Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, holky, obdivuju vás, že vás to po těch 22 marných stranách nepřestalo bavit, s názorem zakladatelky nehnete, to už je víc než jasný ![]()
Hele ja jsem jako vetsina holek cekala rok a pul.Ja mela po ukonceni kojeni nahore 34 kg.Byla jsem mlada a stacil park Letna a brusle s kocarkem a sladke zavrit do skrine.Kila se uz nikdy nevratila. Udelej si z hubnuti konicek. Behani rano, kdyz se rodi den a potom zdrava snidane nebo ted plavani. Muzes si diky novemu konicku najit nove kamaradky. V zime je dobre fitkareni.Je to styl zivota.
@Anonymní píše:
@Zizalka Nechci čekat rok, než budu vypadat konečně normálně.
Ale ty nebudeš čekat, ty budeš na tom pracovat. A věř, že za to si budeš vážit sama sebe mnohem víc a cítit se budeš rozhodně líp!
Čím déle budeš trápit svoje tělo hladověním, tak tím víc bude i tvůj mozek strádat, to mi věř!
@NikiNaty Mám hnusný velký stehna, když si sednu, přetéká mi špek na břiše, ruce mám tlusté…vážně je mi na nic, když se vidim ![]()
@Lady4 Ale já se nemůžu jen tak sebrat a jít si ráno zaběhat nebo zaplavat. Kam dám syna, kdo mi ho pohlídá? Navíc tady na vesnici, kde je nás pět a půl moc lidí nepoznám…
@Anonymní píše:
@NikiNaty Mám hnusný velký stehna, když si sednu, přetéká mi špek na břiše, ruce mám tlusté…vážně je mi na nic, když se vidim
To si děláš…! To je fór, ne??? Nevidím ani tlusté ruce a ani tlustá stehna! ![]()
Tak bych chtěla vypadat! ![]()
Pokud si tady z nás nestřílíš a myslíš to vážně, tak to je opravdu minimálně na psychologa. Budeš mít zřejmě jiný problém, když se považuješ za tlustou.
@Zizalka Myslím, že vím líp jak vypadám. Takhle to vidět možná nejde, ale nohy a břicho mám staršný. Fór? kéž by…
@Zizalka píše:
To si děláš…! To je fór, ne??? Nevidím ani tlusté ruce a ani tlustá stehna!![]()
Tak bych chtěla vypadat!
Pokud si tady z nás nestřílíš a myslíš to vážně, tak to je opravdu minimálně na psychologa. Budeš mít zřejmě jiný problém, když se považuješ za tlustou.
tak podle fotky je to od začátku fór, to už je jasný ![]()
@kočička Evička
jasně, já totiž nemám nic jiného na práci, než si z někoho střílet. Neboj, už tě otravovat nebudu.
Co treba nechci byt hubena, ale zdrava a silna, protoze zivot je pes a my jsme obcas jeho patnici. K tomu mne pomuze muj novy zdravy zivotni styl.
Tak to snad nééééé… ta fotka, to jsi ty? Ta hrozně tlustá, co potřebuje pomoc? No tak v tom případě jsme tlusté téměř všechny…
to je asi nějaká provokace…
![]()
Omlouvám se, že jsem plýtvala vaším časem. Mrzí mě, že si někdo myslí, že mám zapotřebí někomu lhát nebo ho provokovat. Mějte se…
@Anonymní píše:
@kočička Evičkajasně, já totiž nemám nic jiného na práci, než si z někoho střílet. Neboj, už tě otravovat nebudu.
jako promiň, ale na fotce je štíhlá osoba a pokud ty tvrdíš, že jsi tlustá a na fotce jsi ty, jakože jsi, tak při téhle postavě chtít hubnout 15 kg to je opravdu jako špatný vtip.
Neurážej se anonymní… jen prostě holkáááá, otevři oči.. jsi krásná…! ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se, že jsem plýtvala vaším časem. Mrzí mě, že si někdo myslí, že mám zapotřebí někomu lhát nebo ho provokovat. Mějte se…
Tys to zřejmě nepochopila…
Troufám si tvrdit, že nikdo, kdo se podíval nebo podívá na tvou fotku, neřekne, že jsi tlustá! Protože ty opravdu nejsi. Máš jen problém v hlavě, a to dost velký! Nemyslím to vůbec zle! Měla bys vyhledat odbornou pomoc. Jestli teda chceš, aby mělo tvoje dítě zdravou mámu…