pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
8.6.14 15:02
@Anonymní píše:
ne

je to divné.. lhát svému nejbližšímu je divné – pozor už ti to přetáčí hodnoty.. lež ve vztahu at se týká čehokoliv je lež

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.14 15:03
@jdukolem píše:
můžu se zeptat jak jsi přišla právě na tot číslo?
a kolem znamená co? Klidně i 45 kg?

Zlatý střed asi? Kolem…mínus jedno či dvě kila, to je už jedno. Vyjde to nastejno.

• Citovat
  • Upravit
49159
8.6.14 15:04
@Anonymní píše:
Zlatý střed asi? Kolem…mínus jedno či dvě kila, to je už jedno. Vyjde to nastejno.

takže můžeš mít klidně i 52?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.14 15:06

@jdukolem Ale já mu v ničem nelžu a to, že mu neřeknu, jestli jsem měla k obědu jablko místo knedlíku s omáčkou, mi tedy jako nějaká mega lež.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.14 15:07
@jdukolem píše:
takže můžeš mít klidně i 52?

Ne chci mít 50.

• Citovat
  • Upravit
49159
8.6.14 15:07
@Anonymní píše:
@jdukolem Ale já mu v ničem nelžu a to, že mu neřeknu, jestli jsem měla k obědu jablko místo knedlíku s omáčkou, mi tedy jako nějaká mega lež.

prostě nelžeš ale neříkáš úplnou pravdu že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.6.14 15:08
@Anonymní píše:
Ne chci mít 50.

vždyt jsi říkala že jedno dvě kila okolo 50 je fuk? tak co je špatně na 52?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.14 15:14

@jdukolem Ne, prostě mi nepřijde srovnatelné neříct mu o knedlíku a třeba nevěře.

• Citovat
  • Upravit
4341
8.6.14 16:22

Anonymní, až Ti jednou manžel přijde na Tvou „nevinnou“ lež ohledně jídla, může to mít katastrofální následek i ve vašem vztahu - naruší to totiž důvěru, která je pro zdravý vztah nezbytná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.14 16:35
@Anonymní píše:
Někdo hubne tak a někdo jinak. Někomu to trvá rok a někomu půl roku. Nebudu takhle jíst celej život. Až se za mě nebude muset nikdo stydět včetně mě, tak toho nechám.

chci se tě zeptat, kdo se za tebe stydí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21937
8.6.14 17:17
@Anonymní píše:
@neumisa Při 50 kilo rozhodně nebudu vychrtlá…

50 kg chci ted docilit ja, jen s tim rozdilem, ze ja merim 158 cm, ted mam tech 54 kg.Pri tve vysce na tebe nebude hezky pohled. I modelky vazi kolem 55 - 60 a klidne i vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21937
8.6.14 17:19
@Anonymní píše:
@jdukolem Porč? Protože chci mít kolem 50kg. Když je doma, tak si dám k snídani nějaké ovoce. Teď, když je venku hezky, tak dělá potřebné práce na zahradě u domu, takže je dopoledne a většinu odpoledne venku, takže mu řeknu, když se mě zeptá, jestli nebudu jíst, že jsem buď už měla než přišel nebo si dám za chvíli a k večeři buď to samé nebo si dám opět nějaké ovoce.

Predevcirem jsi jeste psala, ze si das klidne k obedu ryzi a maso, to asi nebyla pravda, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.6.14 17:25

Necetla jsem celou diskuzi, nevím kolik zakladatelka váží, jen vím, že měří 172 cm a chce shodit na 50 kg. Takže milá anonymní, 50 kg na 172 cm je opravdu málo. Měřím 174 cm, vážím 50 kg po 3 dětech. Nenosím kratasy ani sukně, stydím se za svou vychrtlost, bohužel to mám geneticky danné :cry: :cry: jak ráda bych si se zakladatelkou vyměnila role, hodně rychle by pochopila, že 50 kg je opravdu žalostně málo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.14 17:47
@ZItu píše:
Anonymní, až Ti jednou manžel přijde na Tvou „nevinnou“ lež ohledně jídla, může to mít katastrofální následek i ve vašem vztahu - naruší to totiž důvěru, která je pro zdravý vztah nezbytná.

Může a nemusí a hlavně si myslim, že by kvůli blbýmu rohlíku, by mě určitě nenechal…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.14 17:48
@ivana-domca píše:
Necetla jsem celou diskuzi, nevím kolik zakladatelka váží, jen vím, že měří 172 cm a chce shodit na 50 kg. Takže milá anonymní, 50 kg na 172 cm je opravdu málo. Měřím 174 cm, vážím 50 kg po 3 dětech. Nenosím kratasy ani sukně, stydím se za svou vychrtlost, bohužel to mám geneticky danné :cry: :cry: jak ráda bych si se zakladatelkou vyměnila role, hodně rychle by pochopila, že 50 kg je opravdu žalostně málo :?

Píše člověk, který pro hubenost nikdy nic nemusel dělat…no jo, to už tak bývá

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí