Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, potřebovala bych poradit nebo spíše uklidnit. 27.12 jsme byla na odběru hcg - 872, 30.12. jen 1283…všichni mě straší, že je to pomalý růst a že to není v pořádku. Na další odběry mám jít 2.1. jsem vyděšená a chci, aby se mimísek udržel a rostl. Do toho nemám skoro žádné příznaky těhotenství jen mě někdy zabolí podbřišek nebo cítím bolest prsou. ![]()
http://www.babymed.com/…g-calculator
zkus tento kalkulátor…
příznaky mít nemusíš, taky je nemám… hlavně klid a uvidíš zítra… dělali ti UTZ?
děkuji za stránky, růst je skutečně pomalejší. Jj, UTZ mi dělal 2×, nic nebylo vidět ![]()
A v kolikátém týdnu bys měla být? Já jsem se ani na tento výsledek nedostala, nejvíce mi HCG stouplo na 391 v 6tt a pak už jen klesalo......nu uvidíte......hlavu vzhůru, třeba to zase začne růst správně…dej vědět, jaký je další výsledek...... ![]()
Berenika22 píše:držím pěsti…
No asi na začátku, cca 4.-5.tt. Dám vědět.
Ahoj holky, prosím poraďte… ve čtvrtek mi brali krev na Hcg měla jsem 60, pak hned v pátek asi v 13,30 a vzrostlo to na 114 a dnes (v pondělí) sice v šest ráno, ale mám pouze 162… mám strašný strach. Myslíte, že to není v pořádku? Neměl to někdo taky tak? Děkuju ![]()
Dobrý den, nevím čemu už mám věřit 22.6. Jsem měla hcg 17,33 na ultrazvuku nic těhu tes taky nic, za týden jsem šla znovu na hcg a měla jsem před tím už dva testy pozitvní jeden ten lepší to mi ukázalo 1-2 a obyčejný test mi ukázal slabší čárku, tak jsem šla znovu po týdnu na hcg to už bylo 173 na druhým hcg jsem byla 29.6. 30.6. Jsem byla na gyndě a byla tam vidět malá černá tečka gynekolog mě objednal na další kontrolu 10.7. a bylo to o dost větší, ale řekl mi že to neroste tak jak má a sám on se mě zeptal zda je to větší a já říkám že ano a o dost tak mi řekl že jsem nejspíš otěhotnila v dobu kdy jsem měla dostat menstruaci což bylo 14.6. která už nebyla. Podle mých posledních měsíčku se vůbec nedá řídit, protože bych byla už 7+6 což nejsem, naposledy mi řekl že jsem 4+2 ale včera mi řekl, zase něco jiného takže mi odebral znovu krev tu budu vědět v Pondělí a v Úterý bych měla jít znovu na krev a v Pátek na kontrolu.
@Anonymní píše:
Dobrý den, nevím čemu už mám věřit 22.6. Jsem měla hcg 17,33 na ultrazvuku nic těhu tes taky nic, za týden jsem šla znovu na hcg a měla jsem před tím už dva testy pozitvní jeden ten lepší to mi ukázalo 1-2 a obyčejný test mi ukázal slabší čárku, tak jsem šla znovu po týdnu na hcg to už bylo 173 na druhým hcg jsem byla 29.6. 30.6. Jsem byla na gyndě a byla tam vidět malá černá tečka gynekolog mě objednal na další kontrolu 10.7. a bylo to o dost větší, ale řekl mi že to neroste tak jak má a sám on se mě zeptal zda je to větší a já říkám že ano a o dost tak mi řekl že jsem nejspíš otěhotnila v dobu kdy jsem měla dostat menstruaci což bylo 14.6. která už nebyla. Podle mých posledních měsíčku se vůbec nedá řídit, protože bych byla už 7+6 což nejsem, naposledy mi řekl že jsem 4+2 ale včera mi řekl, zase něco jiného takže mi odebral znovu krev tu budu vědět v Pondělí a v Úterý bych měla jít znovu na krev a v Pátek na kontrolu.
No není vyloučeno, že mohlo k oplodnění dojít později…test je krásně silný..je to jiný typ, prokozatalne to není…ale bohužel se nedá nic jiného dělat, než čekat… věřím, že bude vše v pořádku..dej tomu ještě pár dní a věř miminku:)
@reeenik píše:
Ahoj holky, prosím poraďte… ve čtvrtek mi brali krev na Hcg měla jsem 60, pak hned v pátek asi v 13,30 a vzrostlo to na 114 a dnes (v pondělí) sice v šest ráno, ale mám pouze 162… mám strašný strach. Myslíte, že to není v pořádku? Neměl to někdo taky tak? Děkuju
Lhát nebudu… růst velký není…ale každé tělo a každé mimi má jiný růst a jiný průběh všeho… HCG roste každé 2-3dny…pokud mudr.neco nenaznačil, nemusel by být problém…co test? Musíš testnout vždy stejným testem.. ale pokud bude hezký, tak bych chvilku ještě vydržela? Někdy je start pomalý:) dej vědět… bohužel lze jen čekat.. zítra může být Hcg 300:)
@Jendice1 píše:
No není vyloučeno, že mohlo k oplodnění dojít později…test je krásně silný..je to jiný typ, prokozatalne to není…ale bohužel se nedá nic jiného dělat, než čekat… věřím, že bude vše v pořádku..dej tomu ještě pár dní a věř miminku:)
Děkuji moc, také věřím a doufám 😊
@Jendice1 píše:
Lhát nebudu… růst velký není…ale každé tělo a každé mimi má jiný růst a jiný průběh všeho… HCG roste každé 2-3dny…pokud mudr.neco nenaznačil, nemusel by být problém…co test? Musíš testnout vždy stejným testem.. ale pokud bude hezký, tak bych chvilku ještě vydržela? Někdy je start pomalý:) dej vědět… bohužel lze jen čekat.. zítra může být Hcg 300:) [/citace
Když jsem mu řekla že první bylo hcg 17,33 řekl mi že to byli dva dny po oplození a týden na to byl hcg 173 a na ultrazvuku už byla vidět malá černá tečka a asi 11 dní na to jsem šla znovu a už to bylo mnohem větší. Zkusím si zaběhnout dnes ještě do lékárny pro ten stejný test co jsem měla poprvé a dám vědět
@Jendice1 píše:
Lhát nebudu… růst velký není…ale každé tělo a každé mimi má jiný růst a jiný průběh všeho… HCG roste každé 2-3dny…pokud mudr.neco nenaznačil, nemusel by být problém…co test? Musíš testnout vždy stejným testem.. ale pokud bude hezký, tak bych chvilku ještě vydržela? Někdy je start pomalý:) dej vědět… bohužel lze jen čekat.. zítra může být Hcg 300:)
Tak mi to nedalo a udělala jsem si oba testy a vypadá to dobře, jen pan doktor se prostě řídí nevím podle čeho, podle poslední MS nemůže a podle ovulace také se nemůže řídit, protože musela být opravdu v době očekávané MS
Tak je to v pořádku, jak jsem si myslela řídil se podle poslední MS a hcg v krvi už mám přes 1000, v Pátek na kontrolu 😊 Děkuji všem za podporu 😊 ❤️️
@Anonymní píše:
Tak je to v pořádku, jak jsem si myslela řídil se podle poslední MS a hcg v krvi už mám přes 1000, v Pátek na kontrolu 😊 Děkuji všem za podporu 😊 ❤️️
JUPÍÍÍÍÍÍÍÍ…Tak držíme palce;)