Poloha při spánku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
297
5.11.04 13:08

Ahojky, díky myslim že už se prcek ozyvä a rika mami na brise se mi to moc nelibi :wink: takze se mu snazim vyhovet. Nekdy ani nechce abych se mooc protahovala na zadech. Posledni dobou se mi stava ze nemuzu usnout nevim jestli je to zmenou casu nebo pripravou na svatbu nebo nevim ale fakt probdit do tri hodin a pak jit do prace brrrrrrrr. :x :x Hanka tak se mej te krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
15.4.10 17:16

ahoj, já jsem taky četla v knížce, že nejlepší poloha od pátého měsíce je na levém boku s pokrčenou horní nohou a mezi nohami polštář. Teď jsem ve 22 týdnu, dříve jsem ráda spala na boku a občas na zádech, co jsem si přečetla , že bych měla spát na levém boku to zkouším i na pravém, ale nejradši bych teď spala na těch zádech tak já fakt nevim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
16.4.10 07:26

Ze začátku mi bylo tak nějak jedno, jak jsem spala. Myslím, že v prvních měsících je mimi tak malé, že je úplně jedno, jestli spíš na zádech, boku nebo na břiše. Když se začne bříško zvětšovat a malé začne kopat, tak ti dá dost najevo, že se mu daná poloha nelíbí. Já ze začátku spala tak, jak mi to vyhovovalo a ke konci tak, jak to šlo. Kolikrát v polosedě. To jsem byla ráda, že spím a bylo jedno jak :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babi Zlopocasna
16.4.10 08:40

No ja sa snazim tiez spat co najmenej na bruchu, ale nakoniec tak aj tak vzdy skoncim, lebo som zvyknuta.
Co sa pravej a lavej strany tyka, byvalo mi to jedno, ale odkedy som tehotna, len sa prevratim na pravu stranu, tak sa zobudim na take priserne busenie srdca, ze neviem naspat zaspat … a doktorka len ze ranne tehotenstvo :P tak spim „na etapy“.

• Citovat
  • Upravit
misa.m
16.4.10 10:22

ahoj, no já doporučuji usínání s kojícím polštářem :-) , jak už se zmínil někdo přede mnou. Také jsem měla výčitky ze spaní na bříšku a tedˇuž mi to zvětšující se pupek ani nedovolí, ale noha hozená přez střed kojícího polštáře mi tuto polohu alespoň trochu vynahrazuje..každopádně si také nyslím, že tělo i mimi si řeknou co potřebují.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky