifinka97 píše:
Ja davam jirickovi ty cinsky polivky s nudlema, ale samozrejme bez toho ostryho koreni (nejsem blba). Jednou sem mu tam to koreni dala, schvalne co bude delat, a to ste mely cidet ten pohled.
:lol: :lol: :pankac: Jsem se pobavila po ranu-prej „nejsem blba“ :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
21893
10.4.16 08:12

@TSMoruga delam podobne, jak pisou holky + plus trochu jisky. Nevim teda, kolik ty polivky chces delat, ale myslim, ze bohate staci pul kg masa. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
10.4.16 08:16
@Lutonka píše: :lol: :lol: :pankac: Jsem se pobavila po ranu-prej „nejsem blba“ :lol: :lol:

JJ, pokud není Jiříčkovi 40, tak čínská polívka je pro dítko fakt super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21893
10.4.16 08:17

To je provokace, vzdyt je to novacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59353
10.4.16 09:12

@TSMoruga masoxy nepoužíva, proč taky? Já teda dělam polévku z masa ale jde i mleté. orestovat cibulku, na to to mleté až se hodně orestuje přidat ml papriku a zalít vodou, vařit cca půl h a přidat brambory, já dávam brambor hodně a vařim do změknutí, zahustim hl moukou rozmíchanou ve vodě, provařim a dochutim solí, česnekem a majoránkou ;), ještě ml pepř, jí to děti normálně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
10.4.16 11:08

Dělám stejně jak tady psaly holky akorát zahušťuji strouhanou bramborou a dělám čím dál větší množství-holkám hrozně chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
10.4.16 11:40
@Markéta80 píše:
@TSMoruga masoxy nepoužíva, proč taky? Já teda dělam polévku z masa ale jde i mleté. orestovat cibulku, na to to mleté až se hodně orestuje přidat ml papriku a zalít vodou, vařit cca půl h a přidat brambory, já dávam brambor hodně a vařim do změknutí, zahustim hl moukou rozmíchanou ve vodě, provařim a dochutim solí, česnekem a majoránkou ;), ještě ml pepř, jí to děti normálně :lol:

No jo. Cesnek jsem uplne zapomnela napsat :-D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59353
10.4.16 11:52

@veronika6913 :lol: :lol: bez něj by to nebylo ono, ted jsem dělala hovězí na česneku, česnekové fakt hodně a jak všichni jedli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
10.4.16 12:22
@Markéta80 píše:
@veronika6913 :lol: :lol: bez něj by to nebylo ono, ted jsem dělala hovězí na česneku, česnekové fakt hodně a jak všichni jedli :palec:

To by bez cesneku fakt nebylo ono! Proto se az stydim, ze jsem na nej zapomnela… :mrgreen:

A hovezi na cesneku bych si teda dala..mnam mnam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59353
10.4.16 12:25

@veronika6913 :palec: bylo výborné, sehnala jsme i český česnek :mrgreen: a ještě jsme dělala špenát. Zvláštní že všechny děti špenát mají rádi ale taky s hodně česnekem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
10.4.16 12:46
@Markéta80 píše:
@veronika6913 :palec: bylo výborné, sehnala jsme i český česnek :mrgreen: a ještě jsme dělala špenát. Zvláštní že všechny děti špenát mají rádi ale taky s hodně česnekem :mrgreen: :mrgreen:

U nas ti taky mame vsichni radi, s hodne cesnekem :-) ten tam proste patri a poradne! :-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59353
10.4.16 12:50

@veronika6913 on je taky jinak bez chuti :jazyk:, manžel si ho občas dá v práci a vždy nějaký problém- bez chuti, jednou prý někomu upadla sůl do hrnce že se to nedalo jíst :jazyk:. děti mají špenát rádi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
10.4.16 19:37

Pro milovniky cesneku a spenatu doporucuju spenatove rizoto-rychlovka na panvi a deti to miluji-orestuju maso (vetsinou kureci nebo kruti) na velke panvi, pridam spenatovy protlak, cesnek, trochu smetany, uvarenou ryzi a chvilku dusim. Vyborne s parmazanen a rajcatky :zed:

• Citovat
  • Upravit
Lutonka
10.4.16 19:38

Spatnej smajlik :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep