Pomalý růst HCG

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59515
23.4.11 09:13

ještě jsem chtěla dodat že právě já brala hormony na otěhotnění takže sjem bohužel věděla termín ovulace takže to fakt nesedělo :-? , asi si amlej hrál na schovávanou protože jak bylo srdíčko tak rozdíl dle MS a UTZ byl 9 dní a za 14 dní se to srovnalo :mrgreen: . takže sotva měl pár milimetrů si ze mě dělal srandu ale spíš se divim že je tak pozitivní, tolik stresů anervů, jsme počítala že to bude nervák a on je naprosto spokojený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
23.4.11 09:22

Šikula..strašil už od začátku… :-D takže to vypadá opravdu na podobný příběh…budu v něj doufat…jinak nerváček? To by ten můj prcek musel být pěkný psycho, od inseminace stres a shon, proto jsem fakt koukala, že byl testít pozitivní, i když velmi slabě…nu zítra to budou tři dny od posledních testů…udělám si TT-pokud bude silnější, je to na dobré cestě…pokud zůstane stejně slaboučký,tak je asi jasno..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59515
23.4.11 10:18

a to mu zůstalo do dnška. Kolikrát mam pocit že si ze mě dělá srandu :mrgreen: . Ale manžel měl pravdu že jsme asi na sebe napojený a když ho viděl po porodu tak prý se ani nediví když je to můj klon :mrgreen: :mrgreen: . držim palce, nezbývá než čekat a věřit miminku. Stejně to už neovlivníš. je dobré že hodnoty stoupají a pokud bude etst zítra silnější tak je to ok :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
24.4.11 07:15

Jé. on není brouček po tatínkovi? já mám po své mamce leda tak výšku…malou… :lol:
Jinak dnes ráno testík opravdu silnější.....takže to vypadá u mě na nárůst HCG spíš jednou za 72 hodin…ve čtvrtek byl na testu skoro duch, teď už viditelná čárka…ale pořád je slabší rozhodně než ta kontrolní..takže hodnoty víc jak 500 očividně nemám…no to je ale napínavý románek na pokračování…tak snad bude pokračovat ještě asi tak osm měsíců..... :mrgreen:
Jinak včera jsem psychicky nevydržela bordel doma (kočka úřadovala bez mého zásahu skoro týden), krásně uklidila a se silnýma bolestma břicha zase ležím…chjio…asi vážně budu ležák...... :think: Čím to sakryš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
25.4.11 19:46
Jendice1 píše:
Jé. on není brouček po tatínkovi? já mám po své mamce leda tak výšku…malou… :lol:
Jinak dnes ráno testík opravdu silnější.....takže to vypadá u mě na nárůst HCG spíš jednou za 72 hodin…ve čtvrtek byl na testu skoro duch, teď už viditelná čárka…ale pořád je slabší rozhodně než ta kontrolní..takže hodnoty víc jak 500 očividně nemám…no to je ale napínavý románek na pokračování…tak snad bude pokračovat ještě asi tak osm měsíců..... :mrgreen:
Jinak včera jsem psychicky nevydržela bordel doma (kočka úřadovala bez mého zásahu skoro týden), krásně uklidila a se silnýma bolestma břicha zase ležím…chjio…asi vážně budu ležák...... :think: Čím to sakryš? :nevim:

:palec: :palec: super, ze carecka sili, hlavne se nedej a bojujte. Jen pekne lez nozky nahoru a odpocivat :mrgreen: . Myslim na tebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
25.4.11 20:05

Děkuji moc…zítra jdu na kontrolu, začíná se mi lehce svírat žaludek, ale snad to dobře dopadne…;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59515
25.4.11 20:43

tak já měla 32DC HCG přes 550 a že by test byl hodně pozitivní to se říct nedá a pak v nemocnici prý slabě pozitivní test což jsem si říkala že to je teda blbýa krev přes 4000 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.4.11 13:20
Jendice1 píše:
Děkuji moc…zítra jdu na kontrolu, začíná se mi lehce svírat žaludek, ale snad to dobře dopadne…;) :mavam:

Tak cekam a drzim pestiii :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
26.4.11 15:39

Tak bohužel, výsledky jsou špatné…od 22.4 do 26.4 mi stoupla hladina HCG pouze z 241 na 391.....dutinku v děloze mi dnes hledaly hooooodně dlouho,našli ji, byla větší o 3mm,ale já sama jsem měla problém tam něco vidět..i doktorka…a ta se bohužel moc neusmívala…nechtěla nic hrotit a uspěchat, tak jdu ještě na kontrolní testy v pátek..možná čekají, jestli to neodejde samo…jo, tak to že je to divný celý počítám už 14 dní......takže vlastně žádná novinka…ale zase na druhou stranu je to asi dobře…při inseminaci jsem byla tři týdny v kuse dost nachlazená a manžel měl hned druhý den po inseminaci horečky, takže nemoc v něm musela být už v pondělí,…takže asi možná i dobře…jen bych si ted moc přála, aby když už to nemám pravděpodobně dopadnout, tak aby to vyšlo samo…revize se bojím…vím, že obnovení všeho pak trvá jednou tolik dýl......
:cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.4.11 17:05
Jendice1 píše:
Tak bohužel, výsledky jsou špatné…od 22.4 do 26.4 mi stoupla hladina HCG pouze z 241 na 391.....dutinku v děloze mi dnes hledaly hooooodně dlouho,našli ji, byla větší o 3mm,ale já sama jsem měla problém tam něco vidět..i doktorka…a ta se bohužel moc neusmívala…nechtěla nic hrotit a uspěchat, tak jdu ještě na kontrolní testy v pátek..možná čekají, jestli to neodejde samo…jo, tak to že je to divný celý počítám už 14 dní......takže vlastně žádná novinka…ale zase na druhou stranu je to asi dobře…při inseminaci jsem byla tři týdny v kuse dost nachlazená a manžel měl hned druhý den po inseminaci horečky, takže nemoc v něm musela být už v pondělí,…takže asi možná i dobře…jen bych si ted moc přála, aby když už to nemám pravděpodobně dopadnout, tak aby to vyšlo samo…revize se bojím…vím, že obnovení všeho pak trvá jednou tolik dýl...... :cry:

No ale HCG stoupa a ne klesa. Dutinka taky povyrostla. Nejsem odbornik, ale jeste bych cekala aspon 2 tydny. To nicemu neublizi a kdyby to nemelo byt v poradku tak by byl alespon cas na odejiti samo. Nevim proc a mozna se mylim, ale ja verim, ze to dopadne dobre, kazdopadne budu stale drzet pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59515
26.4.11 20:42

ale HCG stoupá, kdyby nic v děloze ennašli tak ybch to viděla i na mimoděložní ale jestli HCG roste, i když teda pomalu :-? . Tak uvidíš v pátek, ěm teda rostlo ukázkově a zas enic v děloze vidět nebylo, jen je divné že ěnco v děloze vidí při takhle nízkém HCG, všude se říká že ěnco může být vidět při hodnotě nad 1000 a pak ěm rost jen váček a prý ani růst HCG nic neukazuje tak uvidíš jak tod opadne do pátku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
26.4.11 20:42

děkuji moc…ale skeptičtí už jsou všichni…i ti největší optimisté na ambulanci…můj doktor to prakticky odpískal hned…do pátku se čeká kvůli spíš srovnání.....i sliznice je pořád vysoká…dutinka tam sice byla,ale minule byla krásně vidět a okraje a vše bylo čisté… to bylo dělaný stejnou mašinkou…dneska to černé nebylo, bylo to špatně vidět, spíš mázlé.......a logicky,minimální růst je za dva dny o 1,6. Mně to roste o 0,5. Můžu počkat, pokud nebudou komplikace, ale jsem učitelka ted momentálně na nemocenské a škola už je z mého marodění hotová, takže nastoupit do školy a pak jít zase na revizi,ale později......ale nechce se mi na ni, to je fakt, další 3 měsíce čekat, když na mém otěhotnění závisí jedno pracovní místo jedné z nás.....to tšhotenství mi tentokát od srdce přál už úplně každý......nu, v pátek se rozhodne...... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.4.11 21:13
Jendice1 píše:
děkuji moc…ale skeptičtí už jsou všichni…i ti největší optimisté na ambulanci…můj doktor to prakticky odpískal hned…do pátku se čeká kvůli spíš srovnání.....i sliznice je pořád vysoká…dutinka tam sice byla,ale minule byla krásně vidět a okraje a vše bylo čisté… to bylo dělaný stejnou mašinkou…dneska to černé nebylo, bylo to špatně vidět, spíš mázlé.......a logicky,minimální růst je za dva dny o 1,6. Mně to roste o 0,5. Můžu počkat, pokud nebudou komplikace, ale jsem učitelka ted momentálně na nemocenské a škola už je z mého marodění hotová, takže nastoupit do školy a pak jít zase na revizi,ale později......ale nechce se mi na ni, to je fakt, další 3 měsíce čekat, když na mém otěhotnění závisí jedno pracovní místo jedné z nás.....to tšhotenství mi tentokát od srdce přál už úplně každý......nu, v pátek se rozhodne...... :cry:

Nemusis cekat 3 mesice :wink: . Tady se rika vzdy po prvni az druhe menstruaci. My to zkouseli po prvni menstruaci a otehotnela jsem do 2 mesicu. Prvni mesic jsem na to urputne myslela, kupovala ovu testy atd. Pak sem si rekla prdim na to, ono to prijde pokud to ma prijit. Takze kdyby to nevyslo, tak zkus zarelaxovat po prvni MS zajit treba s manzou do sauny, na veceri, vylet , dovca,… A vysvetlili ti proc u nynejsiho tehu vse neroste jak ma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.4.11 21:16

Nasla jsem jednu diskusi , tak koukni. Btw. mimodelozni ti teda vyloucili ?

Hlavne vydrz :hug:

http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.4.11 21:22

Dal jsem nasla diskusi, kde pisou holky, se stejnou zkusenosti, ze jim MUDr. rekl, ze je jedno jak roste,ale dul je ze vubec roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí