Pomalý růst HCG

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9302
2.7.24 16:56
@Anonymní píše: Více

Za mě to není dobré, když mi dobře nestoupalo HCG tak to bylo vždy zamlklé těhotenství.
Je mi líto, ale připravila bych se na nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
2.7.24 17:03
@Anonymní píše: Více

No lékaři asi ví, proč tomu moc šancí nedávají. Přeji hodně sil, mám za sebou mimoděložní a vím, co to je za nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
2.7.24 17:29

Bohužel mám s pomalým růstem špatnou zkusenost. Dvakrát za sebou pouze vacek bez embria, hcg myslím kolem 8000. Třetí těhotenství už ukázkový růst a vše bylo v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.24 18:47

Holky, moc všem děkuji za vaše reakce ať byli jakékoliv. :srdce: Tak nějak sama v sobě už jsem smířená s tím, že to skončí i když to bolí. Už dvě děti mám, tohle bylo tak nějak neplánované, po prvotním šoku, jsme se s mužem začali těšit. Ale už od začátku jsem se cítila jínak, obě dvě těhotenství jsem od začátku prozvracela, teď nemám žádné nevolnosti, vím každé těhotenství je jiné, ale ty moje dvě, byli totožné. Taky mi v prvních dvou těhotenství HCG nikdo nehlídal a nekontroloval, ale to bylo tím, že jsem šla až dýl, teď kdybych se neléčila se štítnou žlázou, tak taky počkám a asi bych si ušetřila tyhle všechny nervy. Vlastně už včera ráno jsem šla na gyndu s tím, že to skončí, sama doktorka byla překvapená že je tam náznak žloutkového váčku. A já místo aby mě to nakoplo věřit, že to bude dobrý, jsem z toho taková všelijaká… Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky