Pomalý růst HCG

Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
26.4.11 22:04

zkusím tedy najít tu stagnaci hcg…zatím na vaječníkách nic neviděli…na mimoděložní to vypadá spíš…ale v děloze vážně něco mám…ultrazvuk jsem před inseminací mělaa tam nic nebylo, až ted…takže bych musela mít asi dvojčata, kdyby to mělo být mimoděložní.....nevím co to je, nikdo mi k tomu nic neřekl, jen to,že je to zlý…a pak mám být klidná..:(
:cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59516
26.4.11 22:15

pro ěm je teda záhadou že při takovém HCG je něco v děloze? To ej fakt zvláštní, nízké to asi je ale každému roste jinak a pokud by těhu neprosperovalo tak HCG jde dolů ale aby se zvyšovalo. na druhou stranu, nevim v jakém jsi tt tak ty hodnoty jsou malé, já měla 550 3 dny od vynechané MS a za týden jsme měla přes 2000 a za daalší 2 dny přes 4000 takže mě to skákalo dle tabulek a i tak že rpý těhus enevyvíjía chtěli to ukončit :-? . tak uvidíš co bude vpátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
26.4.11 22:22

to je mi právě taky divný…podle IUI byla ovulace 28.3. to jest dneska přesně 29 dní…to jest 6tt…ale podle tohodle je to mladší…nikdo mi není vlastně ani schopn říct, v kolikátém týdnu jsem..ale i na ten pátý je to zlý…nechápu, že tam něco je a už vůbec ne, že mi to stoupá…malinko,ale stoupá…vážně to vypadá na mimoděložní,ale zase když v děloze něco je…fakt divný…ale ta 14 dní už trvající nejistota je fakt děsná…nějaké vysvětlení či odpověď by se mi šikla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
26.4.11 22:38

Tak jsem jukla na tu stagnaci..píší nízké hcg,ale paní měla 8700 a pak sice o hodně později jí to vylezlo na 16000…tak to se vážně nedá srovnat…v pátek budeme moudřejší…ale než ten bude.....tak jedině, hlavu vzhůru! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59516
26.4.11 23:06

já byla taky pořád v nejitotě. ale já taky věděla kdy byla ovulace a pak tam byl rozdíl 9 dní 8-o což byla blbost protože už 7 dní po ovulaci ěm bylo na zvracenía v 9tt už bylo vše na termín stejně takže fakt nevim. mě spíš zaráží že vůbec něco v děloze vidí rpotože dle HCG je to malinký. nezbývá než čekat, rpo mě to čekání bylo šílený, napřed cysta, pak že to je mimoděložní, pak týden sjem byla v klidu když se našel váček a za další týden logicky mělo být už srdíčko a jen váček rostl takže prý tam miminko vůbec neni a že revize a za další 3 dny tam bylo mimi 4,5mm a i srdíčko :mrgreen: , takže nezbývá než čekat. taky to mohlo být ok a o víkendu to třeba začlo klesta, takže pátek fakt rozhodne ale jestli v pátek to oěpt vyroste tak já osobně bych ještě čekala, protože co víme kdy opravdu došlo k otěhotnění. Já otěhotněla cca 12 června a něco bylo a srdíčko bylo až kolem 20 července. Tady to popisuju komletně :mrgreen: http://www.modrykonik.cz/…bum/zazrak2/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
27.4.11 09:05

No tý jo,to bylo ale story.....v tomhle případě vyšší moc zasáhla určitě…;) Kéž by i u mě…je opravdu možné, že se to vyvíjelo a ted to bude jen klesat…ale jestli to zase stoupne, tak už fakt nebudu chápat, co to znamená…kdybych alespon někde našla podobnou diskusi, ale nic…nebo třeba mi roste tělísko, vše se formuje jak má, ale chybí tam embio…něco takvého najít, jestli stoupalo hcg, i když chybělo embrio.....Teď jsem volala do Podolí, kde sledují tu moji imunitu o výsledek, tak ho ještě nemají, řekla jsem jim moji story a koukali na mě jako (teda já doktorku neviděla, jen to usuzuji :-D ) jako na přízrak, taky se s tím ještě nesetkala a drží palec.....mno.....taky jsem dobrý exot, jen co je pravda..... :mrgreen: Ale ta nevědomost už i mě začíná štvát… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
27.4.11 09:20

Ahoj, já chci věřit, že je to OK, ale souhlasím, že je velice podivné, že něco vidí, nebot i u nás v nemocnici na velmi dobrém UTZ vidí až při 1000. Jinak bohužel i při mimoděložním může být vidět dutinka, ale bez plodu a HCG právě stoupá, ale pomaleji než u noprmálního těhu. Proto, kdyby ti bylo zle, točila se ti hlava nebo něco, raději jeď do nemocnice. Ale držím palec, aby to vyšlo a jen si z tebe tvoje malé střílelo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
27.4.11 09:25

díky, určitě je budu v pátek uhánět, aby mi projeli znovu vejcovody…taky bych se přikláněla k tomu mimoděložnímu..a jestli u něj může být vidět dutinka, což mi nikdo ještě neřekl, tak by to vypadalo spíš na to......v pátek budu chtít odpovědi, i kdybych měla jít na laparoskopii…potřetí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59516
27.4.11 09:35

hele ale to by byla ta mola :-( , ale to mě právě říkali že mam já, ale to HCG roste, váček taky dle tabulek ale miminko tam nikdy nebude. Já až z toho co sjem psala jsme koukala že sjme měla HCG 27 000 a mimi tam ještě nebylo. právě že HCG u každýho roste jinak rychle. U vidíš v pátek co a jak ale ejstli opět poroste jen trošku tak fakt envim, jedině se pak hodně hlídat a kdyby jsi měla velký bolesti tak do enmocnice, to by mohlo být mimoděložní ale zase ejstli ěnco vidí v děloze? Jsem sama zvědavá na pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59516
27.4.11 09:40

tady je ta diskuze na molu http://www.modrykonik.cz/…nembryomola/?… ale to asi nebude tvůj případ protože to mě řekl doktor že to ej mole právě při HCG 27 000 :-? takže prý vše vypadá dobře ale nikdy se ve váčku nic neobjevía pak s eváček sám začne rozpadat :-? . takže já musela mít srdíčko až ěnkdy při HCG skoro 60 000 :mrgreen: . ted fakt nezbývá než čekat co bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
27.4.11 10:12

no upřímně, tohle mě taky napadlo, takže už tři varieny i bez lékařů…schované mimoděložní, anemryomola či zamlklé těhu…normální těhu už tak nějak vynechávám.....z nás budou detektivové… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59516
27.4.11 10:28

:mrgreen: a já si říkala že když HCG ukázkově roste tak ej vše ok a doktor ěm rychle vyvedl z omylu :-? . Molu asi ybch vyloučila, to jinak vše vypadá normálně. Vim že je to psychoo ale nezbývá než čekat do pátku, tam s ebud ukáže že HCG kleslo a to by pak bylo jak jsme říkala, nebo ejn mírně stoupne a pak si ymslim že by sami řekli že udělají laparo a pokud stoupne nějak výrazně tak to bude fakt jako detektivka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.4.11 12:48

To urcite urguj, aby ti laskave rekli, jestli je to mimodelozni, jelikoz je to fakt nebezpecny. Ja mysella, ze ti je vyloucili :-/. Kdyby te bolelo hodne brisko, ramena a nebylo ti celkove dobre, jak pise Monika, tak padluj na pohotovost.
Ale i tak drzim pesti !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
27.4.11 14:14

Tak teď už jsem vážně v loji, už mi upřímně dochází ta moje síla..právě jsem se dozvěděla, že se má imunita ještě zhoršila…5 měsíců užívám prášky, při kterých mi není nejlépe a nic! Ba hůř, je to o hodně horší!!!
Doktorka, co mi říkala výsledek vůbec nechápe, jak mě mohli inseminivovat, že setkání se spermií kdekoliv zhoršuje můj stav a že na otěhotnění musím rozhodně ted nějakou chvíli zapomenout!Okamžitě musím na nějaké testy na čtyři jakési bakterie…kdyby některou z nich našli, tak by to bylo asi fajn, silná antibiotika a pak další léčba…což bude na hodně dlouho, ale jestli ne, tak nevím nevím…mimčo asi nebude, ne vždy je tahle zvýšená imunita léčitelná!
Takže logicky z toho vyplívá, že otěhotněnt jsem skutečně mohla jen toho 28.3. ne později, takže je tohle celé těhotenství pouze omyl, jen nevím v jaký části těla se tenhle omyl nachází.....holky, tak teď už jsem vážně v loji.....jo a ještě se do toho můžu bát o místo…dítě jen tak mít nebudu…pokusím se ale zabojovat, to je jasný…jen to bude ještě velký boj............snad se stane zázrak a vše bude do pár měsíců v pohodě...... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.4.11 14:24

Hlavu vzhuru, vim, ze pokud to nevyjde tak to bude bolet a prijde zklamani, ale to preboli a jednou to miminko prijde, ono si najde tu cesticku a dobu, kdy se do briska zabydlet, uvidis :hug: .
A muzu se zeptat co presne mas ohledne te imunity? Pokud to neni ted citlive tema .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí