Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nevím, jestli úplně pomohu, ale moje máti si koupila již hotový „domeček“, takové menší poličky na různé serepetičky, suvenýry apod. Mívají to v obchodech s bytovým a designovým zbožím, možná i Bonami, Moebelix, Nanu Nana a podobně, ale ne vždy. Možná bych se zkusila podívat i na Fler a podobné weby, ale je otázka, kolik do toho chceš vrazit peněz a nakolik to bude vyhovovat uskladnění autíček. Nešlo by využít nějaké úložné systémy třeba z IKEA? Často mají šikovná řešení, kombinaci polic, krabic apod.
Poridila bych klasicky kallax z IKEA a nakombinovala jak krabice, tak vkladaci dily - ktere ukladaci prostor mohou rozdelit napul ci na jeste mensi policky.
@Limi123 limi, poličku néééééééééééééé!! kup krytý kryt
prostě to přiklopit..
holky sbíraly v životě cokoliv - od kaštanů po pi-čoviny z kindervajíček až po drahé panenky Monster High… COKOLIV bylo na poličkách lapalo brutálně prach, bylo to za trest a fakt nikdy více!! už za 3-4 dny ti to vše pokryje prach!! na Monsterky jsem nakonec koupila závěsný krytý koš, kam se na ně tolik neprášilo.. k-vejce je naštěstí přestaly brzo bavit, tak jsem sesypala do košíků a poslala dál rovněž velmi nadšeným mamkám
každá sbírka je na houby, pokud je volně na polici..
a já mám třeba osvícenou rohovou skříňku na drahý zlatý porcelán po milované babičce a mohu ti říct, že i když je opatřen skleněnými dvířky, tak se tam i tak práší brutálně a každé vánoce a velikonoce nadávám jak špaček, když to musím vše vyndat a nandat.. bez dvířek by to nešlo vůbec absolutně v žádném případě.
Kup aspoň něco zavřeného - ala tohle https://www.teto-design.cz/…chy---prava/
@Lucy75 píše:
@Limi123 limi, poličku néééééééééééééé!! kup krytý krytprostě to přiklopit..
holky sbíraly v životě cokoliv - od kaštanů po pi-čoviny z kindervajíček až po drahé panenky Monster High… COKOLIV bylo na poličkách lapalo brutálně prach, bylo to za trest a fakt nikdy více!! už za 3-4 dny ti to vše pokryje prach!! na Monsterky jsem nakonec koupila závěsný krytý koš, kam se na ně tolik neprášilo.. k-vejce je naštěstí přestaly brzo bavit, tak jsem sesypala do košíků a poslala dál rovněž velmi nadšeným mamkámkaždá sbírka je na houby, pokud je volně na polici..
a já mám třeba osvícenou rohovou skříňku na drahý zlatý porcelán po milované babičce a mohu ti říct, že i když je opatřen skleněnými dvířky, tak se tam i tak práší brutálně a každé vánoce a velikonoce nadávám jak špaček, když to musím vše vyndat a nandat.. bez dvířek by to nešlo vůbec absolutně v žádném případě.
Kup aspoň něco zavřeného - ala tohle https://www.teto-design.cz/…chy---prava/
Jj, něco takového mám přesně na mysli, to jsem myslela těmi přihrádkami, ale aby se trm vešlo i pár větších autíček.
@Capretta píše:
Poridila bych klasicky kallax z IKEA a nakombinovala jak krabice, tak vkladaci dily - ktere ukladaci prostor mohou rozdelit napul ci na jeste mensi policky.
Chci to jen jako nástěnnou polici, ne s takovou hloubkou… Ale děkuji za tip.
@Limi123 co IKEA Besta? Má i skleněné police. Ale řádila bych, nech to udělat klidně na zakázku, vyplatí se to. A také Radim, hlavně ať je to zavřené.
Ahoj,
Potřebuji uskladnit větší i menší autíčka, teď je máme v krabici a není to dobré. Nevíte, jestli se někde vyrábí nějaká police na autíčka (nebo jiný typ garáže pro hodně autíček) - menší přihrádky pro malá autíčka a větší pro větší, aniž bych to musela řešit na zakázku?
Díky.